МАЙчета 2009! - 6

• 30 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за пожеланията за моята вече пораснала мома Grinning
И вместо с торта ще черпя със слънце, че този дъжд ме докарва до криза

Честит празник на днешните ни рожденици. Да сте живи и здрави, весело детство с много игри и послушни родители Laughing

# 571
Честит празник на днешните рожденници! Пожелаваме им слънчево настроение, въпреки мрачното време, много усмивки и най-вече здраве!
Смешко, недей се трови с неяденето на Ицко, я го остави един ден ей така, той да си каже когато му се дояде. Аз тъкмо вече се бях примирила с неяденето на Зарко и го бях обявила за злояд и той взе, че прояде!?!?! Вече почти месец си казва като огладнее и се храни, а преди това, говоря от септември миналата година до март тази, хапваше 3 до 5 лъжички максимум 3 пъти дневно насила и то само определени неща. Дано и при вас да е период!

# 572
Добър ден и от мен,ние се отказахме от Сандански поради лошото време и несходство във характерите на Жени и кръщелницата.Само да се ядосвам две седмици и да ми се изнервят децата  ,не благодаря.

Честит рожден ден на Бела,Митко,Амор ,Aлександър,Сиана,Тодор,Елена,Никола ,Лудмила,Стилиан и Макс,мн мн здраве ,късмет и безгрижие им желая.

Смешко дано Ицко започне да яде . Hug

Танче,Диана мн успех на голямите ви дечица. Hug

Qwertyasd весело изкарване на Хисаря.

Катилиас   завиждам ти за сръчността.  bouquet

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 21:27 от tanq karabelyova

# 573
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Тодор , Александър , Никола , Сиана , Димитър , Бела , Максим и Амир ! Да сте живи и здрави , мили деца ! Щастливо детство и безгрижни игри ви пожелавам ! На мамите   bouquet

За три дни пропуснах да поздравя рождениците на много момичета  Embarassed Но пък с нетърпение чакам снимки от празниците им Party

Смешко ,целувки на Ицето  Heart Eyes  А иначе  и мен много ме дразни времето  #Cussing out Това са последните две седмици преди да започне Зарко ясла и вместо да сме по цял ден навън , си седим затворени у дома  Sad А и като съм вкъщи мисля само как да хапна нещо и така хич не ми върви диетата  Laughing
Кверти , весело да си изкарате  Hug
Танче , вярвам , че всичко ще бъде наред при малкото цветенце Лили  Heart Eyes
Дианка , успех пожелавам и на смелото ти момче  Hug

При нас всичко си е по старо му . Днес ходих при личната за направления - за Зарко за яслата , на мен ми дойде времето за посещение при гинеколога , отделно здравната си книжка съм загубила и нова трябва да вадя , а и Васерман ми искат за яслата . И както мразя игли , отсега ме е страх  Sad

На всички вас пожелавам един усмихнат ден , въпреки дъжда навън  Heart Eyes

# 574
  • вече Пловдив
Здравейте и от нас!
Много благодаря за поздравите за порасналото ми с цяла година момиченце! Ето почерпка:

Рожденичката е на ясли, там вече са направили празника. Като се наспят, ще я прибера, че утре я чака парти с бабите и дядовците, а в неделя - в приятелчетата й в заведение.  Crazy
Честит рожден ден и на астралните ни близначета Максим, Амир и Митко! Щастливо детство им желая!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И тук честит имен ден на Мира на Ани Борисова! Много да е здравичка и щастлива!   bouquet

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 14:01 от Ваня1975

# 575
  • София
Мире, прати бащата  да му пуснат кръвчицата Peace

# 576
  • о`майна лунна нощ е

При нас всичко си е по старо му . Днес ходих при личната за направления - за Зарко за яслата , на мен ми дойде времето за посещение при гинеколога , отделно здравната си книжка съм загубила и нова трябва да вадя , а и Васерман ми искат за яслата . И както мразя игли , отсега ме е страх  Sad

На всички вас пожелавам един усмихнат ден , въпреки дъжда навън  Heart Eyes

Аз сключих сделка с милото. В поликлиниката ще боцнат него, вечерта той ще боцне мен. Стиснахме си ръцете и го отпратих към манипулационната.
Така се разминах с иглите за Васермана, когато правихме нашите изслезвания за ясла.

# 577
  • Пловдив
Мире, прати бащата  да му пуснат кръвчицата Peace

Измъкна се , гадината му с гадина  Joy  Ние с него нямаме брак и от яслата поискаха моята кръвчица  Wink Поне обеща да ми държи ръчичката  Joy И пак заради пустия мой страх , на него се пада честта да заведе Зарко да му вземат кръв - от това вече няма измъкване  Laughing

Туиг , много добре си го измислила  smile3501 За друг път ще заимствам от теб  Peace

# 578
Честити рожденни дни на МАЙчетата. Да са живи и здрави и много да радват и слушат мами и татковци. Момичета да ви се похваля на 19.04 се роди втората ни принцеса. Казв се Тина, роди се 3150, 50 см.  Hug за всички от нас макар и да ни позабравихте понеже не сме от редовните.

# 579
  • Русе
HoNeY_ChIlD, честита принцеса! Да е много здрава и послушна малката Тина! И каката да слуша  Hug

# 580
  • Пловдив
Ааа , HoNeY_ChIlD , помня те , не съм те забравила   Wink  Да ви е жива и здрава малката принцеска ! 

# 581
Добро утро-Именници има ли????Слагайте почерпката.желая на всички да си носят със здрави името и много щастливи моменти.Да ми здрави моят именник Георги.Все така да ни обича и глези newsm53 Чакам да докара агънцето  се почва цапането.За капак цикъла ми дойде ooooh! ама хапчето и това е.....Весело изкарване от мен.  bouquet

# 582
Честито на Мама Honey_child newsm07 :kfhf Много да слушка малката Тина smile3525

# 583
Уфффф----Честит РД на Иван nbirthday Много здраве и щастливо детство-за мама   bouquet

# 584
  • вече Пловдив
Честит Гергьовден, момичета! Св. Георги да пази нас и семействата ни и да ни помага да се борим със злото!
Честит имен ден на всички именници и особено на Гого на Ели! Много здраве им желая!   bouquet
Честита втора принцеса и на Хъни! Много да е здрава, папкаща и спинкаща Тина, а кака Али да слушка и помага много на мама!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт