МАЙчета 2009! - 6

• 30 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Честит Рожден Ден на Сияна newsm59  bigdance2 Tada
Желаем й да е жива и здрава,  весело детство и много приятелчета  bouquet
Честит Имен Ден на всички носещи името Борис/Борислава и производните му:) ДА им е живо и здраво името и те покрай него  bouquet

# 541
здравейте  Христос воскресе макар и 1 седмица след великден.
Честит рожден денна всички който сме пропуснали ,да са живи и здрав и ищастливи и приети в яслите,ние уви също не сме приети,а сме 15 чакащи за 12 места.Надявам се до септември да ни приемат щото иначе неплатена  немога да си взема,малко намаляха финансите.Иначе по великден си бяхме на село и там няма нито нет нито обхвах и 4 дена без тел и нет съм като преродена и сета като ми звъни телефона все едно не е моя Joy
Дикси да не си я снимала таз снимка от хеликоптера Laughing и аз я гледах сватбата ама от части щото Додо ни сменяше канала на мене и майка ,ам аздраве да е.А един приятел е бил един от първите който са я наблуданали от няколко метра и ни прати снимки ,каза че заради сватбата 1 седмица са почивка не работят в лондон ,блазе им.
Всички болни бързо да оздравяват и да се радват на пролетта която ямно ще енаправо лято щото чух че по средата на нашия месец ще е над 30 градуса
)Иначе в клукарника-ФБ има снимки от село ак ови се гледат

# 542
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Сияна ! Да е жива и здрава пожелаваме ние със Зарко ! Да порасне голямо момиченце , с което много да се гордеят мама и тате !
Дианка , весел празник   bouquet 

Ох , аз днес ходих до работата . Пуснах си молба за отпуската , ще взема 3 седмици . И на 6.06 с бодра песен се започва наново . Колелото ще се завърти и ще имам много по-малко време за дребното  Cry А пък и както мразя шефовете си ... още съм бясна след днешният ни разговор  #Cussing out Одеве викам на Заприн , че като се върна на работа , не само , че ще пропуша отново , ами и да се пропия може  Joy Аз работя на един камион - разносна търговия на захарни изделия . Обичам си работата , клиентите , колегите , но шефовете - не ... Мислех , че като се върна на работа ще замествам колежките от другите бусове , да си вземат отпуските момичетата , но се оказа , че ще си имам пак мой си маршрут . Една от колежките има здравословни проблеми и ще поема нейните клиенти . Проблемът е , че самият маршрут е много слаб откъм оборот и ще трябва нови магазини да си търся , и т.н. , и т.н. ... Оплаках ви се та белким ми мине малко  яда  Wink

На всички пожелавам хубав и слънчев ден с много положителни емоции  Hug

# 543
  • софия
`Честит 2-и Рожден ден на Сиянка!Да е преди всичко здрава й желая!

За ялите,имаме някакъв минимален шанс.Ама се нагледах и наслушах за разни влизания по втория и третия начин и почти не се и надявам вече. Sad

# 544
Благодаря момичета  bouquetЯвно рожденничката усеща и е скочила в 6.30ч. сутринта.Все повтаря тота,пук/балон/....Почерпихме н кафенцето до нас,после ходих до зъболекаря/сложи ми щифт/,и на обяд като я приспах метнах вечерята,баница,една яйчена салатка.Сега татито реже зелето и като се събуди Сиска почвам подреждането.Остана на баткото тортата да взема в 16ч. и купона почва.Снимки утре във фейса/не се научих тук да слагам ей/.Времето е прукрасно-приятен слетобед.Мире все ще се нареди работата PeaceА за яслите fingerscrossed на всички

# 545
  • София
Честита втора годинка на Сияна! Здраве и късмет й желая, за радост на мама, тате и бате! Весел празник!

# 546
  • София
Честит втори рожден ден на Сиянка. И от мен много късмет на малката кукла.  bouquet

# 547
  • вече Пловдив
Честит рожден ден на Сияна! Много да е здравичка и послушна, щастливо детство й желая!
Честит рожден ден и на вчерашните рожденици!

Бела от днес е на клацид и капки гаразон  Confused Изкара 1 седмица в яслите и вчера след обедния сън стана с 38 градуса Т  Crazy Свалихме я, но тази сутрин започна да кашля издълбоко. И така, сега се лекуваме, а РД в яслата засега отпада... Остава домашното парти и евентуално с дечица да празнуваме в неделя  Crossing Arms

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник пораснали дечица! Бъдете здравички и много усмихнати!   bouquet

# 549
Здравейте момичета,аз се върнах от Италия два дни преди Великден,беше мн хубава почивка,но без децата повече не отивам.Много ми липсваха.
Първо да честитя на всички рождениципрез тези три седмици,нека бъдат мн здрави и щастливи.Детство изпълнено само със прекрасни спомени.

При нас нищо ново,нашият тате си замина във неделя и сега на всички ни е мъчно ,но няма начин ,още малко и ще бъдем всички заедно.
Щялата минала седмица правихме малък ремонт по къщата,засадихме мн цветя и две борчета,приготвяме се за РД на Вени.Ще го празнуваме във двора ,за клупчета не искам и да чувам,тук при нас нищо не е както трябва,само ми късат нервите.За мен РД на детето ми е един от най важните дни от годината и да ми го провалят някакви некадърници ,не благодаря.Във София съм ходила на рожденици дни  мн деца и на повечето мн ми е харесвало,но при нас мислят само да си вземат парите.
Сега ще подготвя всичко за празника,защото заминаваме за Сандански във неделя .Много не ми се ходи,защото трябва да оставя бабата ,къщата ,цветята на грижите на свекърва ми ,това значи че като се прибера всичко ще е лудница ,но на първо място са децата,а на тях съм сигурна ще им хареса.Отиваме ние трите и кръщелницата ми със майка й,запазили сме си последен етаж от къща със детска площадка,малък басейн,люлки и шезлонги на терасата.Къщата е точно до санаториумът и парка.Много е хубаво на снимките ,дано всичко да е истина.Не е и мн скъпо ,защото на нас ни се очертава сериозен ремонт и не бих харчила мн на този етап..
Бързо оздравяване на всички болни . Hug Hug Hug

Това е от мен,лека нощ. Hug Hug Hug

# 550
  • София
Сис, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастливи дечица, грижовен съпруг и верни приятели! Весело изкарване днес  Hug

# 551
  • Русе
Честит рожден ден на Яна, Тодор, Самуил и Александър! Весело и щастливо детство!  newsm67 nbirthday
Австралия,   bouquet

Честит рожден ден, Сис! много желана и обичана бъди!   bouquet

# 552
  • вече Пловдив
Честит рожден ден и на днешната група рожденици - Яна, Тодор, Самуил и Александър! Да са здрави и палави, им желая!  Heart Eyes Майките им да се разпишат как са изкарали празника.  Laughing
Честит рожден ден и тук, Сиска! Здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet

# 553
  • София
Честит втори рожден ден на Александър, Яна, Тодор и Самуил, да са здрави и много весели!

Честит рожден ден, мила Сис! Все така силна, красива и грижовна бъди! Желая ти много здраве!

# 554
  • софия
Честит Рожден ден на Яна,Тодор,Самуил и Александър! Живи и здрави,весели,засмяни да са дечицата!

Сиске,да си жива и здрава и всяко твое желание да се сбъдва!Честит Рожден ден и наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт