МАЙчета 2009! - 6

• 30 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Честит рожден ден на Диана ,Виктор и Рая,мн мн здрави и щастливи бъдете.

Смешко,честито християнче,мн здраве и късмет му желаем.

Започва се със подготовката за РД,торти,подаръци и разни дреболии,направо ще се побъркам.Сега мисля малки изненади за гостите,какви неща да приготвя за хапване.Ще има клоун,силно се надявам нещата който обещава,да са истина..Тортата ще я водя тези дни да я изберем.Подарък от нас и идея си нямам какъв ще е и двете със сестра й имат куп играчки ,но няма кой да играе със тях,колело има от първият РД.Искам нещо по оригинално,но и идея си нямам какво.Помагай те.

# 616
Честит рожден ден на всички рожденници от изминалите дни! Да растат здрави, весели, засмяни!
Весело посрещане на празника на днешния рожденник, Део!
Честито християнче, Смешко! Бог да го закриля и да му помага на Ицето!
Аз пък сънувах, че Isita ражда момиченце един ден преди термин. Исе, нещо да кажеш по въпроса? Уцелих ли пола, ако не е тайна Grinning?
Ели, какво му е на Гого? И аз вчера си мислех, че като тръгнеш на работа темата ни ще увехне от всякъде Wink.
Малкото е на ясла, защото ми звъннаха, че щели да го отпишат, тяхната мама, и съм на тръни след колко 3 дни ще ми го върнат болен Rolling Eyes, а аз съм неплатен отпуск целия май и се почесвам.

# 617
  • София
Смехоранке, честито ви християнче. Grinning На нас ни предстоят тези вълнения  в края на месеца. И аз  имах проблеми с роклята - преди празниците бях поотслабнала и направо ми се въртеше. Сега на почивката обаче позагладих косъма и май няма да  ми се наложи да купувам нова. Моята е с презрамки и ще се наложи да взема или болеро към нея, или сако. Още се чудя. Затова все шпионирам на чуждите снимки кой как е облечен.В тоя смисъл пусна ли снимки аа Grinning
Каква е тази мода да отписват деца ако не ходят на градина, за втори път го чувам newsm78 Нашият батко както почти не ходи ....
Днес е един паметен ден за моето семейство - преди 7г. на тази дата се роди голямото ни момченце.

# 618
QWERTYASD, честит празник на младежа!

Честито и на днешните хубавци!

Пускайте снимки на одеждите, че и мен ме вълнува - ще ходя на абитуриентски бал!

Не спечелих приза с Пентаксима, нищо все ще се намери за какво да се боря  Laughing

Вайза, ако извиняваш отсъствията с медицински бележки, нищо не могат да ти кажат! Проблем могат да ти направят, ако за една учебна година прескочиш 30 дни (работни) по домашни причини, има го някъде из наредбите на Столична община. Това е, заради многото "пазещи" място.

# 619
  • Русе
Кверти, да ти е живо и здраво момчето и прилежен ученик да е!  Hug
Честит рожден ден и на днешният сладур!  Hug

Вайзе, от вечно стичащите се сополи се радразни гърлото и започна една прекрасна кашлица  ooooh! На АБ е и веднага му секнаха всички болежки. От утре на ясла  Naughty Аман от тия хлапета. Само ме тормозят  Crossing Arms
На работа съм на 1 юни ако не стегне каскета и не си взема още един месец отпуск (не съм ползвала таз годишния). Иначе мама ме назначи на нова длъжност. Ще стоя цял ден на компа  Mr. Green и новите теми няма да закъсняват. Стига да има кой да пише  Confused
Не се сърди ама са прави за яслата. Толкова хлапета чакат.... Иначе с бележка не могат да те "пипнат".

# 620
  • София
Аз пък сънувах, че Isita ражда момиченце един ден преди термин. Исе, нещо да кажеш по въпроса? Уцелих ли пола, ако не е тайна Grinning?

Stuck Out Tongue Winking Eye sohappy  jumpuu newsm35  girluu  Hands Clap  Hands Clap smile3535 dance dazzler1

Позна, Вайзе Simple Smile) Едва вчера научих и затова не бях споделила. Аз си мислех, че ще е момче и док като каза госпожица голяма еуфория ме налегна. А дано и теб да те полази  Wink
Сиска да ми стяга куфарите с тоалетите да не се услушва!

Честит рожденик на Кверти и честито християнче на Смешко!

Изчезвам да се "приготовлявам" за утре  Party

# 621
  • София/Варна
Честито на всички малки и големи, които са имали поводи за празнуване последните месец-два!!!

Аз се позагубих малко, но се поуморих от компютъра и висенето пред него. Гледам колкото се може повече време да прекарвам заедно с дребосъчковците, като съчетавам това с някои от хобитата си. Елица-Белица расте и хубавее, но се бори за приза за най-късно проговорило бебе. Разбира идеално всичко, но обратна връзка няма. Брат ѝ за сметка на това не спира да мели Wink.
Вайзе, ако наистина се чудиш какво да правиш, обади се да се видим Wink.

# 622
  • вече Пловдив
Здравейте!
Честито на рождениците от днес и вчера! Много да са здрави и успех във всичко им желая!
Честито християнче на Смешко, честит рожденик на Кверти и розови бебешки гащи на Изита!   bouquet
Ели, моите съчувствия!  Hug Бързо да оздравява Гого!  Praynig
Бела беше цяла седмица на антибиотик заради зелен секрет от носа, кашлица и червено гърло. Естествено и на рождения си ден си зобаше лекарствата. Подобрение обаче сериозно не виждам - още буха кашлица. Днес пак ще я водя на лекар, а довечера съм се приготвила да й сваря 1 бабешки лек с лукчета, локум, индрише и орехи. Дано да помогне  Praynig, че все ме е страх да не пипне някоя пневмония.  Close Егати, за 3 седмици на ясла 2 пъти е болна, като пие и антибиотик. А за 2 години вкъщи - нито веднъж!

# 623
  • софия
Ванче,този бабешки илач за кашкица и аз съм чувала,че много помага.Дано и при вас подейства!
Ели,и  вие бързичко да се оправяте.А,как ми стана мъчно и на мен като се сетих,че ще се връщаш на работа.
Ох,незнам,какво ще правя,сама ще си пиша и отговарям в темата май. Tired
Исе,честита Ви поличка!
Кверти,да Ви е жив и здрав рожденникът!

Снимки не съм качвала още,защото...............................Ми,защото съм голЕма кукувица и забравих фотото ни вкъщи.
Сега чакам кръстиниците да свалят от техния апарат.Но снимки ще има. Grinning

# 624
  • Русе
Споко, нали писах че ще вися цял ден на компитУ. Даже тогава ще имам повече време и ще си почивам. Тия лапета ми разказаха играта.

Искре, честита мома  stork-girl

# 625
айде и аз в темичката да се включа. Приза за пентаксима може и ние да го грабним - имаме да слагаме два приема . Трябваше сега да сложим единия и следващия месец другия, нооо след като в петък ще е упояват ни се разминава пак и ще бъдат Юни и Юли .
За рожденния ден в неделя остава в къщи , хич не ми е до занимавка в момента с обиколки на разни места , друга треска ме тресе.
Лелеее днес Лили как се изтърси по стъблите ако знаете  ooooh!, ама майка и блейка-застанало детето на пред последната стълба от горе и аз я гледам отдолу , а кака и седи и тя на пост почти до нея и детето се катереше на 4 крака като мече, и изведнъж като залитна назад , седна по дупе и ще почва да се обръща да пада на главата си и аз 13 стъпала ги взех за по-малко от секунда и я хванах де.Удари се малко на гръбчето , главата не успя да я издрънчи тоя път . Сега не припарва на стъпалата - страх я е и иска да се държи за ръчичка като се качва.
Абе момичета някой поръчвал ли си е онлайн торта от Двете Фукли,че смятам да си избера една и направо да си ми я донесат до вкъщи , хич да не се разкарвам .

# 626
  • София
Честит Рожден Ден на днешните  и вчерашните ни майчета Диана, Виктор, Рая, Теодор и Део!Да са здрави и засмяни!

Ваня, стискам палци да помогне тази рецепта.
Вайзе, ама ти ме втрещи! Често ли сънуващ бъдещето?
Исе-честита кукла. Страхотно е, че ще ставаш мама и на момиченце!
Таня, дано повече не падате и най-вече сте добре сега. За двете фукли не знам...аз вече поръчах от вега.
Смешко-честито ви християнче!
Плами и вас специално искам да ви гушна за РД! Пиши как изкарахте?!

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 17:42 от Мигла

# 627
  • София
Честити рождени дни на всички пораснали с още една годинка сладурковци през изминалите дни! Да са здрави, весели, игриви!
Кверти, честит празник и на теб!   bouquet
Исита, страхотна новина!
Танче, добре, че не се наранила сериозно Лиленцето!
Смехоранке, честито християнче, Бог винаги да бди над него!
Ние решихме РД да го правим вкъщи, сигурно ще е на два пъти, заради роднините. Чакам мама да пристигне тази седмица и с нея ще направим организацията.
Кайрен, тъкмо се се чудих къде изчезна  Simple Smile
Ваня, дано Бела повече не боледува, а защо не пробваш и с хомеопатия, на нас много ни помага (друг е въпроса, че още не ходим на ясла....)
Нем, колко хубаво, че отново се включваш!
Момичета, да ви се оплача - нямаме никакъв напредък с гърнето.. Усещам я когато иска да ака, защото отива в спалнята и се крие зад завесата там  Simple Smile, но взема ли гърнето, се започва едно "не итам", инати се и това е... Оставям на Драга задачата да я научи, аз засега се оттеглям от бойното поле  Simple Smile
Приятна вечер, милички!

# 628
Честити розови гащи, Исе, ех, че се радвам!!! Хехе, ама съм пророк Laughing.
Кверти, честит празник и на вашия батко!
Кайрен, разписвай се по-често. Ще се обадя като се видя във време със сигурност.
Лори, с гърнето и ние сме на Вие. Зарко също се крие като ака, а никога не съм му правила забележка или натискала за гърнето.
Танче, плюй в пазва и дано не ви се случва повече. Нямам опит с Двете фукли.
О, разбира се, че носим бележки в яслата, още повече, че нашия 3 месеца си беше със серозен отит и именно затова го бях спряла и ми беше ясно, че не могат да го отпишат, но аман от тъпи постановки.

# 629
  • Русе
Честит рожден ден на Момчил, Велизар, Виктор, Божидара, Мария, Александра и Николай! Весело и щастливо детство!  newsm59 newsm67 newsm18 Tada  ura

На мамите,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт