МАЙчета 2009! - 6

• 30 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  bouquetЧестит празник на всички, които имат повод днес! Бъдете здрави, щастливи и големи късметлии!  bouquet

HoNeY_ChIlD, аз също не съм те забравила, отскачах до Априлките да ви следя теб и delia_qk и на двете ви честити бебчета, да растат здрави, умни и красиви! Heart Eyes

newsm59Честит Рожден Ден на рождениците ни от тази седмица! Нека са винаги усмихнати, щастливи и палави! newsm59

# 586
  • Пловдив
Честит имен ден на Гого на Ели и на Жожи на Рали ! Със здраве и гордост да си носите имената , мили момчета ! Нека Свети Георги закриля и всички нас !

Днес и моят брат е именник , но го чакам да се събуди сам и тогава да му звънна , че събудя ли го става една ...  Laughing По нашия край казват : "що е Гошо , все е лошо " за него важи с пълна сила щом е сънен  Joy

Честит Втори Рожден Ден  на Иван ! Щастливо детство му пожелаваме ние със Зарко ! На майка му   bouquet

Дианка , да ти е жив и здрав и твоят именник и много да ви обича !

А така , значи и Делия има детенце , а не се е похвалила  Wink Да й е жива и здрава рожбата   bouquet

А за Елфичка знаете ли нещо ?

Хубав ден ви пожелавам , момичета !

# 587
  • Русе
Честит рожден ден на Иван! Весело и щастливо детство!  newsm59 nbirthday newsm67
Лято,   bouquet

Честит празник  Hug
Честит имен ден на всички малки и големи именници  Hug
Честито бебче и на Делия! да е здраво и да слушка много  Hug

И почерпката за моето бързащо гергьовско агънце  Heart Eyes

# 588
Честит празник на Гого на Ели и на моето детенце Георги!С гордост да си носят имената,да бъдет много здрави и щастливи!!!
Честит рожден ден и на Иван на Луничка!Много щастие,здраве и неповторимо детство!
Честито и на всички имали повод тези дни!
нашето агънце вече е изпечено,останаха другите неща да се доготвят,пък който дойде-добре дошъл да е!
Мире,Елфичка малко й остава,че следя майските мами 2011 и ми става едно такова....радостно,спомням си ние как чакахме....ех....Не,че още мога да се престраша за второ,но знае ли човек  Mr. Green
Честито и на новообебилите се мами!Да са им здрави и послушни децата   bouquet
Нашия именяк е навън с баща си,докато оправя яденето!
Ставам,като ви пожелавам весело изкарване на празника  Hug

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 14:22 от ralichkou

# 589
Честит Гергьовден!
Честит рожден ден на Иван на Луничка! Да расте здрав, палав и засмян!
Честит имен ден на всички Жорета и Гергани! С пожелания за здраве и добро настроение!
Честити бебета на Хъни и Делила! Много да ви радват и да растат здрави и послушни!

# 590
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНИЦИТЕ - СПЕЦИАЛНО НА ГОГО И ЖОЖИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА ОТ ПОСЛЕДНОТО МИ ВКЛЮЧВАНЕ НАСАМ - ДА СА ЗДРАВИ, ЗАСМЕНИ, МНОГО ДА РАДВАТ БЛИЗКИТЕ СИ И ДА ИМ ДАВАТ ПОВОДИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ТЯХ!!!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ХЪНИ И ДИЛАЙЛА!!!

# 591
  • софия
Честит Празник на всички,всички,ама всички празнуващи днес!
Честита дъщеричка на Хъни!Да Ви е жива и здрава!

При нас текат последните приготовления за кръщането.Малко ми е нервно,защото последните ни срещи с родата ме докарха до лудост,а сега пак ще трябва да ги видя.Ама в името на детето ще се наложи да го преглътна,пък и кръстниците ще са ни важните гости,така,че на роднините пълен  ignore2
Иначе много ме вълнува второто класиране за ясите и се моля и стискам палци да има късмет Ицето пък сега.
Целувки на всички от нас! lovekiss

# 592
Честит Рожден  и Имен Ден на всички празнуващи  bouquet
Да сте живи и здрави Hug
Честити бебета на Хъни и Дилайла Simple Smile
Днес ,специално за празника,беше страхотно време, направо не ни се прибираше:)

# 593
Честит празник момичета,нека Свети Георги ни закриля и пази,мн мн здраве на семействата ни.

Честит имен ден на всички малки и голями със това име,желая им живот изпълнен със мн мн радост и късмет

Честита бебчета на Хъни и Дилайла,желая им детство изпълнено със мн здраве и късмет.

Честит рожден ден на Иван ,мн здраве и безгрижие.

# 594
  • гр.Стара Загора
Честит празник момичета!Желая на всички от сърце,много здраве,семейно щастие и много положителни емоции и поводи за радост!!!
Специален поздрав за Гого на Ели и Жожи на Раличка!
Честито на мамите които са родили вторите си рожбички да са много здрави и послушни!
Честит празник и на всички малчовци които съм пропуснала тези дни!Честит рожден ден на Иван!
Мире като те четох за васермана че не може таткото ако няма брак ми прилоша,аз едва си давах кръвчицата докато бременеех и сег пак  ooooh!Много залагах на това че този път ще е той ,но уви -пак аз!
И на този хубав празник чухте ли новината за Габи-Прибра се днес напълно здрава от Израел  smile3521

# 595
  • Пловдив
Момичета , когато правехте изследванията за яслата плащахте ли нещо ? Педито ми даде направление за някои неща - предполагам за тях само потребителската такса ще платя . Обаче сега като ги разглеждах , между листите намерих един написан на ръка и пише "платено"  newsm78 Доколкото успях да разчета май става въпрос за изследване за салмонела . Тъй като пък аз ще правя наново здравната си книжка , и на мен ми даде такова листче написано на ръка . И при мен има салмонела , и това ще е платено . Но си мислех , че децата поне ги изследват безплатно  Thinking

# 596
  • София
МОМИЧЕТА, НЕ МОГА ДА СМОГНА ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ! НЕ УСПЯВАМ Blush
ВСИЧКИ ГИ ПОЗДРАВЯВАМ НАЙ-ИСКРЕНО - И РОДИЛИТЕ МАМИ, И МАЛКИТЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЦА, И ИМЕННИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И СИСКА НА ПАТЕРИЦИ....
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЖИВЕЙТЕ ЩАСТЛИВО!
МАЙ МЕСЕЦ НАИСТИНА Е ВРЕМЕ ЗА ПРАЗНУВАНЕ Joy

# 597
Здравейте и от нас!Отдавна не сме се включвали ама ето ни сега...
И аз искам да честитя празниците на всички на патерица Heart Eyes
Мира Аз пусках изследвания на малкия за яслата,но не плащах нищо дайе и салмонелата и без никакви потребителски такси за детето.Единственото което платох е моито изследване за васерман(него го нямало по здравна каса)-10-12лв.

# 598
  • Русе
Честит рожден ден на вчерашната и днешната банда майчета! Весело и щастливо детство!  newsm67 newsm59  Gift  bigdance2

Аз си платих всички изследвания щото у Русе не се полагат направления за яслата  Close
9 лв. Васерман
10,40 едните червеи
20 лв. другите червеи
8 лв. кръвните му изследвания.

# 599
ЧРД на днешните пораснали дечица!
Честито и на всички ,които вече духнаха свещичките!
Ние вече отпразнувахме нашия и сега героя спинка уморен Simple Smile
Почерпете се от тортата ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт