МАЙчета 2009! - 6

• 30 878
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

На днешните рожденици им пожелавам да са живи  и здрави, весел празник и мноого подаръци:)

Ние се прибрахме от дълга и самотна разходка в парка-ама то било чудесно да я няма навалицата..Е да, всичко беше мокро, но  малкия се наскача с голям кеф и на спокойствие в почти всички локви,които срещна...Да не повярваш, но краката му бяха сухи като се прибрахме, а аз очаквах да са подгизнали,защото бяхме с едни много нефелни ботички...Simple Smile
Аз пък си имам билет за Роксет  и съм много щастлива newsm44

# 556
Честит Рожден ден на днешната банда   ura Честито и на Сиска smile3525 Танче приятно изкараване във Сандански-и аз искам да посетя този град Hug Ванче скорошно оздравяване Peace.Рождения ден мина повече от добре.Малката не спря да тича от едната стая в другата и все мъкнеше балони.Заигра се с малкия братовчед,който е на 1г.3м. и падн веселба.А като казах хайде тортата идва.....Застанах като войник мирно-ту един от тук друг от там бягат...Голяма радост таз торта-ама точно за децата е разбира се.Доста се превъзбуди и чак в 23.30ч. заспа.Сутринта става и пак тота,гаре/магаре/.....

# 557
Честит празник, мили дечица! Бъдете здрави, усмихнати, игриви и много щастливи!
Честит рожден ден, Сиске! Бъди здрава, обичана и щастлива!
Болничките бързо да оздравяват!

# 558
Честит празник на всички празнуващи днес!!! Бебоци и мами Wink
Да сте живи и здрави,  усмихнати, никога унили и винаги щастливи!!!!!

# 559
Честит рожден ден на всички празнуващи,бъдете мн здрави и щастливи.

# 560
С малко закъснение, но от сърце, да почерпя за порасналото ми момче.

Това е миналогодишната торта, която собственоръчно направих за 1я му рожден ден. Тъй като ще празнуваме в събота, новата му торта още не е готова. Проектът е за торта - паяк, защото много ги обича. И уж само няколко дечица, с майките и бащите се събраха 25 човека Shocked Та от днес пека сладки, и имам стройна организация как ще се справя до събота.
Честит Рожден Ден на астралните ни близнаци - Яна, Тодор и Самуил, както и на днешните празнуващи майчета - Сиана, Никола, Елена, Людмила и Стилян. Като гледам, майките на 4 от тях, отдавна не са се разписвали, Малачинка, добре, че си ти.
Сиска, и на теб - всичко лощо да те забрави, всичко хубаво - по две.
Вчера празнувахме само ние, четиримата. Сутринта имахме лек "провал" с подаръка - бяхме му купили една от тези коли с акумлаторите - е, рожденника не я хареса. Погледна я, натисна копчето, с което се "пали" и реши, че не му харесва. Опита се да я покрие с опаковъчната хартия, после започна да повтаря "scared, scared". Откъде пък му хрумна тази дума - не знам. Добре, че имах и вариант "Б" подарък - барабани - тях оцени по достойнство, но близо час трябваше да пеем с баща му любимата му песен. После ходихме в един много хубав парк - Александър си кара колелото, игра в пясъка, "свири" на странните музикални инструменти. А след това завършихме в една винарна, с много хубав детски двор - ние пийнахме по винце, рожденника се наскача и наигра. Та това беше - в събота, по-голям отчет.
Приятен ден, момичета.

# 561
  • Русе
Честит рожден ден на Сиана, Никола, Елена, Людмила и Стилян! Весело и щастливо детство!  nbirthday newsm59 newsm67  bigdance2 Tada

Малачика,   bouquet

# 562
  • софия
Честит Рожден ден на Елена,Сиана и Никола!Много здраве им желая и много да ги слушкат мама и тате! Grinning

При нас, идята за РД-то на Ицко ще търпи промени,Абе изцяло ще се променя.Мислехме да го правим в клубчето от миналата година.Той им е чест посетител и много му харесваше там.Клубчето е страхотно,има винаги по 2 аниматорки  с децата.И тук идва проблемът.В рамките на месец-месец и нещо всичките аниматорки напуснаха,с които той беше свикнал много. Сега има всеки път нови,които Ицко отказва да приеме реве и излиза от залата дори в мое присъствие.
И така вече 4 пъти,а то не остана много време.Сега сме в голяма чуденка. newsm78

# 563
Честит рожден ден на днешните рожденници - да са здрави, весели и щастливи!

Аз да драсна някой ред, преди да съм се разработила, че после не ми се получава.
За детската градина няма да ви изненадам като кажа, че не сме приети. Аз се върнах на работа през есента и от тогава Михаилчо го гледат баща ми и на мъжа ми майка му на ротационен принцип. Дали поради тази причина или поради характера си на рогато, често ставаме диви и щастливи с баща му, но се надяваме все пак, че това е период и ще отмине.
Сега сме в подготовка за рождения ден и в търсене на подаръци. Смятаме да му вземем от тези колелета без педали, дето се бутат с крачета, дано да му хареса. И едни мозайки се оказа, че имало с големи копчета, за 2+, та и такава сигурно ще купим. Освен това съм запазила час за фотосесия при "Калина ме снима" - дано този път не ни мине котка път, че предния път се разболя точно за сесията и не ходихме.

# 564
Хайде и аз да понапиша нещичко.
Честит празник та всички празнуващи. Да растат винаги усмихнати и щастливи.
Ние сме добре , болестите отминаха и сега наново сме в стихията на белите , както всички малчовци разбира се. Рожденния и ден още не съм почнала да го подготвям, незнам къде да бъде , дали в клубче, дали на някоя полянка или у дома . Друга ми е сега на дневен ред- на 13-ти в петък  сигурно ще влизаме в болница  , за да и огледат очичките и за това хич не ми е още до организации. Другото , което сега  ми е на дневен ред са матурите на каката . Днес е първата по български , утре по математика, а другата седмица по човек и общество и човек и природа . Милото ми дете дано се справи , че много се е притеснило.
За подаръци хич незнам какво да и купим - дрехи има много , играчки също има и хич не ги поглежда , само ги пръска из пода и ние се спъваме в тях.
За ясла въобще не съм подавала документи , решихме да си я гледам/ заради проблемите и с очите/. За градина се замислям , но като дойде времето ще му мислим .

# 565
Здравейте майски мамчета!
Благодаря за поздравите за порасналото ни момче Никола!
Да ни е жив, здрав и да му пожелавам незабравимо детство!
Поздрави на всички страхотни празнуващи сладурковци!
Поздрави от село,
Нем

# 566
Добро утро!Каде е кафенцето???Честито на вчерашната банда рожденници newsm59 Честит 2-ри РД на Бела,Димитър,Амир и Максим!Много здрави,послушни и весело детство!  bigdance2 Танче и аз се пържа на същия огън с баткото.С една разлика,че мамйка му се притеснява повече от него-а той ми вика спокойно бе мамо,сякаш ти ще се явяваш Laughing Стскам палци Лили да е добре и да изкарате спокойно Рд на малката кукла Praynig Peace Аз от днес пак почвам приготовления за маса-Гергьов ден ooooh!Очакваме доста гости......Но най-много се радвам,че сестричката ми ще дойдат newsm44 ще имам помощ от нея,а дечурлигата ще са при баба и дядо Все се каня да питам нещо-----Някой чувал ли се е с една съфорумка Мимоза????Преди драсна някой ред и у фейса не я засичам?Дано всичко е добре при тях Praynig

# 567
  • софия
Ето го кафенцето! Grinning

Честит Рожден ден на БЕла,Димитър,Максим и Амир!Весело детство им желая! newsm59  ura  bigdance2
Ицкото вече съвсем отказва да яде.Сутринта е хапнал половин кроасан.Чудя се,ако не му предлагам нищо цял ден дали ще се сети,че е гладен! newsm78
Иначе много ме е яд на тъпото време,първо,защото сме под домашен арест почти по цял ден,само за храната ходим(ама се чудя защо изобщо) и второ заради кръщането.Така се надявах времето да е хубаво,ама тц,няма да стане.

# 568
  • София
Честит рожден ден на Бела, Митко, Амир и Макси  bouquet   Да бъдат много здрави и щастливи. Хубав празник на мамите.
Ние утре пътуваме за Хисаря - някой ако е в района да пише. Сега отивам да стягам багаж половината е мокър та не знам какво точно ще стегна амаа

# 569
  • Русе
Честито на днешната банда: Бела, Амир, Макси и Митко! Весело и щастливо детство!  newsm59 nbirthday newsm67  ura

Общи условия

Активация на акаунт