МАЙчета 2009! - 6

• 30 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Влади и Криси ! Да сте живи и здрави , мили дечица ! Щастливо детство ви пожелаваме ние със Зарко ! На Плами и Маева   bouquet

# 601
Честит празник на днешните сладури,растете здрави ,безгрижни и щастливи. Hug

# 602
честит рожден ден на всички който са имали през последните дни повод иза почерпване.Да са живи и здрави,и весели и щастливи.оставям ви че терминатора иска детско

# 603
  • софия
                     Честит Рожден ден на съботно-неделните ни рожденничета!
Честит Рожден ден на Диана,Виктор и Рая!Желая им много,много здраве и неуморни игри!

От вчера Ицко е мирянин. Grinningпочерпете се за негово здраве!

# 604
  • Русе
Честит рожден ден на днешните сладури! Живи и здрави и много послушни!  newsm59 newsm67  bigdance2

Смешко, честито ти християнче   Hug

Гушко-мушко е болен  Confused

# 605
честито на рожденниците  newsm59 Смешко честито християнче Hug И Сиска-миска е със сополи,а баткото с повръщане.Цяла вечер не са спали.Ту при единия,ту при другия ooooh! Сега спят,а мен ме чака hang 1dishes 1ironing Оцелях след Гергьовден.Като се изсипа един народ...трета маса опъвахме,после на дискотека Laughing И то това ще е-догодина по това време пак  bouquet

# 606
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на Рая и Виктор ! Щастливо детство и безгрижни детски игри им пожелаваме ние със Зарко ! На Рони и Ели   bouquet
Сега може да си изпрося боя , но ще рискувам    Wink   Ели , снощи сънувах мъжът ти  smile3534  Бяхме на моето село на улицата пред къщата ни - аз със Зарко , той с Гого . Седяхме на тротоара , а децата караха колела без педали  Laughing

Днес ходихме да даваме изследванията за яслата . Да ви похваля дребното - изобщо не заплака . После и да поръчаме торта бяхме . Той сам си я избра . Но после като реши , че сега ще си я вземаме , като започна жално - жално да плаче и да нарежда : "пу-па , пу-па" ... Ще празнуваме в петък вечерта , а баба-свеки ще дойдат в събота на обед . Затова поръчахме две торти . Като се пренасяхме в тази квартира сме загубили украсата , та сега и такова ще търся пак .

Тук изгря слънце и само чакам Зарко да се събуди и да бягаме навън . Затова ви пожелавам хубав и усмихнат ден !

# 607
Честито и на днешните слънчица! Здраве и късмет да ги следват!

Смешко, честито и на вас!

И нас ни чакат цяла седмица тържества  Laughing Поръчах две от тортите, другата по-натам. Онзи ден купихме триколка, има и подарък изненада. Нещо и за баткото обаче трябва да взема. След малко ще купя и пластмасови прибори за празника в яслата, ще носим торта и сок. Почти сме готови, само вечно заетата мама да си обърне малко внимание на децата  Mr. Green

Миналата седмица най-накрая сложихме дълго отлагания Пентаксим. Сигурно сме последните от наборите, за малко да пресрочим. Като реакция се прояви силна диария, в чудо се видях, но нито имаше температура, нито му остана топче. Направо се притесних  Mr. Green

# 608
  • софия
Благодаря ви!  bouquet
Ицето вчера се скъса да реве докато го кръщавахме.За момент си помислих,че не може да си поема въздух.
После в ресторанта беше съвсем различно,много беше весел и щастлив.Играха си много с момиченцето на кръстниците.
Вечерта пък се видяхме случайно с Мадленка и Али в един магазин.Много хубаво ми стана,много!
А,колкото до РД-то вече съвсем незнам,как и къде да му го направим.  33uu

# 609
  • Русе
Мира, веднага идвам да те набия  Mr. Green А в почивките ще ме разведеш по магазините че да си накупя обувки. Що пък точно мъжо а не мен  newsm78

Лианка
, не ми вземай първенството  Naughty Гого още няма сложен последния Пентаксим

# 610
Никола ще е последен с ваксините! Ще слагаме 2 през лятото през месец...
Грабнах приза..... Wink

# 611
  • Велико Търново
Мира, веднага идвам да те набия  Mr. Green А в почивките ще ме разведеш по магазините че да си накупя обувки. Що пък точно мъжо а не мен  newsm78

Защото Свилен е прекрасен Crazy

Честит рожден ден на всички дечица,които съм пропуснала!Да да здрави и много щастливи!

# 612
  • Пловдив
Мира, веднага идвам да те набия Mr. Green А в почивките ще ме разведеш по магазините че да си накупя обувки. Що пък точно мъжо а не мен  newsm78

Ха де , и аз това се чудех ...  Иначе сънят ми си има малка предистория - започвам с обясненията , на който му е безинтересно да пропусне  Laughing Както много пъти съм се оплаквала , Зарко хич не обича да спи - буди се по n-пъти на нощ . Така и тази сутрин се разрева около 6,30. Като бебе не искаше да го нося на ръце , но откакто спря да суче , единственият начин да го утеша през нощта и да заспи отново ,  е дундуркането . И както си го нося из спалнята , за да не заспя трябва да мисля за нещо . Този път си спомнях какво правех преди 2год по това време . Спомних си как се роди Зарко , как пратих sms на Туиг да съобщя за 4.5-килограмовата новина , как споделяхме тук в темата за дечицата си , и т.н. , и т.н. И накрая се замислих как с течение на времето ни остава все по-малко време за форума , все по-малко момичета се включват да разкажат как са - тук може би и ФБ има вина . И си мисля , че ако и Ели ни зареже , кой ще ни пуска новите теми ? Та така ... после съм заспала и сънувах мъж ти  Mr. Green

Смешко , честито ви християнче ! Нека Бог бди над Ицето и го закриля !

А иначе и аз съм болна - носът ми тече като река и кихам през 10мин. Настинка ли е или е от пухчетата , дето ми влизат и през прозореца даже , не знам . Дано не е първото , че ще проваля рождения ден на хлапето  Praynig

Хайде , лека и спокойна нощ ви пожелавам

# 613
  • Русе
Аре, ся  Crossing Armsоще една ще бия  Joy а в почивките ще хапваме пица в "Щастливеца".

Отивам да уведомя красавеца и стягам куфарите  Mr. Green

Ей, Немирнице, ще черпиш за първото място  Laughing

МираJoy
Нема да се дам на ФБ и ще пускам теми до Второ пришествие  Crossing Arms

# 614
Ели, мерси за приза... Hug
Мира, не се притеснявай..Тук сме, много сме. Четем. Редовно.
Никола се отглежда на абсолютен самотек. Купона вчера по повод РД мина без забележки.
Много добре ми се отразява селският живот.
Поздрави,
Нем

Общи условия

Активация на акаунт