Отговори
# 90
  • София
Eй, ама нагли сте вече!  Laughing Защо не пишете, бре? Таш? Crossing Arms Поне ти се отчети като хората, белким повлечеш крак  Whistling

На мен вече ми падна големият товар от раменете, от днес вече съм на новата длъжност, утре ще събирам кашончето и се качвам един етаж по-нагоре  Wink Вярно, че ще трябва да реорганизирам огромна като обем работа, но ще ми е много по-спокойно. А и се надявам за 2-3 месеца да вкарам ред и после да си работя и да си пея  Whistling

Няколко пъти се сещам, че пропуснах да честитя на Билката и все я мисля и забравям  Embarassed Обаче пък Билката и баба в едно изречение хич не ми се връзват  Laughing Да ви е жив и здрав новият член на семейството и много да се обичат и разбират с "вуйчо" си  Joy Разкажи какво е чувството сега  Heart Eyes Пиши как сте! Hug

Лилчо, как си, душичко?  Sad Как е майка ти? Ако можеш си я вземи и прекарайте заедно известно време, това може да я утеши, предполагам  Confused

Васи е в сборна група от началото на ваканцията, при каките и батковците Grinning Първия ден се притесних как ще приеме промяната, но тя даже ми каза, че госпожите й харесали повече от нейните и иска да остане в тая група. Хич не я мисля вече, само дето едни сополи гъсти и кашлица от време на време развалят работата. Майка ми идва в четвъртък на гости и 3-4 дни ще й дам почивка, белким изтребим гадините. До следващия път, де.... Confused

Не знам Дианчето защо така не пише, Жу-то и тя съвсем зачезна, пък за Дес да не говорим  Crossing Arms

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

# 91
Лилчо, моите съболезнования за баба ти. Flowers Rose

Цеци, дано ти е по-спокойно на новото място. Simple Smile

Симона се разболя, вирусче някакво, овладявам ситуацията за сега. Но й давам шуслерови соли и се чудя до кога? newsm78

# 92
  • Хасково
Лили Hug, съболезнования и от мен, за баба ти! Да почива в мир!
Как са момчетата? Heart Eyes

Дита, на листовката май пише 3-5 дни след отшумяване на симптомите newsm78 или това беше за Умкалора. Обърках се съвсем вече.... Давай й докато и мине Wink Какво й даваш? Бързо справяне с вирусите Wink Hug

И Стела е с хрема, за сега само с това и с тези соли, се надявам да се справи Praynig

Целувки за всички, нямам повече време Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 93
Веси, солите, умкалор, ефизол, коластра и пръскам еуфорбиум. Както казва моя мъж - демек нищо. Mr. Green И три пъти й давах ефералган, защото вдигна над 38.5 Т.

# 94
  • Варна
Ох, набързо - Дита има едно мазало - крем на Чамурлийски май се води - след дълга употреба на Бактробан с виброцил, този крем спря сополките на Влади. Приготовляем е!

Цалувам ва и ва обичам, имах много неща да казвам, от две седмици ги прехвърлям през акъла си, ама време йок.  Confused

# 95
Вале, да ида в някоя аптека и да кажа такъв крем, така ли?

# 96
  • Варна
Вале, да ида в някоя аптека и да кажа такъв крем, така ли?

Да, но в аптеките които приготвят лекарства  Peace

# 97
Аз пък да ви кажа,че взех Фитоназал за сополи. Моя колежка много ги похвали и после ще ги пробвам.
Дита явно сте пипнали нещо,пробвах ги,ако искаш тия капки,на момята колежка детето има заден ринит и изкарва от тия капки едни зелени сополи Embarassed
Цеце добре,че отсрами групата с тоя дълъг пост! Hug Честито ти нова длъжност! Да ти върви по вода Hug
Ивчето ми кашля всяка сутрин от 7.00ч. през другото време не-явно са сополи. Ще видим с тия капки.
Отивам да сервирам вечерята,после ще гледам да допиша.

# 98
Привет от нас!
Ние сме в Сандански. Всичко стана много бързо и спонтанно, но сме доволни. Точно когато планирах годишния си отпуск, Дари беше останала един ден с баща си да се гледат и той ми каза, че сутринта кашляла. Веднага решихме да си взема една седмица отпуск и да потегляме. Пътуването до тук ми се стори дълго и изморително и си мислех, че скоро няма да ми се иска да повторим, но беше за кратко. Засега сме доволни от хотела, градчето и околностите и от времето.
Лилчо, моите съболезнования.
Цеци, честита ти нова работа, дано да ти е по-спокойно да имаш повече време за себе си и Васи.  

# 99
  • София
Привет   bouquet
Отдавна не съм писала, но имам адски много работа и не ми остава време.
В неделя омъжихме сестра ми - Таня беше най-щастливата шаферка.
Стефан имаха открит урок миналата седмица - той беше щъркелът - добре се представи момчето.
В къщи правим ремонт...няма да ви обяснявам какво е  Simple Smile
Цеце, честита нова длъжност.
Ще се постаря да се вклювам по-често.   bouquet  bouquet  bouquet

# 100
Aз съм тук,попрочитам темата....Няма какво да кажа,просто.Не съм забравила никой и нищо Heart Eyes
Децата ходят на градина,аз на работа и това е.

Лили, Hug
Дита,оздравявайте.С тия сополи оправия нЕ-ма ooooh! Минават с времето,досега не съм видяла ефектен лек.Единствено при силен теч,воднист - коризалия Peace
Цеце,успехи ти желая Hug

Поздрави на пишещи и непишещи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 101
Хей майките, приветтттТ....
Набързо от работното място да се разпиша, че ще си кажете, че съм се натегнала много 
Ники миналата седмица му гледаха гърлото и диагнозата беше Ангина, не гнойна, но ни изписаха АБ – Ксизал май беше, ами почнах го, защото 2 дни вдигаше Т и аз много се изплаших. След 1 прием му нямаше нищо, съвсем се обърках и разкайвах за дадения Аб, но както и да е, продължих още 3 дни. Паралелно започнахме и лечение-опашка след АБ с хомеопатия и сега сме на нея, много виТ.С,Цитросепт. Днес е на ДГ – свекърва ми дойде от СтЗ да го гледа за няколко дни и така.
Това покрай нас.
Лилчо – съжалявам много -Моите съболезнования!
Сладур – теста вече съм забравила кой е бил, когато квесторствах, но май нещо за асистентско място беше – Excell, Power Point и превод на текст .
Дес – забравих да ти пиша за един кухн.робот, ама какво беше.? 
Дита – как сте?
Цеце – широко ли ти е около врата сега, а дано да е....!
Таш/Медхенова – къде сте?
КатюшчеЙ – ти, как е коремчето/ Ванилия и тя - ????? Да не ви почвам по Домовата книга!!!!
Лек ден.
П.П мразя такова мрачно и навъсено време.

# 102
  • София
Муцуниииииии, привет.
Тук съм ама в синхрон с времето на вън не ми говори ( пише ). Днес обиколих Сф по задачи и направо каталясах. Николлай през два часа ми се обаждаше все за нови и нови задачки.... Накрая казах, че повече няма да му взигам  Mr. Green. На всичкото отгоре и кръв ми взеха сутринта - направо ми източиха половината - доктора ми се е улял с направленията  Laughing.

Предолжение: 16 април  ПИЦА за Елица ( или парк, пицария.... ) в удобно за деца време и С деца? Какво ще кажете? Еличка рече, че ще органицира оная част на София.

# 103
Гале, Кате, и аз вече съм смазана от това гадно, гадно време.... Tired Кога, дъ фак, ще имаме ДВА последователни хубави слънчеви дни???? #Cussing out Ох, сори, ама наистина много ме депресира....

Иначе Симона е шест плюс, само сополите останаха и покашля от тях. Чудя се да я водя ли да я чуе личната... не знам...Току ми се стори, че почват да се сгъстяват и минават и днес пак си бяха бистри....ей сега вечерта пак бяха се посгътили, какво е това сега??

Трета резерва съм за онова обучение в Кеймбридж, демек няма да ме огрее.  Simple Smile Карай, догодина пак. Simple Smile

Лека и мека, момичета! Hug

# 104
  • София
Ние пак си изкарахме два дни в къщи, Васи в понеделник я взех с хрема и госпожата от сборната група каза, че май не е добре да я водя на другия ден....Та майка ми пак трябваше да се яви по спешност и съм на работа от днес.

Все още продължавам с лечението на зъба  Sick, оказа се упорита работа...Решила съм това лято вместо във фототехника да инвестирам в нова усмивка, че ми писна вече. Все отлагам заради други много "важни" неща. Ще сложа една хубава керамика и да се приключва  newsm47

Дес, радвам се, че се разписа, макар и постничко, ама нали си на пости, простено ти е сега  Laughing Hug

Дита, и Василия е същата работа със сополите, няма оправия  Tired

Ще бягам на зъболекар вече, приятна вечер!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт