Жената Лъв - 49

• 17 816
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
Джуличка,и на мен ми се доходи за риба Simple Smile .Ако ми се обади миУото в неделя да ме води за риба,направо зарязвам всичко и тръгвам!

# 541
О, и добре дошла на новата мацка.   bouquet

Милички, ку дадат по Новините неква луда, дето е изтрещЕла и оди като недотепана около гьола или шляпа из него и се мъчи да фане неква рибка, или па ку причиня пожар с пържолките, дето шъ си вземем (макар че не знам как шъ причиня пожар Rolling Eyes, щот аз съм се специализирала само за пожар в микровълнова. С открит огън нямам много опит, ма никога не е късно де.... да стана за резил... Joy), не се плашете, да знаете, че съм аз. Laughing

П.С. Мидичке, айдееееее на рибаааа!  Hug
Тамън дан съ излагам само аз, да си ми дружка!
  hahaha Joy 

# 542
Ъфф ,Кипре , преби ме просто.
Няма да е сега, до като живеем при свекърите е абсурд да имаме бебета. Иначе намерих един красавец и в Бургас , " с опит,"и момента е подходящ , но как да й съсипя на жената апартамента.    Други са ми дертовете на мен ,мног по сериозни от бъдещото куяе поколение.
Джули, почини си, сред природата ще презаредиш батерийките. Всеки има нужда то такива бягства.

# 543
  • Пловдив
 smile3537
Като ви казвам, че не съм добре... Карай, квото и да е, успех ти пожелавам  Peace.

Ако знаете как ме мързи да събирам сега багаж  smile3502

# 544
  • Пловдив
Кипре, де шъ местите офиса? Надалеко ли?

# 545
Добре дошла на новата лъвичка! Hug

Аз досега рових из старите саксии, да видя де що е оживяло. Пишман цветарка съм Whistling. А един вятър брули.... ooooh!

Разприказвали сте се за родители. newsm78 Не ми се говори по темата. Rolling Eyes По-добре да си замълча аз. newsm43

# 546
Хай. Как сте? Аз нещо не съм на кеф.

Без конкретна причина съм раздразнителна. Да не говорим, че всичко ме отегчава до смърт. Форума - ебати тъпите скучни добродетелни девици у Клюкарника. Да пукнеш от скука с принципите им на добри граждани. Река да вляза да прочета нещо.... ей всяка тема е оакана от възвишени праволинейни люде. Как един не каза - "Да, бе, аз имам доста слабости". Tired

В къщи - съм малко като това, за което си приказват Мозила и Гери. На В. баща му склерозира с бързи темпове. Вече почти всяка тема на разговор или нещо, дето гледа по телевизията, не го разбира правилно. Сменя канали като малоумен и спи по цял ден. Някак много бързо го обгръща старческа деменция, а все пак е на 64. Едва се влачи из коридора. Обикновено точно когато аз бързам за работа. Поначало е флегматик, но сега е направо  ooooh! Но всички се правим, че не забелязваме. Съответно свекърва ми чак почва да се вкарва във филми как той в момента работел, правел проЙекти.... Tired

В работата пък ме отегчават нахъсани юпита. Гледам ги и знаете ли за кой ми дожалява? За тия дето в безработицата кандидатстват за секретарки и по интервютата им спират тока с изисквания за комп. грамотност. А нашите юпита, със завидни за всеки средностатистически българин заплати, тепърва се учат в елементарни неща. Сори ама при заплати, гонещи 2000, ми се струва лееееко неприлично.

Мидичка, онова на Антим I го знам. Години наред съм работила съвсем в близост до теб значи (във Fashion) Wink
Рейчо, ама много ли зверилник сте се сбрали в работата, а?
ТАКАВА, hi. И ти обичаш ремонти. Flutter
Бенджи, какво стана сега, кой ще идва на тая среща? Аз съм в такова криво настроение, че май съм на крачка да се откажа.
Джуличко, сори мило. Да ти кажа, че не е трябвало да ходиш, нема съм права. Трябвало е. Животът не винаги е весел, ко да правиш.
Снеже, харесвам те сега с това лъвче дето вятърът му духа клепарчетата. И по-свежо звучиш
Кипре, а ти на среща в събота?
Полинко, ми  Hug и на тебе.
Вени, напоследък сякаш малко си бъбря с теб и чак си ми долипсвала. Рени също.
Тедико се появи одеве и веднага зачезна.

# 547
Джуличке,ти защото не си видяла аз какви ги върша като отидем за риба!Аз съм помощник рибарка Grinning Ама е много весело!

# 548
Ей, супер!
Сега си чух хороскопа по БТВ (не, че вярвам много де) - казаха да пътувам, ако имам възможност, особено ако съм напрегната или нервна.
Екстра, като че ли още от сега ми е по- добре.  Wink
Бе, аз казах ли, че заминаваме БЕЗ ремаркета? Flutter

Мидичке, ми що не разправяш дееее???  Laughing

П.С. Ба маа му!
 Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 549
Стефче, нЕма да се ядосваш Hug, то ние вече изкукваме, кво остава за старите хора.  Confused

# 550
  • Пловдив
Кипре, де шъ местите офиса? Надалеко ли?

Не особено далече. Ама много боклуци, много нещо.

Не знам, Стеф. На място ще решавам. Ти пък вземи да идеш, барем се поразсееш от мрачни мисли.

# 551
А, нема Джулко, просто исках да ви споделя, че съм отегчена до откат по причини битови и много сходни със споменаваните напоследък в темата.

На теб кат' ти се пътува, стегнИ дисагите за ПлЬондиФ де. Таман на среща в събота. Форумна закуска в Сентрал парк. Е, не е като в София на езерото Ариана, ама бива. Wink

Кипре, да, това мислех и аз. Ама щото да не досадя с вкиснатата си мутра.
Освен това май трябва да си купя нещо. Шопингът помага, знам. Или новата прическа.

# 552
На теб кат' ти се пътува, стегнИ дисагите за ПлЬондиФ де. Таман на среща в събота. Форумна закуска в Сентрал парк. Е, не е като в София на езерото Ариана, ама бива. Wink

Чей първо да преместя Полка в Пловдив, че иначе нЕма да мирясам.  Mr. Green
И преместя ли я, веднага идвам!
  Joy

# 553
На мен ли ми се чини... или вие там горе, дето сте се накачили на клона, има опасност да го пречупите?

Толкова много четАте, че докато изчЕтате, клЬонЯт да не падне. Joy

# 554
Чей първо да преместя Полка в Пловдив, че иначе нЕма да мирясам.  Mr. Green
И преместя ли я, веднага идвам!
 Joy
Е, ко чЕкаш Йоште? Бягай до Бяла, метни Полка на таХито и беж към ПльондиФ града голяма  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт