Жената Лъв - 49

• 17 794
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Кьолн
Жу,ако не етайна там ще живеете ли?  И моя снощи ми заяви да оправям документи ,че до юни ще се местим. С тия дечица как да ходя напред -назад не знам? Но ще се справя. А основното чистене..пак се отлага Tired

# 676
TAKABA, използвам салфетки, хартията не я харесвам хич, а иначе мажа яко с акрилни бои имам си всякакви, без бои не става Peace
Рейски, ама изследванията са в нета и не знам как да ти ги пратя на лични, ох чакай Mr. Green Не ми е лесно ей  Joy Crazy

# 677
.....може да е повръхносно , но е така....
Мерси. Mr. Green
СИга да не те обидих?  Rolling Eyes Имах предвид, че е по - добре така отколкото да се мисли какво ще стане кога ще стане защо ще стане и разни други страхове.......... да си гледаме живота в момента пък квото - такова и няма да можем с нищо да променим - нищо,   ooooh!офффф омотах се  Mr. Green

Гудзи, утре ще ти пиш ана ЛС кво съм разбрала  Peace

Камче - шефче, и сИга кво....нещеш да вършиш слугински работи  Joy

Пол, ходих до Метро гледах ей така  Shocked ПАК , ама нЕма.....

Офффф и аз съм многУ уморена, ама многУ. Таз картинка мамицата й  #2gunfire

Отивам да си видя рибената чорба, а дойдох да скивам ква беше бъркана пица  Twisted Evil

# 678
Те ме те!  Party
Липсвахте ми, Убичам вЪ! Hug  Hug  Hug
Кьорава риба не Фанах!  Crossing Arms
Полвинчо ми прави въдичка, прави, накрая и  ония гадове - червеите Sick ми набучи, е - нЕма, братко!
МетАх, метАх, ония явно ми се подиграваха под водата Twisted Evil, накрая ми изядоха и червейчето hahaha, коп**даците му ниедни, и се отказАх!  Crossing Arms
Иначе пък беше супер!  Party
Починах си мноУ хубаво, изгоря ми мутрата Sunglasses от вятъра и слънцето, подишах чист въздух и ей ме на - почти чисто нова съм, само малко употребявана! Mr. Green  hahaha Joy
Обаче ся не щъ и да чувам за работа, а от утре пак на бачкане, да му се не види!
  Crossing Arms

# 679
....уж почивам събота и недяля, ама същевременно трябва и да съм на разположение.  Rolling Eyes

Ей те това не и харесвам на шефската професия Crossing Arms. Все да си на разположение. Whistling
Ама пък дано си заслужават паричките. Hug

....СИга да не те обидих?  Rolling Eyes...

Бе да. Crazy Смях се. Wink
Ориентирай се към друга машинка. newsm78

Аз правих едни тиквени кифли. Още не съм ги опитвала, но миришат приятно. Crazy

Джулкеееее, уелкъм Hug. Мани я рибата, ми кажи къде спахте. newsm78

# 680
  • София
Здрастииии  Hug!
Пак се поср в кухнята  Crazy. Батисах два пакета бисквити, един голям буркан с шипков мармала, кофичка сметана и чаша захар. Ако не стегне до няколко часа, ще фърчи в кофата  ooooh!!

# 681
Джулкеееее, уелкъм Hug. Мани я рибата, ми кажи къде спахте. newsm78

А, спахме!  Whistling
Че ние да не сме пенсионери, че да спим?!  Whistling Mr. Green Joy
Бъзикам се аз, ма спахме на една вила (че къде другаде, нЕма да спЪ в колата, я)! Laughing
Че и печка си палихме, и вода от кладенец вадихме, че полвинчо си смаза крака с капака на кладенеца ooooh! Joy... ама това е една друга тема, Полке, нИдей ся пита.  Mr. Green
Нъл ти казах - бяхме на риба, бяхме на бира, изкарахме си супер, починахме си, туй то!
  Joy Joy Joy

# 682

.....и сИга кво....нещеш да вършиш слугински работи  Joy

Ми мързи мЪ пък. Даже още не съм пуснала прахосмукачката.  Crazy

Джулке, рибке.... пак имаш убийствен подпис.  Hug
Вени, какво се опита да направиш?  hahaha

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:32 от The Tulip

# 683
Джулке, рибке.... пак имаш убийствен подпис.  Hug

Blush Hug

Полке, бре, кви са тия тиквени кифли? Rolling Eyes
Я дай насам рецептичката! Wink
НЕма само ВенчИтУ да сЪ ос*ра в куФнята, и аз искам, пък!
  Crossing Arms  Joy

# 684
Ух, Венче, това звучи вкусно. Crazy Ама не знам от к'во го чакаш да стегне. newsm78 Май трябваше да сложиш и краве масло. newsm78 Обаче пък като омекнат бисквитите, пак ще става за ядене мисля. Wink

Джулке, сигА аз кат' сазах спане, имах напредвид нощуване Mr. Green. Пък вече кой спал, кой не, това е въпрос отделен, за който няма да питам Laughing Hug

Кам, то мноУ ясно, че над всеки шеф има друг. Crazy За ученето - ще се научиш, де ще идеш. Hug

Джулке, имах настъргана тиква във фризера от миналата година. И днес реших да потърся някаква рецепта. Не че я спазих. Да взема да ти пусна оригинала, пък да ти кажа аз какво направих. Което си избереш. Моите станаха малко сухи и твърди, но тя жената си беше писала - тестото да е меко, пък на мен щот' ми лепнеше, и ръгнах още брашно. Иначе като се задушат, ядат се. Вкусни са, децата ги харесаха. Ще потърся рецептата и ще ти я пусна. Peace

# 685
Ух, Венче, това звучи вкусно. Crazy Ама не знам от к'во го чакаш да стегне. newsm78 Май трябваше да сложиш и краве масло. newsm78 Обаче пък като омекнат бисквитите, пак ще става за ядене мисля. Wink

Амчи, тя сигур го е турила в хладилникОТ, мЪр Полке!  Rolling Eyes
Иначе кво да стегнИ?
  Thinking

# 686
  • Балчик
Пол ти кат "каза" фризер се сетих за хайвера Ти  Mr. Green;
брех ама как" прозвуча" , дали го разби ?

# 687
Пол ти кат "каза" фризер се сетих за хайвера Ти  Mr. Green;
брех ама как" прозвуча" , дали го разби ?

Разбила съм, дръжки. Crazy Ай дан' сЪ каня много, ама утре може да го разбия най-после. Mr. Green Иначе прилежно си пазя обясненията от Мастерчето.  bouquet

Джулке, е то остана да не е у хладилника. Crazy Ама да дойде ВенчитУ да каже. Стана ли, снимка ще ядем ли? Crazy

Вийче, халЮююю, скивах тЪ горе Flutter.

# 688

Ама да дойде ВенчитУ да каже. Стана ли, снимка ще ядем ли? Crazy

Снимка не съм яла все още, но ако Вени е сготвила снимка и става за ядене ще я призная  Joy Joy Joy

Отивам да се къпя, сигурно ще изпишете темата докато изляза.

# 689
Джулке, е то остана да не е у хладилника. Crazy Ама да дойде ВенчитУ да каже. Стана ли, снимка ще ядем ли? Crazy

Глей ся, доколкУт познавам ВенчИтУ, не само, че мое да не е у хладилника, ами мое и у печката да е!  Whistling hahaha Joy
Това първо!
А второ - каква снимка ще ядеш па ти, бре, момееее?
 Shocked hahaha Joy

П.С. Я, Хаясчето ме изпревари!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт