Жената Лъв - 49

• 17 816
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Hug

Венче, жива ли си, коте? Crazy

Слънцето се показа и при нас най-после. Party Хубав ден на всички! Hug

# 511
  • Кьолн
Добро утро момичета! Пия си кафенцето и ви чета. Снощи не успях,че мъниците бяха полудели. Фрапенце,пожелавам ти бързо оздравяване на баща ти!Вени, и аз съм така пред МЦ.Приятно хапване на тортичката днес. Как ми се яде,но днес съм въглехидратна и ще си хапна доволно количество сладко!Хайде лек и усмихнат ден лъвички!

# 512
Добро да е  Wink

Тоя`идеалния мъж` немОй ми се опре на цици ,ама хич  Mr. Green
 Бая хляб има да папа док`Ът стигне до чашка Д .

# 513
Добро утро и от мен!Кога решихте да е срещата?

# 514
Добро утро и лек ден  Hug

Вени, всички ли могат да се възползват от ваучерите в оня сайт или само Софиянки?

# 515
Добро утро и от мен!Кога решихте да е срещата?
Утре в 11  на пързалката   Laughing
/Сентръл парк -Царборисовата градина/

П.П.Нещо лигоча ме е хванал,ще ме извините  bowuu

# 516
  Как сте всички тук лъвички? На мен снощи ми беше последната сбирка на английския. Изпитът ще е на 02.04, но ние тогава ще сме в Силистра семейно, че моят има среща на випуска, та ще правя теста отделно от групата  Rolling Eyes.
  За Сливен само да кажа, че приятелката на сестра ми тогава не е била на работа.
  Фрапенце, и моят баща е лъв, но никак не се разбираме с него. Вечно той трябва да е прав и от там все ще е нацупен за нещо  Confused. Вуйчо ми и той е лъв, но пък той е една шматкааааа... Абе, не харесвам представителите на нашата зодия от мъжки пол  Crossing Arms.
   Аз пак, таковата  newsm56, да подметна и аз за съботна среща, отново! Не, че някой ме отразява. Явно не ви се ще да се виждаме, така че това е последния път, когато предлагам. Може да е дневна с децата в парка или вечерна на бира.
   Хубав и слънчев ден на всички   bouquet!

# 517
  • Балчик
Привет и от мен ;

хубаво сте решили за срещата , но както ви писах аз отивам на гости на свекърското тяло;
и ще бъда обратно в Пловдив в неделя следобед;
Но моето си остава де , пак ще се видим ;  Hug
даже и цялата лъвска банда  Peace
Хубав ден девойки ви желая  Heart Eyes

# 518
Рени, и аз не харесвам представителите на нашата зодия  Mr. Green На работа сме много женки - лъвски и всичките са на постове - шефчета, всичките сме много интересно стадо, всяка е различна и по свои начин луда  Mr. Green, а за мъжете - нямам думи, познавам само един, и не ми е симпатичен.

Не мога да се въздържа и искам да споделя с вас едно чудо в моите очи. Идеалните кексчета за Великден : цветни мъфини цък

# 519
  • ПЛОВДИВ
Добро утро и от мен. Simple Smile
Мозила благодаря ти за подкрепата  Hug
benighted, благодаря ти и на теб за подкрепата и моя баща е така, но когато му докажа, че аз съм права тогава омеква, но според мен го прави, защото съм негов човек. Сега се чухме по телефона и звучеше много свежо, което ме радва, но той не може да остави телефоните и да си почива все нещо прави. 

# 520
Мъже - лъвове - Sick.

Норче, сета видях, че това е най-обикновен кекс, а е толкова ефектно. newsm10 Така и нямам форми за мъфини. newsm78 Предполагам, че и на голям кекс ще се получи ефекта.

Рени, освен да ги нариташ софиЕнки към някоя пицария и така. Crazy

.....Тоя`идеалния мъж` немОй ми се опре на цици ,ама хич  Mr. Green
 Бая хляб има да папа док`Ът стигне до чашка Д .

И бреееее. Crazy

# 521
  • София
От сайта с наградите (getlocal.com) мисля, че може да се възползва всеки. Само дето трябва да следите дали фирмата, която е спонсор има представителство във вашия град  Peace.
Рени, ходи ми се на среща, но не знам каква ще ми е програмата за събота и неделя! Ако нашите заминат на вилата, ще трябва да гледам племенницата  newsm78.
И моя баща не е добре, а не ще да ходи на лекар и ме нервира  Cry. Не съм рИвала тук по тоя въпрос, но ми прави впечатление, че и други момичета са на същото дередже. Да са живи и здрави родителите ни.

# 522
Е,и аз ще пропусна срещата-на работа съм.А в единствения почивен ден-неделя-кое по напред да свърша...В събота ще е хубаво и временцето.Желая ви приятно прекарване Simple Smile !

# 523
Мидичке,не се притеснявай....ако работиш по центъра някъде,ние ще минем да те видим .

# 524
Добро утро дами
Абе аз от болни родители не рева, по скоро от луди. Да чукна на дърво , държат се всички още, само свеки се е ошипила  по целия гръб, и други болежки има, ама нейното вече си е от немърливост и безотговорност към собственото здраве. Иначе на баща ми ме е яд че не иска да работи в БГ, а дърпа все навън , и майка е сама с 2 баби и 1 дядо, 1брат в София, 1 в Търново, до мен не стига. Но пък на тях явно така им е по добре, за толкова години брак я им се събират 5/6 год семеен живот, я не. МАтриархата е велика работа , да и кажа под секрет.
И и зобщо без секрет и мног възмутено да се оплача , че свеки е решила да ме учи да садя картофи. Подходих философски към проблема и реших да го възприема като своего рода фитнес в природни условия. М'чи тъй де, хората пари дават да си имат дворче и да чоплшт нещо, на мен на тепсия ми го сервират и аз бягам....Я на тръстиката ,бегом ходом марш и бързо..
Захапа ме кучето рано рано, ама то си има причина. Ку стани ш са пуфаля.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт