Отговори
# 75
  • София
Кате, Ванилия, честити ви туптящи сърчица   bouquet

Роси, стиснати палци  Peace

Лилчо, чудесно, че резултатите на Васко са добри  Heart Eyes

Цеце, ние още не сме открехнали Кари на онлайн игрите, но съм сигурна, че и тя ще залепне за монитора  Laughing

Имаме си баба и дядо на гости тази седмица (моите родители  Heart Eyes) и ни е широко около врата. На бабата казваме, че излизаме с приятели, на приятелите казваме, че си гледаме децата, а пък ние си бачкаме на спокойствие до посред нощ  Laughing

Хубава вечер   bouquet

# 76
ДобЪъъъър вечееееееррр Simple Smile  Hug
Аз нещо подхванах работа-в къщи, работа в-къщи - ДГ и едно мотане на печка, мивка,чинии и приспиване, не ми остава време за форум  Rolling Eyes
Днес мислех от офиса да отварям форума, ама съм в неудобна позиция и ако някой мине зад гърба ми ще се лъсне екрана и не върви да се крия там, да ме скастрят, нямам нужда от това Simple Smile
Иначе сме добре,кретаме..
Кате/Ванилия - страхотно ви се радвам и любувам на разказите,тревогите и от споделеното... като цяло. Аз скоро не мисля да бременея, но все пак е хубаво да си припомням чрез вас какво съпътства бъдещите майки и през какво минаваха, че съм забравила. На мен със сигурност ще ми става пак доста лошо, както с Ники, аз без да съм припадам за щяло и нещяло, че камо ли тогава, ужасявам се .... Може да се случат нещата след около година, че да си затвърдя позициите в Компанията.Абе знам ли, то такива планове най се провалят, ама аз да си кажа, после да не кажете че не съм го мислила друго яче Wink хахахаха...
Хайде сладурани лека вечер. Радвам се за Креми и Марианка, че им е широко около врата Simple Smile с помощници.
Децата да се излекуват тази нощ с магическа пръчка. Амин!

# 77
  • София
 Колко е приятно това да научиш още някоя подробност за точката вътре  Heart Eyes
 Катюша, говориш като истинска бременна отчетна :" Ние така, ние иначе" .  Laughing / Аз рискувах и не ги разделих децата, макар, че Митко беше на антибиотик даже, но пък го спрях от детската градина. / Питаш как се справям, по мое мнение  чудесно, но не знам дали Митко мисли така  Rolling Eyes . Увеличи му се времето пред компютъра, но пък редовно ги извеждам навън. Ако беше сам, едва ли щях да се пъна чак толкова  Rolling Eyes

Аз пак отлитам на Зимевица. Без интернет трудно се живее, но се свиква  Simple Smile

# 78
Катюшка, Канелка, честити ви туптящи сърчица  Heart Eyes  Hug
Кате, да вземем скоро да спретнем една пица, че след някоя седмица като хванете къра (вилата) и чак зимъска ще можем да те видим  Wink За работата не го мисли, ще можеш ли после да си продължиш докторантурата?

КремиJoy Е, това е мъжка приказка  hahaha Аз напоследък се прибирам по-навреме и мъжО ме гледа подозрително (сигурно се чуди дали не съм напуснала работа  ThinkingMr. Green

Цеце, за зъб като чуя и искам да избягам с писъци  Confused Успех утре  Peace

Скреч, весело изкарване на Змиевица  Grinning

Марианка, блазе й на Дара. Сигурно е много щастлива да й угаждат и да я глезункат  Whistling
Гале, адаптира ли се вече на новата работа? Успяха ли да те ядосат (сигурен знак, че се адаптираш бързо  Mr. Green )
Роси, дано ви се размине леко с това боледуване  Peace

Успешен ден, Момичета  Hug

# 79
Искам да съм Дара и да ме водят на пързалки и люлки  Crossing Arms
На мен пък толкова са ми писнали люлки и пързалки, че сигурно и дете да съм, няма да им се радвам  Joy Не искам по люлки и пързалки, искам по кафенета  hahaha
Лили, чудесна новина за Васко.  Grinning Да оздравяват бързо и двамата с брат му!
Роси, бързо оправяне и на Лили! Хубаво е да се посъветваш с  с УНГ, да не хронифицират тези инфекции  Thinking
Радвам се за добрите новини от Катюша и Ванилия.  Grinning
Цеце, как е зъбчето? 
Браво на Васето  Laughing Не се оплаквай, вкъщи се налага аз оцветявам, само ми нареждат кои цветове да използвам  Joy /и на други комп.игрички играя  Mr. Green/
Скреч, приятно изкарване в Зимевица  Grinning Точно в началото на пролетната ванция отлиташ, подходящо време за почивки  Joy
Хубав ден на всички!

# 80
Здравейте момичета!
Радвам се,че всички сте добре Hug и дечицата са добре Hug

МоЙто Ивче още е с конюктивит и кашля,вчера педитоя слуша чиста била Thinking Продължаваме да заспиваме заради нея след 1ч.посред нощ..иначе нищо ново.
Таш къде е?
Арабелка и аз не искам пързалки,искам кафета и рестораанти Mr. Green

# 81
  • София
Арабела, зле е при мен положението, на моменти ми се иска да скоча от някой по-висок етаж  ooooh! И съм ужасно изнервена и си го изкарвам на детето  Cry В работата пък тъча на три стана в момента, назначиха 100 нови човека, а няма кой да свърши работа и в крайна сметка  опиряха пак  до "старите кучета", естествено  Crossing Arms

Надявам се в събота-неделя да се включа по-адекватно.

# 82
Привет, мили мами!
Да знаете, че живея с вашите тревоги и радости, чета си редовно написаното от вас в офиса, но там е по-сложно да пиша през телефона, а в последно време все не ми достигат часовете от денонощието.
Четейки ви, все ми се иска да кажа по нещо на всеки, но после нещата се променят, а и аз позабравям.
Не мога да не отбележа безкрайната си радост за туптящите сърчица у Катето и Ванилия. Честито, желая ви прекрасна бременност и здрави бебчета!
Честито внуче на Билката!
Радвам се, че здравословните проблеми при повечето малчугани са отшумяли.
Хубаво ми е да чета и за успешното адаптиране на Галето на новото работно място.
Цеци, много хубаво и щастливо изглежда кокиченцето. Бързо да минава зъбчето.

Хубав ден!

# 83
Здравейте слънца, Simple Smile
Адаптирам се даже идеално, все едно съм работила в екипа и компанията месеци наред. Харесва ми предмета на работа,ангажираността и хората най-вече. Колектива е много свестен, което ме кара и да съм по-щастлива от работата си и да си осмислям деня с идване на работа.
Тази нощ нещо не спахме с Ники, запуши му се нослето и само се въртя, то бяха капки,Стеримари,после от секрети му се гадеше, голямо въртене и мотане беше, ако съм спала 2ч пак добре, днес съм като зашеметена. Имам 2 теста, на които съм като квестор и приветствам хората, обяснявам им за какво иде реч и т.н. Simple Smile хаххаха/ т.е сега те се мъчат, а аз на един 1-ви комп ви пиша, ееееХ времена. Преди месец и аз точно на този тест се гърчих.
Май така като се замсиля друго няма какво да пиша, а и тези дами много щракат с теЗ клавиатури и леко ми става зле на главата, нали съм като махмурлийка.
бай.

# 84
Весел и слънчев уикенд  Hug  Hug  Hug

# 85
Добро утро,

Тъжно ми е и ще споделя с вас-баба ми почина   Cry... поне без да е боледувала миличката ми. Мъчно ми е, а на майка ми още повече Cry. Добре че децата "ни влязоха в положението" и се откъснаха от нас за няколко часа, за да отидем до Кл. Светла и памет Flowers Rose Flowers Rose!

Децата са още кашлящи-при Васко попреминава вече, ама Деян се дави от секрети нощем и не спи. В такива моменти все си казвам ако не го кърмех, не знам как щях да укротявам положението през нощта:crazy:.

С мрачен пост съм, ама такова е положението. Слънчев уикенд ви желая от сърце Hug.

# 86
Лили, моите съболезнования. Дано вече е на по-добро място  Praynig

# 87
  • София
Лилчо, моите съболезнования за баба ти!  Flowers Rose Flowers Rose Бог да я прости!

Имах ужасна седмица, много натоварена в работата, на всичкото отгоре и с тоя зъб  Sick Но всичко приключи успешно, слава Богу! Утре се отдавам само на релакс, ако Василия позволи.

Спокойна нощ!

# 88
  • София
Лилчо, моите съболезнования за баба ти!  Flowers Rose Flowers Rose

# 89
Лилчо приеми и моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose Ще ми се да ти кажа нещо утешително,но зная,че нищо няма да ти помогне в мъката.

И при мен няма нищо ново,имам гости от София с детенце и стягам обяда.
Гале какъв е тоя тест,дето са го минавали миналия ден кандидатите,стана ми интересно?
Призовах Таш пред строя,ама тя не рАчи да пише Naughty А и колко други вече не пишат,хич не ща и нашата темичка да замре. Ето например Дианчето като,че ли не смее да влезне? как си Дианче?

Общи условия

Активация на акаунт