Желаем й да е жива и здрава, весело детство и много приятелчета

Честит Имен Ден на всички носещи името Борис/Борислава и производните му:) ДА им е живо и здраво името и те покрай него

А пък и както мразя шефовете си ... още съм бясна след днешният ни разговор
Одеве викам на Заприн , че като се върна на работа , не само , че ще пропуша отново , ами и да се пропия може
Аз работя на един камион - разносна търговия на захарни изделия . Обичам си работата , клиентите , колегите , но шефовете - не ... Мислех , че като се върна на работа ще замествам колежките от другите бусове , да си вземат отпуските момичетата , но се оказа , че ще си имам пак мой си маршрут . Една от колежките има здравословни проблеми и ще поема нейните клиенти . Проблемът е , че самият маршрут е много слаб откъм оборот и ще трябва нови магазини да си търся , и т.н. , и т.н. ... Оплаках ви се та белким ми мине малко яда 
Явно рожденничката усеща и е скочила в 6.30ч. сутринта.Все повтаря тота,пук/балон/....Почерпихме н кафенцето до нас,после ходих до зъболекаря/сложи ми щифт/,и на обяд като я приспах метнах вечерята,баница,една яйчена салатка.Сега татито реже зелето и като се събуди Сиска почвам подреждането.Остана на баткото тортата да взема в 16ч. и купона почва.Снимки утре във фейса/не се научих тук да слагам ей/.Времето е прукрасно-приятен слетобед.Мире все ще се нареди работата
А за яслите
на всички
Свалихме я, но тази сутрин започна да кашля издълбоко. И така, сега се лекуваме, а РД в яслата засега отпада... Остава домашното парти и евентуално с дечица да празнуваме в неделя