Юлски деца-Тема 43

• 34 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аманита, честито бебенце   bouquet
Сиси, моля ти се,  Crazy лятото минах листовките, сега ми остават 10-ина дена да покарам и да взимам изпита пред ДАИ.
Я кажете за консултациите, понеже в последно време баща и на София я води, сега не помни какво са му казали за следващата консултация. Дали продължават пак през 3 месеца и сега на 1,9 г да я водим newsm78
@mi, домашния сапун нали се прави със сода каустик  newsm78

# 136
Аманита,

# 137
Да Миме, на година и 9 месеца

# 138
Ооо, Аманита... ЧЕСТИТО НОВО БЕБЕ! Да сте живи и здрави цялото семейство и бързо възстановяване.

Аз пък си се разболях съвсем качествено - гърло, нос, глава. Отивам да се гръмна с патрони за глиган... Joy

Шора_мишора, честит рожден ден! Много късмет, любов и най-вече здраве за теб и любимите ти хора.

# 139
Аманитка, частит втори син! Да расте здрав и щастлив Самуил!

Шора Мишора, Честит Рожден Ден!! Само хубави мигове от тук нататък за теб и цялото ти семейство! И ме се вижда, че е време Вики да става батко! Wink

Вили, какъвто и да е инхалатор ще ти свърши работа! Peace Само с физиологичен разтвор инхалираме.
Джил, оправяй се бързо! Heart Eyes
Миме, нещо съм объркала. Wink Ще я вземеш книжката!  Hug

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 13:35 от Сиси ♥♥

# 140
Аманитка, честит да ти е Самуил! Много здраве и радост му желая! А ти се възстановявай бързо, пожелавам ти прекрасни мигове с двете ти момчета!   bouquet

Шора Мишора, честит рожден ден!   bouquet  Много здраве на теб, Вики и близките ти! Дано всички лоши неща са зад гърба ви! Прегръщам те!  Hug Вики докога ще е на диета?

Джилко, бързо оздравяване! Дано не заразиш малката прекрасница  Hug

Еми, успех в начинанието. Много ти се радвам на предприемчивостта и енергията!  Hug

# 141
Честит ти втори син , Аманитка!Жив и здрав да ти е !
Понеже не дойде да родиш в София и не успях да ти донеса букет  Hug- ето един виртуален
Бързо възстановяване ти желая !

Сиси , мерси !

Джил , оздравявай !

# 142
  • София
Ей, Аманитка, честито ти момче! Желая да е много здрав, а вие много да си го обичате Simple Smile
Шора Мишора и на теб Честито, бъди здрава! Радвам се, че вече сте по-добре.

В детската градина на Ками има две братчета с разлика 11 м.  Crazy

# 143
Еха, чудесни вести!
Шора Мишора, честит рожден ден, да не стъпвате повече в болница с Вики, от сега нататък само хубави емоции да имате.
Аманита, да ти е честит новият мъж в семейството, да те глезят и носят на ръце. Да има прекрасно детство с Габчо и страхотно име сте избрали.
Еми, питах те аз,прочетох и пак ми изхвръкна от главата. Та честит рожден ден на големи патерици, да ти провърви в новото начинание, да захванеш още много дейности, които искаш и все да имат успех.
Марулка, мен не ми е зор за режим, ние сме си без режим по принцип, просто силим нямам, имам нужда от моя един час за себе си вечер. Както Ели е писала и аз съм човек или поне така се водя Laughing.
Джил, да оздравявате бързо.
Инкс, държа да отбележа, че ме подмина като пътен знак днес на Графа, а съм вече двойна, явно трябва да хапна повече, за да ме видиш Laughing.
Ние днес ходихме малко да ни нащрака фотографа от сватбата, че имахме подарък, безплатно снимане после в студиото. Днес след толкова месеци се наканихме и скоро ще кача малко по- скорошни, макар че с ризата, която съм ще кажеш, че просто съм си дебела, а не бременна, а голям тумбак уж съм отпрала вече. По случай снимките вчера Андреа за 5 минути се преби два пъти. Затича се ламята след баща си, по- точно след чиниите с вечерята, които носеше и така се излюска на теракота, че се сдоби с устни на Мара отварачката и прекрасна цицина фронтално на челото, докато се вайкахме падна още един път и се ожули под окото. Днес май не личеше почти нищо за щастие, може би защото знам, че е там го виждам.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 20:19 от Julsko bebe

# 144
Да е жив и здрав малкия голям Самуил, да ти носи само радост мамо АманитаБързо да се възстановиш и те чакаме със снимков материал да го видим сладура.

Еййй, съсипаха ме, пуснах обява за апартамента и като се почна едно звънене, сега погледнах, че с непознати номера имам 29 разговора, за капак и Божидар не спа следобед, мъжо се прибра от работа вкиснат нещо, ама не ми е до него, да се оправя сам Crossing Arms
Още щях да пиша, но имам гости по пижама, пак се е измъкнал от баща си.

# 145
Честит Самуил на Аманита, страхотно име !  bouquet
ЧРД на Шора Мишора   bouquet
Драга,  Hug мда, аз ще да съм била, точно като мен звучи, изобщо не съм те видяла, аз вървя като кон с капаци, друг път викай силно или ме спъни, само така ще те забележа Joy Все се каня да те питам, понеже си в района, ако не се лъжа, за детската градина на ул."Преспа" чувала ли си нещо? Напълно ли е невъзможно там с местата?  
Марулка, много кофти това, че се налага така да я оставяш сама Неви, аз лично щях да откача от притеснение през тези минути, наистина ли хич няма друг вариант- баби, лели, услужливи съседки?
Сафо, много се смях с "тивам баба, деди" Joy Ама вярно ли цяьла сценка с торбичка играе, голям артист Heart Eyes
      За градинките и децата.  А когато сме си на нашата площадка,оставам му играчките,сядам на пейката да си чета книга, а той се оправя сам. Взима, дава – негова си работа. Най-много да дойде да ми каже, че  се е ударил някъде

@mi, ще ми позволиш да изкажа пълно несъгласие с теб тук. Според мен деца на тази възраст се нуждаят от непрекъснато наблюдение; да не се намесваме, ако няма нужда  - това да, но постоянно пред погледа ни. Е, естествено е невъзможно да не ги изпускаме, де, но разбираш идеята. А и дали взима не е само негова работа, а и на детето чиято играчка взима (но това вече го обсъдихме, де).

# 146
  • варненка от София
Инкс, ти мислиш ли, че аз не се притеснявам и че ако имах вариант бих постъпила така? Просто толкова рано сутрин няма кой да ми я вземе Неви, а и пак трябва да я будя. Просто във Варна не мога да се климатизирам явно и не мога в близост до мен да открия толкова отзивчиви хора, пък и това става дума за ежедневно водене и оставяне, не е удобно някак. И въпреки това нямам вариант. Свекърва ми не живее във Варна и работи, майка ми почина, баща ми си е в София, просто няма кой. Лели, вуйчовци са извън страната. Не ми помага никой в отглеждането, ама и така ми е по-добре де, че с помощници работата става напечена на моменти.

Драге, то те разбирам напълно душа, ама да ти кажа няма по леко да ти става близките няколко години. Знам за какво иде реч и аз се изнервям, и аз викам, поступвам, изобщо като се погледна от страни, съвсем съм далеч от представата за идеална майка. Ама живи и здрави да са щерките, пък ще оцелеем, надявам се.

Шора, ЧРД, бъдете здрави и щастливо ти и цялото ти семейство!

# 147
Пуснах запитване в справочника, ама и вас да ви питам - някой може ли да ми препоръча очен лекар от частната клиника на акад.Василева в сградата на 18 п-ка в кв.Суха река. При самата акад. Василева прегледът струва 80лв, по данни от преди две години. Така че търся някой друг.
Честито на Аманитка, здраве и здрави нерви и желая!   bouquet
Честит рожден ден на Шора Мишора, любов и здраве!   bouquet

# 148
  • София
Аманитаааа, честито! Да е жив и здрав, спокоен и усмихнат малкият/ голям Самуил! А на теб пожелавам бързо възстановяване и много поводи за гордост от малките мъже!

Шора Мишора, честит рожден ден! Да си здрава, всички проблеми да са останали назад и късметът да е с теб!

# 149
  • София
Ейййй, че хубави новини!

АМАНИТКА ЧЕСТИТО ТИ БЕБЧЕ! ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕТАТА! ВЪЗСТАНОВЯВАЙ СЕ БЪРЗО, ЧАКАМЕ СНИМКИ И ЕМОЦИОНАЛНИ РАЗКАЗИ!

ШОРА МИШОРА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Мимето казали са ти продължава да е през 3 м. консултацията на 1г. и 9м. се пада, което ми напомня, че и на нас ни е време.

Общи условия

Активация на акаунт