Юлски деца-Тема 43

• 34 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
И аз набързо, че Божидар не иска да заспи и побърква баща си.
Аманитка, имаш и нашите стиснати палчета, ще чакаме утре новината.
Хайде лека от нас.

# 121
         Шора Мишора, благодаря за отговора. Недей да се притесняваш за килограмите, имай търпение и всичко ще си дойде на място.  Hug
         За Аманитка, стискам палци всичко да бъде наред, и едно хубаво пролетно бебе!!! Hug Hug Hug

# 122
  • София
Аманита, пожелавам ти прекрасен ден, лека операция и да се насладиш с цялото си същество на най- хубавите емоции!  Hug Hug Praynig Praynig

# 123
  • USA
Сафо, ти най-накрая се появи, липсваше Grinning.
Марулка, страхотни неща пак! Не знам как не ви е жал да ги хапнете, толкова са красиви!
Юлско бебе, и според мен 1 часа си е късно за лягане. Аз знам, че най-добрия и пълноценен сън е между 22:30 и 6:30ч. Стейси също вечер започва да беснее, но я слагам, загасям и започва едно въртене и въргаляне из кошарата. Повишавам тон няколко пъти и най-накрая се отпуска и заспива, най-много до 30 мин. При баща си заспива за 5 мин., но там е друга история. Даже веднъж щяхме да я слагаме да спи за обяд и говорехме по Скайп със свекървата и тя се чудеше как така я слагаме, а пък нямало никакви признаци да й се спи. Така че пробвай, но пак зависи и какъв ви е дневния режим и до колко спи след обяд. Стейси се събужда в 8:00, на обяд я слагам около 1 ч. , спи между 1.5 и 3 часа и вечер в 9-9:30. Това по новото време. Дано бързо се наредят нещата!
Цветен прашец, преди доста години четох за камъните, че приемат отрицателната енергия, но ако има някаква появила се пукнатина или промяна в цвета, както при теб, едва ли не, е пренаситен и трябва да се замени с нов " чист" камък. Не знам обаче доколко е вярно.
Сиси, объркала съм се, не е батут, а трамплин, но явно си ме разбрала. Наистина Стейси в началото скачаше без да се държи и падаше, но й казах няколко пъти и засега е все хваната.
Рал, голяма скица е Ния. И Стейси много се харесва, цял ден може да се гледа в огледалото, да си се наслаждава, а за комплименти си умира направо Laughing.
@mi, дано ви потръгне работата!
Емили, като нищо може техните да си мислят как сина им се блъска, а аз само харча наляво и надясно. Иначе какво ще ги бъркат многото играчки. Теб ще питам, понеже само ти си ми отговорила, тук средно едно кошче за кола е около 150, най-евтиното $80 и най-скъпото $300, колко са в Бг, горе-долу?
BubolecheMeche, много ме разсмя с това "Има да й се напикава вечер" Joy. Като бях на 17-18 години си спомням как бях отишла на гинеколог и като ме видяха с какви гащички съм(прашки), казаха, че едва ли ще имам деца като ходя така гола Laughing.
Нашия татко е във ваканция една седмица и е изцяло на наше разположение Party. Днес ходихме до Даун Таун, Стейси се вози за първи път в метро (50 мин. в едната посока), много послушна беше и доста й хареса. Накупихме една част от подаръците за Бг, разходихме се добре и изобщо беше страхотен ден Grinning.
Засега Стейси се кротна малко и много ми харесва така, по-лесно е. Да видим обаче до кога.

Реших да махна обиците й, понеже по цял ден си ги дърпа и от време на време ще ги слагам, за да не й се запушат дупките. Днес видях още 3 зъбчета пробили, най-вероятно те са причината да си пипа ушите.

Ето какво видях днес, промяна в изискванията за столчетата за кола http://www.aap.org/advocacy/releases/carseat2011.htm

Аманита, чакаме новината вече Grinning.

# 124
Добро утро.
Тази сутрин аз съм ранобудна и ви сервирам кафенце

Миналия месец на съседа от 4-ия етаж му се откърти едно парче от мазилката и от вчера има майстори, цял следобед сглобяваха скелето, а Божидар, нали е клюкарка от класа Laughing, вися на терасата да ги гледа, едвам го прибрах като почнаха да къртят. Днес от 8 ч. са почнали да се надвикват долу в двора #Cussing out
Маймунче, защо не вземете на Стейси обички дето се закопчават, нещо като малки халкички или едновремешните треперушки, може пък да не ги маха тях, то тия дето си ги показала хич не са надеждни. Зет ми е ювелир и прави такъв тип обички, но винчето е с нещо като клипс и няма начин да падне само или да се дръпне, но нямам снимки да ти покажа.

shora mishora, честит рожден ден, пожелавам ти много щастие и Вики да ти дава само поводи за усмивки

Отивам в дебрите на сайтовете за имоти, наемателите на апартамента на баща ми се изнасят и сега ще трябва да търсим нови  Sad

# 125
Добро да е утрото и от мен !

Ами честита пролет , когато и да е тя , вчера или днес , все едно вече се обърках  Laughing Много усмивки и топлина ви пожелавам , бъдете щастливи и влюбени  в живота си и хората да вас Аманитка , вярвам че днешният ден ще е един от най -щастливите в  живота ти ! Всичко ще бъде наред .Чакаме снимки , разказ  за раждането веднага щом се приберете у дома !  Hug
Роси , аз си спя с Влади още от ден първи на появяването му на белия свят , така че ревовете му посред нощ не се дължат на страх или тревога че мама я няма .Ето , тази нощ епизода с реването се повтори .От снощи има сополи , посред нощ му давах клеева тинктура , носих го , гушках го и към 2 дадох нурофен .Кротна се и заспа .Явно причината не е в хремата .Нещо го боли .Започнах да се тревожа вече .. Tired Виждам обаче че последните зъби долу са леко възпалени , като че ще избиват  та дано е това .Ако нещо ме разтревожи повече - на доктор ....Тежко е като не могат да говорят и да кажат кое ги боли  Confused

Сафо , добре си си дошла !

Драга
, моля те опитай да не се дразниш на Андреа , въпреки че сигурно ти е трудно понякога.Просто има такива деца - нощни птици .Опитала си да и смениш режима , не става , нагоди се към нейния , защото ти трябват сили да се наспиваш.Пожелавам ти бебчо да е кротко и спокойно дете и да си спинкате хубаво , ама ..ако не е ..Използвай миговете да си почиваш.Може и да ти звучи изтъркано , но като човек , който често спи по няколко часа само в денонощието горещо ти препоръчвам да се възползваш.
Поста ми стана дълъг , а и Владко ме облазва да си играем , така че до писане .
По късно пак ще надникна за новини от Аманитка .   

# 126
shora mishora, Нека изворът на щастието ръси с кристалните си води пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията на младостта и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!!!

# 127
Как щях да забравя -
Честит рожден ден  Шора Мишора ! Да си жива и здрава ! Много обич , усмивки и щастливи мигове с любимите ти хора Весел празник !

Сиси  , исках да те питам какъв инхалатор използваш за задната хрема на Юлиана и как точно правиш самите инхалации ...Имам чувството че нещо не върша като хората .И Нана си е все с тази задна хрема , общо взето по веднъж , два пъти месечно я кара ...в чудо се видях  TiredАко искаш пиши ми и на лични , както прецениш.
Мерси предварително.

# 128
Шора Мишора, честит рожден ден! Щастие, здраве и късмет!

Картофи варени не може ли да яде, че да го засищат, освен ориза разбира се? Докога ще сте на диета?

Маймунче, от 100 лв  - бертони, чиполино, кангару, до 500-600 лв някъде, за горната граница може и да те излъжа де. Можеш да видиш например в бейбиленд - точка- бг.

Аманита, айде, чакаме и стискаме палци   bouquet

# 129
Шора Мишора,
Честит рожден ден!
Щастие, късмет и много усмихнати мигове!

Надничам за вести от Аманитка, дано научим скоро новината!
Страхотен ден за поява на малко пролетно зайче!

Прекрасен слънчев ден на всички!

# 130
Жив и здрав да е новородения мъж на Аманита! Много щастие да носи със себе си!
Ето какво пише във фейсбук Simple Smile
Цитат
Imam si momchence- Samuil -3700gr/50sm. Golqm sladur e Simple Smile

# 131
Еййййййййййй страхотна новина!

Добре дошъл на малкия голям мъж Самуил!
Жив и здрав и много усмихнат и добричък да е!

Честито Аманитич!   bouquet

# 132
Честито Аманита! Да е здрав и много послушен, Самуил! Бързо възстановяване на теб!

# 133
ехаааа ЧЕСТИТООО Hug Да е живо и здраво и да носи много радост на мама!!!

Направо ми светна деня  Laughing

# 134
  • варненка от София
Еееее, честито на Аманитка. Гледам родила бебе, колкото нея самата, къде го побра това човече и как го носи не зная, ама майка герой!

Бързо възстановяване и много, много да ви радва! Името му е просто жестоко, супер ме радва!

Общи условия

Активация на акаунт