Жената Лъв - 49

• 17 795
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
И аз така, Хаяси.
Вие прибрахте ли вече зимните либадета бе хора?

Стеф, добре че си пояснила за либадетата, никога нямаше да се сетя. Не съм прибирала нищо. Надявам се през отпуската да успея да свърша нещо. Но е и рано, другата седмица пак застудява. А и при мен 2 гардероба, но нищо не е подредено както трябва и ако се завра там да оправям, ще ми замине отпусчицата.

# 661
Бенджи, и ние сме на телешко, но нито съм го варила, нито нищо. Чакам да ми отговорят в една тема, защото имам само традиционни продукти.
Иначе същото като Норчето, че и по-зле.
Аз пък, въобще не обичам да ставам рано. Sad

# 662
Само че си по-накипрена ти.

Heart Eyes Нали  newsm03

Инак Пол, не ми се кипри днес. Вчера си се накиприх и ходих на Турски ресторант с И. и две приятелски семейства, а след това на бар  Heart Eyes Така хубаво ми дойде излизанката снощи , че днес съм с толкова енергият, че ще свърша куп неща  Mr. Green
Вие излизахте ли снощи?

Хаясче, откраднах картинката от темата за Девите   Crazy Joy 

Жу , туй правя от сутринта, бутам, вада в едно чували  ooooh! събирам всичко дебело и вадя късите ръкави   Peace

Аз пък съм извадила два вида риба - хек и скумрия и сматам да пържа и супа да правя   chef

# 663
  • София

Хаясче, откраднах картинката от темата за Девите   Crazy Joy

Аууу, ти какво правиш при конкуренцията, бре  Thinking!? Ако е само, за да крадеш картинки - може, иначе не те даваме  Joy.

# 664
Рейче, ама ти скумрията ще я пържиш ли?Мятай я на скарата .Аз пържена скумрия май не съм яла до сега  newsm78

# 665
Жу, изпуснах забърсаното, но предполагам е като на ЛС-то.

Хаясче, откраднах картинката от темата за Девите  Crazy Joy

Аууу, ти какво правиш при конкуренцията, бре  Thinking!? Ако е само, за да крадеш картинки - може, иначе не те даваме  Joy.

ПсУлютно. Twisted Evil
И що крадеш? Аз картинки вадя от Гугъл - изображения. Wink
Рано ми се вижда за късите ръкави сякаш. newsm78 Да мине и тая седмица и ще обърна гардеробите. Whistling Иначе аз и сега си ходя по потник. В къщи. Но и навън под якето. Crazy
Норче, излизахме. Аз, мъжът ми, сестра ми и две приятелки. Хапнахме. Добре си прекарахме. Предвид шока, който преживях преди това. ooooh! Някой простак пуснал във фейсбук инфо за много тежка катастрофа в нашият район, две коли, едната нашенска, шофьорите и на двете коли загинали+спътника на нашенската кола. Момчето едното живо го оревах, докато се разбере, че е малоумна измислица. #2gunfire

# 666
Абе, да ви питам какво ще правим с тези ядрени частици дошли вече и до БГ,под нормата казват ,но дали е така?Каквото и да е ,това си е радиация.
Няма да купуваме май вече марулки,зеленко...какво мислиете вие?
За Япония пък да не говорим,нещата стават още по сериозни `Радиация във Фукушима 10 млн. пъти над нормата`.Нещо взе да ми е доста страшничко .
Имам чувството,че умишлено се крие истината за да не се създава паника сред хората  newsm43

# 667
Жу, нищо не можем да направим. Каквото ще става, ще става. Аз лично не мисля за това изобщо. Това е нещо, срещу което сме безсилни. Вярвам, че там на място правят всичко, което могат. Оттам-нататък - божа работа. Hug

# 668
Когато беше Чернобил, не се препоръчваха зеленчуците, но гледани на открито/друг е въпросът, тези в парници, колко нитрати имат/.
не се препоръчва лягането на трева, особено за деца, и възрастни. Забременяването също.

# 669
Вени, Пол само крада споко  Mr. Green

Пол , така ми е по лесно бе, затова така правя  Embarassed Laughing

Жу, Пол ми взе думите от клавиатурата и аз като нея мисля, може да е повръхносно , но е така.
Инак, хека ще го пържа, а скумрията + хек за супа   chef

Трябва и до Метро да ида, че имам да купувам кво ли не, всичко ми свърши наведнъж - тоалетна хартия, препарати и подобни  Crossing Arms Crossing Arms

# 670
.....може да е повръхносно , но е така....

Мерси. Mr. Green

# 671
Аз оцелях...
До сега олицетворявах катинката н Реа, ама така ,акакто четра мйа всички сме на едно дередже. Сготвих Руло Стефани, гъбен сос, сега варя картофи за салта, мих, прах, простирах... лудница.
Сега мисля да се поспретна и да изляза с Джинката на разходка, малко слънчице да ме погали.

# 672
  • Балчик
Приветттт  Hug
ами да ви кажа , че Реа е "виновна"  Wink
с тази картинка от сутринта - кат се заразих ;
ама гледам всичко живо тук така е било - готвене , чистене , пране ;
ей сега и аз сядам , ама и на мен ми е кофти с това време - 1 час напред;
ще ми изхвърчи времето .
Аз още миналата седмица си пакетирах съвсем дебелите дрехи, но и съвсем
летните още не смея да вадя , наистина го дават малко по - хладно другата седмица;

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 14:48 от спондж боб

# 673
Ние сме със зимните дрехи.
Вчера ходихме на виличката. Нищо още не е цъфнало или раззеленило, но другата седмица се надявам. Беше слънчево и приятно.
Днес, това което каза Рея + боядисване за мен.
На 1/2 съм от нещата..

# 674
Добър дееен! У нас  мръсотия до шия, ама не ми дреме.  Crossing Arms  
Почива ми се и мисля само да пусна прахосмукачка, пералня и да сготвя. Не че малко Crazy Crazy Crazy Ама то аман от тази домакинска работа. Край няма.  Crossing Arms
До сега бяхме навън, но излезе много гаден леден вятър. Брррр.
Пол, уж почивам събота и недяля, ама същевременно трябва и да съм на разположение.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт