Денива, не мога да не се съглася с теб!
И не мога да се стърпя да не изразя и аз мнение, щото ми е странно това "да оставим децата сами да ес оправят". Ами за разлика от етапите на двигателно развитие и т.н, поведението в обществото и умението за живеем с другите, възпитанието, не са качества вродени, а такива които трябва да се придобият, да се научат. Естествено, олезно е в някакви граници да се оставят и да си общуват самостоятелно, излишна е прекалената намеса, но детето да се държи грубо и да не му се обясни, че това е неправилно - това за мен е меко казано странно. Не казвам, че ще разберат от първия (или стотния
Миме, а ако утре отиде и пререди на опашката "смотаняците", които си чакат реда? Къде е границата? (не се заяждам, дискутирам и си го позволявам, защото знам, че не си обидчива
)

Весел празник днес!
Много, много успех и късмет ти желая! 

подарявам ти букет от плодове -мало по нестардатен , но и твоята почерпка си я биваше
такова безсилие и умора ме завладя ...По едно време открехнах прозореца и облегнах глава , малко свеж въздух да ме облъхне и слушам пияници си крещят псувни и се заплашват че ще се избиват .И какво мислите едната пияница се оказва от нашия блок , това го разбират сутринта и чух някакъв много силен удар , оказа се че е разбита входната врата , тоест строшено и е стъклото и сега виси на ужасни парчета , направо изтръпвам да не се срежем като го затваряме ...та имало екшън .Пияница номер едно -нашия , блоковия бяга преследван от другия , който го заплашва със смърт и заколение , нашият влиза в блока , оня чупи прозореца , от първия етаж викат полиция и сега "нашия " е в ареста .Сутринта мъжа ми се обадил на фирмата ,която поставя стъклата да поставят ново , но ще го плаща блока , не онзи ..заради един да страдат всички ...Единственото , което ме отвращава безкрайно са алкохолиците .Толкова ми е криво и гадно ..постоянно пред блока играят деца , имаме си детска площадка , малки са , разсейват се като нищо може да се наранят ..стъклата ще ги сменят едва след няколко дни ..

Защо ли все още има хора, които си мислят, че има само един начин за гледане на дете - техния и той винаги е правилен?! Много се дразня 

Няма да ви обяснявам как избеснявам в такъв момент, ама ... не знам и аз как да действам. Нищо не му действа в това време - нито да го гушна, нито да обяснявам, нито разсейване - напротив - става още по-зле
Ще се справиш, не го мисли после как ще е