Жената Лъв - 49

• 17 838
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
За трети път си купувам шампоан ,а  исках да е балсам. Първия път не бях допрочела ,че   е балсам И шампоан,вторият път четох,четох,оставих го и взех съседния понеже беше и с жожобаааааааа Crazy,то пък у нас се оказа пак шампоан.Днес вече се забих в Зарата и обявих на ръка да ми дадат един БАЛСАМ  ooooh!

Аз пък купувам обратното.
Сега се чудя , дали да отида в Кауфланд и да направя буен скандал. Това месо така вони! Дадох малко на котето и то не иска да го яде.
Не зная вие, но аз се много ядосвам при такива случаи.
Сега какво да готвя? 1005 моят син няма да яде това, както и аз.
Сготвих за кучетата по пътя към виличката ни, ако въобще издържа да занеса тая смрад.
Цялатя кухня вони!

# 586
Снежи,върни го,как няма да го върнеш?И аз съм връщала ,но пазя касова бележка и опаковка.Тук просто се извиняват и за тези пари ти предлагат да вземеш нещо друго.

В Гърция пак попаднах на нещо подобно ,но беше нарязан` деликатес`.Там пък ни съсипаха от подаръци и промоции само и само да не се разчуе или да не подадем оплакваме. Благодариха ни много,от там нататък като важна ОсОба влизах в супер маркета  Joy

# 587
Как да го върна, то не вони, но като го сложих в тенжерата и закипя, се отделя такова миризма, все едно е на 10 години или е държано във фризер една година и след това размразявано.
Мисля, че първо ще използвам дегустатора Рижко. Яде ли това, значи става за ядене.

# 588
Ей, Снежи, да не уморите добичето. Разчитам само на това, че отдалеч разбират кое е развалено и фалшиво месо и кое не. Иначе, пИши го бегал дьо Рижельо Joy

Жу и Бенджи, ще идвам на срещата. Защо, да не се отлага?

Izida, твоят ник ми е познат сякаш от Клю-то. Ама може и да бъркам. И от мен здрасти. Виждам, че си от София. Там вече станахте бая голям кохоз.
Ти с какво се занимаваш, твориш?

Венка, няма весели истории. Освен тая дето от едно известно време ми се подиграва за несполучливите неща по спалнята с думите: "Е, нищо, бе сетра ми, кат' си рекла да се правиш на дизайнер да ти кажа поне успокоително, че на дизайнерите, казват, след време много скъпо се търгували първите им произведения. Нещо като "ранната Стефка""
Иначе и аз по-малко пиша сякаш. Но днес така ми залипсва мястото тук, че въпреки, че имах работа пак седях.

Купих си една блузка с къс ръкав и една бяла ризка. Нали ви разправях, че ще пробвам шопингтерапия. Ся се чудя шо ми трЕваше да троша левчета.

BTW да кажа ли нещо по една злободневна тема. За онова момче в Сливен. Вярно, че си е извършил престъпление и трябва да си понесе наказанието. Обаче на мен ми е жал за него. Толкова млад, а объркан човек и нещастен.

# 589
Еййййй,Снежи,това ще  е било нещо ужасно.... Sick
Стеф, аз на Васко вече съм му обявила ,че ще ходим.На всичкото отгоре от нас ще тръгнем с коЛЛОто, пеша до мястото на срещата  Crazy Ще смъкна някой друг грам от гъзеца.Абе там сме  Wink

# 590
Ехо добър вечер другарки  Party

Днес голям купон тук, много освежаващо.

Уж вЪ прочетох, ама........

Стеф, на раб е  Sick ама не ми се дума тук, че имаме такива клюкарки, че като нищо може вече да надничат с лиги увиснали от любопитство  Mr. Green

Пол , одих - нема  Crossing Arms

Джу, много хубаво сте го замислили с любимият за съботата и неделята.  Peace

Вий, знам , че сте се видяли с Камчето, звъннах и по едно време с надеждата да ви сваря заедно, ама беше следобяд. Не знам подробности щото тя имаше работа и прекратихме разговора  Peace

И на мен ми се ходи утре някъде на природа и съм го запланувала за един пикник цялото семейство  Crazy

Добре дошли на новите лъвици   bouquet

# 591
  • В средата на времето
Izida, твоят ник ми е познат сякаш от Клю-то. Ама може и да бъркам. И от мен здрасти.
Ти с какво се занимаваш, твориш?

Аз в клю-то само чета и мнооого рядко пиша Grinning
Работя в една търговска фирма в София. Продаваме консумативи за шевни и плетачни машини.  Simple Smile
Нищо за творене. За съжаление  Whistling

Има ли и някоя друга лъвица родена на 11.08? Grinning

# 592
Izida,привет и от мен Simple Smile .
Оф,най сетне се добрах до вкъщи.Прегладняла съм като лъв!

# 593
  • Пловдив
Нямам време да ви чета.
Щерка ми утре отива на хижа Бунтовна в Средна гора, ще си правят маскен бал от турист. дружество. Та подготвяме тоалети, събираме багаж, правя кекс, а ме чакат и сандвичи.... ooooh!

Само да попитам: нали ще се виждаме?
Аз ще съм с Малчо, сигурно с колелото ще бъдем /той де, а аз пеша  Mr. Green/
В 11ч. ще сме на дет. площадка.

# 594
Бенджи,там сме.Същата картинка---- Crazy с колелото.
Весело изкарване на щерката!

Вземи фотото ,че ще ни изядат без снимки.  Joy

# 595
  • ПЛОВДИВ
Привет и от мен, Лъвички, как сте?  Hug

# 596
А има ли някоя на 16.08 да е родена?

# 597
  • Пловдив
Жу, щерката ще го вземе... Wink

Добре дошли на новите лъвички!

Такава
, Аз!  Flutter
Коя година... Party

# 598
  • София
Ха ха, "ранна Стефка"  Joy, ох, ще ме умориш от смях!
Изида, помня те от първите теми и исках да кажа още нещо, обаче се загледах в аватарчето ти и сега ме мъчи как се чете туй нещо, дето е написано на немски и какво означава?
Друго, друго... нищо интересно. Ей до сега бяхме навън с приятели - пихме бира и ядохме цаца и картофи, докато децата играеха.

Снежи, с касовата бележка и месото (сготвено или каквото и да е) отивай право в магазина - мисля, че ще ти уважат рекламацията. Почнах да връщам при всякакви съмнения или нередности - писна ми да ме правят на луда калинка  Naughty.

# 599
  • В средата на времето
...и сега ме мъчи как се чете туй нещо, дето е написано на немски и какво означава?

Grinning чете се - фрюлингстанцерин Crazy и буквално означава пролетна танцьорка  Simple Smile Всъщност това е заглавие на една песен. Ето тази Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт