МАЙчета 2009! - 6

• 30 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Не сме писали отдавна и може би не ни помните.
Заповядайте, почерпете се за наше здраве! Днес Мария точно в този час се роди!

За жалост, сме с варицела и ще си празнуваме сами въщи!

# 631

Ето я и нашата почерпка!

# 632
  • Пловдив
Честит Втори Рожден Ден на нашите астрални близначета Момчил , Виктор , Божидара , Мария , Александра и Николай  ! Да сте живи и здрави , мили дечица ! Щастливо детство ви пожелаваме със Зарко !

От мен почерпка не чакайте - така и не се научих да поствам снимки във форума  Embarassed
Рожденика най-накрая заспа . Днес ходихме до мола за " красоти " - гирлянди и тем подобни . Е , няма количка на която не се качи . За друсането похарчих повече пари отколкото сметката за украсата в магазина  Laughing Ама , хайде , веднъж става на 2год човекът  Laughing

# 633
Честито на рожденниците, да са ви здрави и весели  Heart Eyes

Isita, аз пък си мислех, че си писала по-рано, че ще е момиче, а то виж каква била работата  Laughing
Вайца, вземи и за мен да сънуваш нещо, че са ми мн. мътни и неясни бъднините  Rolling Eyes
Както беше 5-та резерва за ДГ Сами, така се оказа вече 6-та. Големи екшъни, забила съм се в темата за ДГ Сф да чета, и вече се пооринтирам, то ще свършат класиранията, докато разбера какво става
Таня, добре, че се е разминало. И Сами се преби мин. седмица на село, точно като боксьор е, баща му го е срам да го води в парка, че хората го гледали подозрително  Rolling Eyes
Платина, и при нас работата с гърнето е доникъде, не иска и се дърпа, а най-лошото е, че и не му пречи и си седи насран...ужас.
А иначе не спира да мели. И все за ток, боти, не боти, сети, начи боти .... Не мога да си ползвам и малкото електроуреди, изпада в истерия, като ги види, иска да ги включва и изключва. Онзи ден се приближава до печката и аз му викнах да стои далеч, щото е включена и гореща, а той ми казва "е, не сети?!!!?!", аз му викам "не сети, ама боти". Баща му после му обяснява, че всички електроуреди, произведени преди 86-та са без светлинна индикация (в случая Раховец 01)  Laughing

# 634
  • софия
Честит Рожден ден на Зарко,Виктор,Мария,Момчил,Божидара,Александра и Николай!Желая им да са много здрави,весели,засмяни!

Днес запазихме клубчето за РД-то на Ицко,сега остава да му поканим и другарчетата.
Платинка,с гърнето и Ицко е скаран.
Колкото до яслите в момента се пека на бавен огън.Първа резерва сме,пък да видим.

# 635
  • София
Честит рожден ден на Виктор, Зарко, Момчил, Мария, Божидара, Александра и Николай. Ей колко рожденици си имаме днес! Да са много здрави и щастливи!  nbirthday

На мамите Лианка, Исита, Мира, Marmorana, Honey_child, Elitta, Елена, честит празник!   bouquet

# 636
  • София
Честито на днешната банда Момчил, Велизар, Виктор, Божидара, Мария, Александра и Николай
Радостни личица и здраве за всички-малки и големи пожелавам!

# 637
Честито на днешната банда рожденници - да растат здрави ,умни и леко палави малчугани. Честит празник и на техните семейства.
Аз днес поръчах тортата , партито ще е у нас .
Утре постъпваме в болница и дано в петък всичко е наред , че иначе незнам в неделя с какво настроение ще съм . Стискайте ни палци.
За гърнето - това е такъв мираж , незнам как ще се научим. Бибата още ни е в устата , когато заспиваме и когато е нещо сърдита и крива . Опитах се да я скрия , но хич не ми мина номера.
За сега още сме здраво стъпили в бандата на бебетата с тия биби, памперси и шешута с мляко.
Вчера с туй падане на всички обяснява как е паднала по стълбите и днес на нова сметка пак се катери , незнам кога ще и уври главата на това дете.
Искре честито ви розовки гащи .
Тилия дано по-бързо ви минат синките , че татито да не го гледат така подозрително.
Гушки от нас и да знаете много ви обичаме и няма отърване , ще пиша упорито в темата.

# 638
Здравейте  Hug
Честит рожден ден на всички малки и големи,които съм пропуснала!Живи и здрави,много щастие и късмет!!!
Честити розови гащички Исе!
Смешко,честито християнче,Бог да е винаги с него!
Аз едва днес успях да отида до ОДЗ-то и да запиша Влади!Директорката много ми допадна  Peace На 6.06 сме на родителска среща,да се запознаем официално  Wink
Мигле,благодаря че се вълнуваш за нас  Hug РД мина много добре,дори повече от колкото очаквах.Влади беше много доволен,а партито на 6  Party Ето и малко снимкиhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=221634927853220&set=a … 422452&type=1
 Има и няколко клипчета,ако ви се гледа  Peace
Пропускам нещо,но ще ме извините,през последните няколко седмици нямам време за нищо!
Лека и спокойна вечер Hug

# 639
Здравейте,
Честит рожден ден на всички вчерашни и днешни рожденици бъдете мн мн здрави и щастливи.
Честито на патерица и на Кверти,мн здраве и късмет на баткото.
Танче, мн мн стиснати палци от нас. Hug
Исе, честито,желая ти мн мн здрава бебка на финала.
Приятен и успешен ден на всички.

# 640
Честит рожден ден на днешните рожденници! Да са здрави, весели, засмяни, да имат безгрижно и интересно детство, много да радват всички около себе си!
Тилиа, много се смях със Сами, голям сладур. И нашия зацикля само, че върху копчетата, затова пералня и съдомиялна пускам само през нощта.
Уф, моичкия изкара 3 дни в яслата до обяд и провеси цифката, ако не го тресне в ушите ще черпя.

# 641
plami213, в кое ОДЗ го записахте и как навихте таткото? Щом имате възможност да си го гледате Влади как се навихте за ясла??? Бабите какво казват?......Не ще е лошо, Влади е на светлинни години напред пред Никола /ще взема приза по неядене, неходене на гърне, биба, неговорене и пр. Wink/ и още ще учи в яслата, но с тез болести....Само като се сетя как Стефи го засипах с АБ да не кажа всеки месец и изтръпвам. Иначе от персонала и подготовката на Стефи съм адски доволна и малко съжалявам, че нямам такива условия тук. Но поне Ники не се е разболявал откакто сме дошли. Нито съм звънкала на Стаситин доктор. Mr. Green

ЧРД на всички празнуващи вчера и днес малчовци!  bouquet

# 642
  • София
Честит рожден ден на днешните ни рожденници - гоооляма група бре Shocked
Честита госпожица и на Исита. Още като разказваше как се чувстваш на събирането ме наведе на мисълта, че ще е момиченце.
Нашият пък се е разкашлял, а идея нямам кога е успял да се разболее Rolling Eyes
Рождения ден на баткото ще го празнуваме за пореден път в петък - съвсем се окръглих вече.

# 643
  • София
Честита втора годинка на астралните ни близначета Велизар, Виктор, Божидара, Мария, Александра и Николай! Пожелавам им здраве, безгрижно детсво и безгранична обич!

Благодаря на всички за честитките за малката ми фръцла и за Момо! Днес беше един прекрасен ден изпълнен с много приятни емоции, споделени с любими хора,

Обичкам Ви, лека нощ  Hug

# 644
  • о`майна лунна нощ е
Йо-хо-хо - 4 момчета и 3 момичета празнуват днес! Честит втори рожден ден дечица!!!!!   bouquet

ПП - като гледам утре май е бил деня с най-силен бебевалеж  Mr. Green Някой броил ли е всъщност на кой ден са се родили най-много "май"чета?

Общи условия

Активация на акаунт