Жената Лъв - 49

• 17 815
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро.  Hug
Добре дошли на всички нови момичета.   bouquet
Реа, извинявай, че те отсвирих вчера, ама бях затрупанаааа. Тръгнах от Ямбол в 18,30. Минавах и през един друг град и се прибрах в Бс чак към 19,30.  ooooh!
Деско, на работа ли си душко.  Hug
Аз и друг път съм казвала, че моят мъж и той е лъв, като на Гудзи. Много ми е добричък.  Heart Eyes Проблемът му е, че прекалено много мисли, рови, задълбава, както повечето лъвове.   Crazy Crazy Crazy
Гери, за среща изобщо не знам как евентуално мога да се организирам.  hahaha В момента съм все още АНТИорганизирана.  Crazy

# 616
Добро утро момичета!Пловдивчанки,приятно прекарване!И ако имате път към мен,обадете се.Гудзи,за кой град те интересуват сувенирни магазини?

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 22:35 от Мидичка

# 617
Стягам се леко полеко за пикника, но репих да направя сандвичи и да забравя мръвките. Едно семейство ще идава с нас и ще ходим на Еко парка във ВАрна.

Вени, нали си фенка на Сосо . Рекламата е зашеметяваща   Crazy

http://www.vimeo.com/21477058

# 618
  • София
Гузди, от вчера се каня да ти кажа и все забравям - нали знаеш как по време на бременност целия женски организъм пощръклява. Не се тревожи за изследванията  Hug!
Така си прещипах или разтеглих, или не знам какво направих, но дясното рамо и вратлето ми са ужасно схванати и много ме боли  Crazy!
Рейчо, страшна е тая реклама  Heart Eyes! А преди две години мъжът ми ми носи парфюм за подарък без повод. Разопаковам го и кво да видя - Коко Мадмоазел  Sunglasses, подушвам го - шок и ужас, нЕма такъв мухозол  Shocked  ooooh!! Дошъл някакъв идиот при тях, във фирмата, казал им, че продава маркови парфюми и моя купил два  Crazy. 80 лв. за безподобни ментета, още ме е яд, като се сетя!

# 619
Къде скитате в тоз прекрасен ден Mr. Green
Аз се наскитах и сега ще потворя Crazy
Вени, и аз се надявам от бременността да са отклоненията в изследванията Praynig
Мидичка, за София ме интересува най-вече, защото си оставям нещата на консигнация и два пъти да се пращат не е много желателно.Но ако имаш познати и искат кеш да си ги платят става и в другите градове Peace
Рейче, пратих ти изследванията, ама те няма още Hug
И аз чакам снимки от срещата Crazy

# 620
  • Пловдив
Ей ме, тука съм.  Simple Smile

Срещата мина, пихме кафета, ядохме сладки, разхождахме се в парка и по центъра....като пребита съм: обиколихме града с колелото, сигурно свалих 2 кила: малкият кара, аз го гоня... ooooh!
Жу носеше фото, ма така и не снимахме, май...
Накрая се прибрахме с колелото в автобуса: в първия, в който пробвах да се кача - то не бяха разправии, то не беше чудо! Но пък втория шофьор се оказа готин и ни качи.  Flutter

Жу, вие как се прибрахте? Успяхте ли да се намъкнете в градския транспорт? Или на собствен ход?
Стеф, де си бРе? Прибра ли се вече?

# 621
Aха. Тук съм, но много ме налегна дрямка. И забраих чистенето. Едвам една пералня пуснах.
Жу се беше прибрала преди мен с автобус и тя.
Трябва да си изградим някакви традиционни срещички, Бенджи. Какво ще кажеш. Всяка втора събота на месеца. примерно де.

Мързи ме да пера пердетата сега...  Embarassed Ще направя на Ванката едни готови банички за вечеря (от тия със спанак). И ще заседна пред някое филмче smile3502

# 622
Понеже се разписвам сефте днес, на върха на пръста ми беше да напиша "Добро утро!". Crazy
Обаче тя работата отива към вечер, но пък се надявам да вечеряме навън без деца. Flutter Моите + племенницата ми ще са на самогледачка у дома. Mr. Green

Гудзилке, страхотни са ти Яйцата. Heart Eyes Сетих се сега и за Брадатка. Сигурно и тя рисува. Thinking Ръце имате, момичета!  bouquet

Норче, не се кахъри бре Crazy. Нема смисъл. Твоята пекарна ще е друга. Тая просто не е била за теб. Peace

Пловдивчанки, браво за срещата. И що не се снимахте? Thinking newsm78

Венче, бат' Бойко няма ли го да те разтрие? Crazy

Камче, събота и неделя почиваш ли? Не се притеснявай за лудницата. Ще мине. Peace

Жу, след първата среща у вашио град изчезна за дълго. А-ха да те пуснем за национално издирване. Mr. Green Чакам ви сега след Бенджи да се появите и вие със Стеф. Crazy

Новичките, как си прекарвате времето? Hug

Люско, Румче, къде сте? За Вийчето разбрах, че е на работа. Тедко сигурно и тя. Thinking Пропускам някой със сигурност. newsm78 Обаче мозъкът ми още спи от нощеска. Оная фурия Джулката сигурно излови всичката риба на света. Mr. Green

Норче, прибрахте ли се от пикника? Снимки? Flutter

Стеф, жива си. Blush

# 623
  • Пловдив
Ааа, Стеф, тряяя да заформим редовни срещички...традиция да стане, дет се вика...
И на кафе, пък от време на време и вечерни на по питие... Wink

# 624
 Embarassed Фотоап. го разходих само.

Много хубаво ми беше. Задължително трябва да направим срещите по-често.На `един език` говорим,което е прекрасно.

Боже,как ме мързи.Все едно съм копала и сяла  ooooh!

Ние се качихме на автобуса без проблем.Контрольорът беше по европейски еталон -джентълмен.Настани ни коЛЛото,на слизане ни го взе ,смъкна ни го,пожела ни прекрасен ден  bowuu Laughing

П.П. Бенджи,как е Стоил?Боли ли го нещо,взе ли арника?Майчице мила колко пъти падна хайванчето не   е истина  Tired Къде Васко вика`има дарба`.Дано всиичко е ОК.Пиши.

# 625
  • Пловдив
Обещаваме другия път снимки.

Ама как ремонтирахте колелото, момичета, бяхте много готини, само за снимка!  Laughing

Жу, другия път без колело, може топка да вземем, ама колело -не!  Naughty

# 626
Чакай да го изперя в нов пост ,че може да не го видиш назад.

П.П. Бенджи,как е Стоил?Боли ли го нещо,взе ли арника?Майчице мила колко пъти падна хайванчето не   е истина   Къде Васко вика`има дарба`.Дано всиичко е ОК.Пиши.

# 627
  • София
Ей, ние ви пратихме да пиете кафе, вие изтепАхте децата, бре  Laughing  Hug!
...... Къде Васко вика`има дарба`.Дано всиичко е ОК.Пиши.
Joy Joy Joy

Поли, одеве го помолих бат Бойко да ме разтрие и така ме стисна, че щях да се напикам  ooooh!!

# 628
  • Пловдив
Аааа, нищо му нема. Изкъпа се, изяде света и сега гледа тв. Нищо не го боли, да се неначудиш просто... #Crazy Аз ако бях, да съм натъртена и потрошена цялата!

Дадох му, естествено, то хайвана, колко пъти падна с това колело не е истина...
А за последното падане майка му беше виновна, ама кат не чува и съм вързана в рацете, та не го удържах... Blush
Добре, че Господ ги пази... Wink

# 629
Не бе,Бенджи.Не си виновна аз видях.Той залитна ,ти просто нямаше време да отреагираш.Залитна на другата страна не към теб и затова стана сакътлъка.

Вени ,и ти си вземи Арника за разтривка чакай да я видя каква точно беше.

Помага много -честно и мирише приятно.
Арника-салбе.

П.П. А изварата за която ви говорих е на дядо Либен.

Общи условия

Активация на акаунт