Поне ти се отчети като хората, белким повлечеш крак 
На мен вече ми падна големият товар от раменете, от днес вече съм на новата длъжност, утре ще събирам кашончето и се качвам един етаж по-нагоре
Вярно, че ще трябва да реорганизирам огромна като обем работа, но ще ми е много по-спокойно. А и се надявам за 2-3 месеца да вкарам ред и после да си работя и да си пея 
Няколко пъти се сещам, че пропуснах да честитя на Билката и все я мисля и забравям
Разкажи какво е чувството сега
Пиши как сте! 
Лилчо, как си, душичко?
Как е майка ти? Ако можеш си я вземи и прекарайте заедно известно време, това може да я утеши, предполагам Васи е в сборна група от началото на ваканцията, при каките и батковците
Първия ден се притесних как ще приеме промяната, но тя даже ми каза, че госпожите й харесали повече от нейните и иска да остане в тая група. Хич не я мисля вече, само дето едни сополи гъсти и кашлица от време на време развалят работата. Майка ми идва в четвъртък на гости и 3-4 дни ще й дам почивка, белким изтребим гадините. До следващия път, де.... Не знам Дианчето защо така не пише, Жу-то и тя съвсем зачезна, пък за Дес да не говорим

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

Минават с времето,досега не съм видяла ефектен лек.Единствено при силен теч,воднист - коризалия
Кога, дъ фак, ще имаме ДВА последователни хубави слънчеви дни????
Ох, сори, ама наистина много ме депресира....
, оказа се упорита работа...Решила съм това лято вместо във фототехника да инвестирам в нова усмивка, че ми писна вече. Все отлагам заради други много "важни" неща. Ще сложа една хубава керамика и да се приключва