Жената Лъв - 49

• 17 826
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Стеф,значи може да сме се виждали с теб Simple Smile  Джуличке,ми то не е за разправяне Simple Smile .Последния път бях тръгнала за риба все едно ще ходя на бар-токчета,клин,рокля,абе въобще... Добре,че миУото има едни гумени чехли в колата,та ми ослужи.Ей,още ме е яд ,че не се овековечих в тази визия-голям шедьовър щеше да стане!

# 556
Чей първо да преместя Полка в Пловдив, че иначе нЕма да мирясам.  Mr. Green
И преместя ли я, веднага идвам!
 Joy
Е, ко чЕкаш Йоште? Бягай до Бяла, метни Полка на таХито и беж към ПльондиФ града голяма  Joy.

Божкеее, съгласна съм. Crazy Още повече, да не ми мине коте път, ама ме чакат три дни почивка от утре. newsm44

# 557
Мидич, и аз си мисля, че може. Ти там живееш наоколо или работиш? Е, ако не е тайна де. Ти кой набор беше?

# 558
Ох, опасни сте ми!  Hug
Б(Р)енкО, Мидичке, разсмяхте ме.  Joy
Мидичке, ти другия път да се фотографираш, обезателно!  Laughing

П.С. Оооо, ей я и Полка!
Айде, Полке, стягай багажа и да мина да те грабна!  Mr. Green
И тарам- тарам  newsm68 към Пловдив!
  Joy

# 559
Стеф,там работя.83 съм.Ти по кое време си работила във Фешъна?

# 560
Джулке ма, требе първо една смяна да изкарам довечера, и тогаз моЙе да тръгна. newsm78 Crazy

# 561
Мидич, ами отдавна. Напуснах преди 5-6 години вече. Инак няколко години работих там. Май барем 3.
Странно. В това магазинче отдавна не съм влизала. Нали дето е до книжарницата? Помня само навремето там една жена (около 50-те) и една девойка. Жената още работех във Фешън, когато спрях да я виждам. А девойката я помня по-добре. Но оттогава сигурно много различен персонал се е сменил.

Иначе нали говорим за едно и също място? Фешън, след това магазинът за обувки, след това май имаше някакви парфюми, после сувенири и... така нагоре. Даже преди няколко години имах пък на друго място колежка, която пък живееше над магазина за обувки. Една Деси.

Искам да ви кажа, че в момента имам работа, а стоя тук. Май в края на седмицата вече си личи нуждата от почивка.

# 562
Джулке ма, требе първо една смяна да изкарам довечера, и тогаз моЙе да тръгна. newsm78 Crazy

Айде, от мен да мине.
Тамън аз шъ изловя рибата от язовира, ти шъ изработиш всичкото работа и след няколко дни минавам и те грабвам!
Става ли?
 Mr. Green

# 563
Стеф,значи не сме се засекли-аз съм от около две години тук.

# 564
  • Кьолн
Здравейте пак момичета! Добре дошла на Такава!  bouquet Сега се връщаме от хойкане ,нахраних децата и сядам да ви чета. Много ме разсмяхте! Джуличка,преставих си те. Много си сладка! Как ми се пътува, ама в друга страна. Леле когато това стане ще ви черпя всички! Обещавам!

# 565
... Джуличка,преставих си те. Много си сладка!...

Ами, сладка.
Ти сладка кукувица виждала ли си?
  smile3537 ku-ku

Joy Joy Joy

Пожелавам ти от сърце да направиш едно околосветско пътешествие и да се снимаш мноооого.  Peace Hug
А после да дадеш насам снимчици, да зяпаме и ние.
  Wink

# 566
За риба ли ще си говорим. Аз на един такъв риболов щях да удавя мъжо.
Абе разправям му аз ,че не става мза такива мероприятия, той се заинатил като рак между камъни/ не че не е /  , и вика , не сакън, аман заман, идваш.  Иаз кво да правя , тръгвам. С книжлето под мишка. Той цапа, аз съм се излегнала блажено в "рендето", отворила съм Гръцкото Съкровище и съм потънала блажено  в древногръцки митове и легенди. За по сигурно, да не изпапт рибките, съм тръшнала де що врата има и прозорец тоже, щото и духаше Язовира обаяе под наклон и глинеста почвата . Та това е най важното в цялата история. Мъжа хванал нещо, обаче му се опънало и той понацапал да го тегли. както понацапал, така и позадълбал, а понеже е и тежичък, се поподхлъзнал на глиничката и цамбур, водичката взела че го позадърпала на вътре.  Икакто си лежа аз и се чудя колко точно е бил красива Елена че Парис такова клане да спретне зарад "една кифла"  , вчтъра довява до изтънченото ми  ухо едно , доста отчаяно веяе " Ге..иии, ге..иии". Поотварчм врата, бре, мъжо го нема. Понадничма къмто бра, той се хванал за едни треви, оцапан, глинясал, придържа въдица...абе с една дума , опитва се да оцелее човека. та попомогнах му колкото можах,  отнесох няколко ... и злобни погледа, но ..ок. От тогава на рба води кучето, или ме взима само ако ще лови от кея. Да е твърда почвата ...че не се знае следващия път дали ще чуя... и кога ...и дали ако чуя нчма да се престоря на нечула... та такива ми ти работи.
Иначе риба чистя, пържа и ям. Обожавам.

# 567
Хаххахахахаха....

Joy Joy Joy

Гери, ти ме уби!
  hahaha Joy Hug

# 568
А,Гери,чета и се смея сама,ама добре че все пак си го чула човечеца!

# 569
Аз и други историйки имам. Ам по малко , да е сладко
Стеф, хайде да те поразсеем, посмей се с мен. Винаги има светлинка в тунела бе ... все от някъде ще изскочи.
А за деменциите , съм забелязала ,че болшинството са от нямане какво да се прави, ама наистина. Баба ми и дядо ми на село са с по бистъ мозък, така да се каже, от колкот тази в града, първо, зашото са още двамата  и 2ро, защото все има закакво да се хванат по градината, нищо че къщата е пред разпад. Но пък са по на над 85 год. всичките, айде да не сме макжималисти. Но 64 ми се струва доста рано за деменции, лекар?  Освежаващи хапченца, гинко билоба, жен шен нещо. помагат, казва майка ми..поне малко

Общи условия

Активация на акаунт