Отговори
# 570
bradata и аз съм от Бургас,от 3 седмици се чудя кой да ми направи ФМ,май ще е в Девата,но незнам при кой,тук една мама каза ,че от Люцканов е доволна,аз се чудех за Ризова,направо незнам

# 571
Теди Беър е, да я издам! Simple Smile  Hug

Момичета, май е редно да споделя и тук /понеже вече го направих във фейса, но не всички от тук четат и там/ имам няколко лекции на сп. "9 месеца", ако някоя има желание ще ги пратя. Ако някоя има идея къде и как да ги кача, за да са достъпни за всички ще се радвам да ги споделя. Та, там пише
Цитат
   Смяна на бебероните AVENT: достатъчно е да се сменят според възрастта.
   Смяна на шишетата AVENT: не е необходима, само ако се надраскат!
[/b][/color]

# 572
  • София
Аз съм рожденичката, момичета. Няма да качвам снимки на разни изкушения, за да не му се дояде на някой, но виртуално ви черпя с каквото си помислите   Gift baloni cook.

# 573
Теди, и тук честит рожден ден! Бъди жива и здрава и август едно сладко момченце!  bouquet
Мусака, на мен вчера много ми се беше доял козунак и като се връщах от работа си купих един, за да не го сънувам после  Laughing
АприлчеHug, ще започнеш да го усещаш, не се притеснявай!

# 574

Аз пък предпочитам да не ползвам никакви шишета, както предния път  Mr. Green

това е най-добрия вариант, дано да не ни се налага да ползваме шишета и да имаме едни ящни сукалчета : )

# 575
april20 Hug! Много прегръдки и за теб!
Mpulle, това много хубаво, ама ние живеем у дълбоката провинция, тук наемите са други...благодаря за инфото все пак!
Оставям ви, че малкия вече напористо настоява да излизаме! Целувки на всички!

# 576
  • София
tedidy честит рожден ден желая ти здраве и сбъднати мечти  Hug

# 577
  • София
Момичета, днес си правих изследвания пак т.к ми беше нисък хемоглобина предния път (112 де не е крайно нисък). По идея на Алексче си пуснах и Желязо и ЖСК и какво излезе: Хемоглобина 108 - с 4 единици по малко от предния месец без да пия нищо:

Име на теста (изследване)   Резултат     Единици        Референтни стойности
HGB/хемоглобин                      108       g/L        M 130-180 Ж(F) 115-160

Желязо/Iron                             23,7        umol/l        М 10.0-28.0 Ж .(F.)6.0-26.0

ЖСК/TIBC                                     56        umol/l         М 44.0-89.0 Ж.(F.)47.0-77.0

Какво излиза, че хемоглобина не ми е нисък поради недостиг на желязо или греша? Това означава че ако бях пила както ми бяха изписали по 2 на ден Ферофолгама щях сигурно да се предозирам само и само хемоглобина да е над 115 което е долната граница  newsm78
Идеята ми е да не се впечатлявате и веднага да прибягвате към медикаменти.
С две думи - доволна съм от резултите! Всичко останало ми е в границите  newsm44

# 578
Стела, според мен резултатите ти са супер, няма от какво да се притесняваш.  Simple Smile

Моят хемоглобин беше 110 в края на януари, в началото на март (след като взех мерки) - 123, а нали повтарях изследването заради сгрешеното желязо, на другия ден другата лаборатория показа хемоглобин 120. Simple Smile

# 579
Буболече аз ти писах във фейса за лекциите,даже и имейл ти оставих,ама ме пренебрегна  smile3518 smile3518 smile3518

а за козунака може от вкъщи да ви е замирисало,че аз снощи правих един   bouquet   bouquet   bouquet

добре дошли на новите мами smile3525 smile3525 smile3525

# 580
Здравейте сладурки HugМинавам да дам отчет след нашата ФМ-всичко си ни е наред,развива ме се за сега добре и Томова каза че си имаме здрава мома Heart Eyesта ще помоля Близо за едно stork-girlщъркелче WinkВървим малко по-дребнички,но иам време да наваксаме PeaceБлагодаря за палчетата Hug
Теди,ЧРД и тук  bouquet
Добре дошли на новите момичета Hug
Априлче,специални гушки за теб,ще усетиш бебочка,споко Hug
Стеле,радвам се че всичко е в норма Hug
По късно ще ви изчета Heart Eyes

# 581
Симонка честито и тук  Hug Hug Hug

# 582
  • Plovdiv
И аз да се отчета след ФМ всичко ни е наред и аз идвам в отбора на свекървите Simple Smile Близо моля за синио щъркелче  stork-boy

# 583
KarolinaBG1987 честито момченце,добре дошла в отбора  smile3525

# 584
  • София
Теди Беър е, да я издам! Simple Smile  Hug

Момичета, май е редно да споделя и тук /понеже вече го направих във фейса, но не всички от тук четат и там/ имам няколко лекции на сп. "9 месеца", ако някоя има желание ще ги пратя. Ако някоя има идея къде и как да ги кача, за да са достъпни за всички ще се радвам да ги споделя. Та, там пише
Цитат
   Смяна на бебероните AVENT: достатъчно е да се сменят според възрастта.
   Смяна на шишетата AVENT: не е необходима, само ако се надраскат!
[/b][/color]
Ами просто сложете линк към с ( месеца на училище на 1ва страница
http://www.9m-bg.com/?p=news_inner&sub=227

Общи условия

Активация на акаунт