Отговори
# 555
  • До морето...
Теди  ura  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! newsm51
Желая ти най-вече много здраве,любов и едно здраво и хубаво бебе на финала!!

# 556
  • Бургас
Малко ви поизтървах, но понаваксах с четенето Blush

На Вени и от мен едни палци за квартирата Peace И аз трябва да го минавам това упражнение, но съм с много претенции и засега сме още на кота нула Tired Искам хем по-голяма квартира от сегашната ни гарсониерка, хем евентуално ново строителство или старо, но санирано (сега сме в стар панел и няма да ви казвам какъв кошмар е с мухъла през зимата и какви колонии се завъждат Sick), хем с обзавеждане и то новичко по възможност, хем на поносима цена и за капак в строго определен район Rolling Eyes Ха познайте дали ще го намеря всичкото това Confused Ама ще търся...

Буболече, мацка пак ви се очертава като гледам Laughing Блазе ви за снимките, дето аз така и не успях да се порадвам на свестни такива, нищо че ме забърсаха 20 кинта за диска Tired

За килцата... аз нещо почвам да се притеснявам, като ви чета коя с колко е нагоре, защото аз още не съм си върнала съвсем дори теглото отпреди да забременея (бях 103 тогава, а сега съм към 102,5) Rolling Eyes То верно че имам запаси, ама все пак... newsm78

На Каролина също едни стиснати палци за днешната ФМ Peace

Мели5  Hug Hug Hug

За ФМ... ако имахме и в Бургас свестни доктори за целта, сигурно бих отишла - хем за успокоение, хем да си видя буболечето - и на втората, че и на третата. Ама при сегашното положение - тц, нЕма да се търкалям пак из страната насам-натам Crossing Arms Обичам си го града, но в това отношение сме гола вОда ooooh!

И едно питане относно Не знам дали започвам да се втелясвам, но вече всяко по-необичайно нещо ме стряска... От една седмица започнах да получавам някаква странна, остра, пронизваща болка в дясната гърда - на едно и също място, доста силна и дърпаща, понякога няколко пъти един след друг, друг път един-два пъти за деня. Не е под ребрата, а точно над тях. После спря. А от вчера започна същото, но с лявата, като мястото е по-различно, но усещанията са същите. Дали има някаква връзка с бременността newsm78 В смисъл дали е нормално и срещано и при други или си завъждам поредната диагнозка и повод за шашкане Thinking

И честита ни рожденичка newsm59

# 557
Здравейте момичета,

Добре дошли на новите мами Hug

Теди-рожденичка си ти,аа , ЧРД,много здраве,любов и късмет в живота  party023

Мен също много ме интересува темата за шишетата, с дъщеря ни ползвах Авент/но това беше преди 11г./,сега също гледам повечето мами ги ползват,но пък в същото време много ми хвалят стъклените шишета на Нук ,както и бибероните/залъгалките/на Нук. Интересува ме също така дали мога да ползвам дюшек,съвсем нов ми е,много е запазен,от каката,но чета сега че трябвало матрак да бъде,вие какво ще ме посъветвате? Защото знаете как е,тук 60 лева,там 60 лева,ако можем да ги спестим ще е супер. А дюшечето ми е новичко,цветно-с картинки,нищо му няма newsm78

Приятен ден момичета Hug

# 558
green eyes, bradata - благодаря ви. Май ще стане работата, като гледам мъжът ми е склонен и на сегашната цена, та май ще се местим. Брадичке, то все едно за нас пишеш, панел, мухъл зимата... ужасно е, особено колкото е вреден мухъла. И ние искахме нещо новичко, пък на сносна цена. Та такова намерихме, не е обзаведен, но ние си имаме мебели, така че ни устройва. Е, цената де, ама... Rolling Eyes
За килцата хич не ми се подхваща пак тази болна тема. Все си виках, че ако втори път забременея, няма да допусна да се освинкам, ама май-май натам вървят нещата. Коремчето ми е доста голямко, макар да знам, че за втора бременност е нормално по-бързо да расте....
Това за гърдите не ми е познато като усещане.
елени, аз шишета също ползвах на Авент с Калоян. Той де факто други и не признаваше. Пък и още си ги ползваме, той още пие АМ Grinning. Сега незнам, заглеждам се по Томи Типи или пак ще са на Авент, само дето уж от лятото в Европа се забранява продажбата на пластмасовите шишета Rolling Eyes, та ще видим.

# 559
  • София
елени, аз шишета също ползвах на Авент с Калоян. Той де факто други и не признаваше. Пък и още си ги ползваме, той още пие АМ Grinning. Сега незнам, заглеждам се по Томи Типи или пак ще са на Авент, само дето уж от лятото в Европа се забранява продажбата на пластмасовите шишета Rolling Eyes, та ще видим.

Че те нямат ли стъклени  Rolling Eyes?
Честно казано,ако знам предаврително, че детенце ще е на АМ, ще накупувам една камара стъклени шишета, поне може да се ползват безброй пъти. Пластмасовите шишета,дори и тези,които се водят без съдържание на бисфенол А трябва да се сменят на 6 седмици, барабар с биберона. Та бая скъпичко си излиза това удоволствие...
За сега силно се надявам да минем с 1-2 шишенца за вода евентуално, иначе да караме на кърма отново.

# 560
Ами честно казано, незнам дали имат, едва ли ще изостанат де...ама аз и на стъклените не съм фен. Угодия няма! Blush

# 561
Аз предния път карах с шише на BFree - само за вода го използвах. Имах и едно на Авент - подарък от училището на 9 месеца. От BFree бях по-доволна, но те пък не ги произвеждат вече. И двете бяха пластмасови. Сега се замислям за стъклено, ама те пък ми се струват по-тежички. И при мен като при Вени - няма угодия!  Wink Но имам и още доста време да мисля!

# 562
Здравейте бремелинкииииии,

следя ви сладурчета и вас и малките човечета във вас  Twisted Evil Обаче в последно време хич не ми се пише май само на мен бебето не ми мърда (не го усещам).

Честит рожден ден Теди   bouquet, много щастие, любов, здраве и чудесен финал на бременността ти желая  Grinning

Ама както и да е, чак на 05-ти съм на преглед да я видиме момата, все още ли си е мома и дали всичко и е наред.

Целувам ви всички до една, много ми помагате като ви чета, малко е егоистично  Mr. Green зашото си сверявам всички "болежки' нормалини са що ли

SIMONA_S, maria_1980, green_eyes, blizoo,ise_pise, bubolechemeche, veni9, bradata, eleni и всички, които не успявам да напиша  Hug

# 563
veni9, сериозно ли забраняват пластмасовите шишета??! Shocked Аз като си спомням малкия как ги мЕткаше със замах по пода, ще трябва да се запасявам с по 4-5 нови на ден, тогава.. Crazy ooooh! Иначе и ние ползвахме Авент и бяхме доволни..Колики нямаше.. (ако има връзка със шишетата изобщо Mr. Green)
eleni, аз малкия го отгледах на дюшече.. Wink Спал ми е спокойно, не е развил алергия, няма изкривяване на гърба...изобщо нищо от предположенията на моите близки не се сбъдна.. Crazy Не виждам защо, да не го ползваш тогава, това дюшече?! Rolling Eyes Wink Матрака е чудесен избор, но не е задължителен..(нас все на матрак са ни приспивали Laughing Wink)

Виждам, че има рожденничка..?! Rolling Eyes Нека е здрава, обичана и много щастлива, а за финал едно прекрасно и безгрижно майчинство!   bouquet  newsm59  lovekiss

# 564
Пак съм аз Blush
Анис- и при мен единия вариянт за количка(засега) е АБЦ 3 ТЕК. Като гледам в магазините тя си върви с кош за новородено и цената е около 870 или нещо подобно.Имам позната с такава количка и е доволна, чух че е малко нестабилна, но всеки има мнение.
Брадичке, аз съм от Приморско, но ходя на консултации в Бургас, за ФМ може при Калчева или в Дева Мария-Ветрен. За всички се чуват и добри и лоши неща, но нямаме друг избор, все някъде трябва да се ходи. Ти при кои лекар си?

# 565
Здравейте момичета,
Извинете ме, че нахлувам в темичката ви, ама не се сдържах и ми се иска да споделя опита си с вас по някой от въпросите ви Simple Smile
Относно шишенцата за хранене, не е добре да са стъклени, защото доста пъти се случва да падат и нали се сещате... ще трябва доста да си купите, а и да чистите стъкларии по пода. Аз лично съм доволна от Авент (дано не звучи като реклама) А и в един момент бебо ще започне сам да се храни с това шише.
За разхлабване - Киви сутрин на гладно ми вършеше страхотна работа  Peace
За матрачето - всщност е от значение бебето да спи на нещо, което е твърдо и не потъва, за да се предпази от задушаване и от изкривяване на гръбначето. Така че, сама прецени дали дюшечето ще върши работа.
За болките в гърдите - нормални са, не се притеснявай, все пак си бременна Simple Smile))
Дано съм ви била полезна, успешна бременност желая на всички и да се радвате на здрави и сладки бебчета на финала  Wink

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 15:20 от eli_m

# 566
Здравейте,
аз само чета но пак  ме е обхванал някакъв мързел и не ми се пише Sad от днес Сани е на градина и аз се чудя какво да правя Crazy вчера бях на преглед, оказа се че пак почвам да качвам кръвно и вече приключих с работата и ми е едно криво  Rolling Eyes днес сутринта ходих до работа да си занеса болничния и да пием кафе с колегите, ама ми стана едно мъчно, уж работата тежка но колегите страхотни и ми беше удоволствие да ходя Simple Smile Иначе малкото човече много е пораснало отговаря за 20седмици и 4 дни Simple Smile върти се много и лекарката вика че от сега е щураче Simple Smile

Брадата - и аз си обожавам Бургас Simple Smile нямам търпение да се приберем за Великден Simple Smile иначе от към здравеопазване е най-добре да не попадаш на бургаски лекар ooooh! Това за болките в гърдите и на мен ми се е случвало, все едно я пронизва цялата до зърното, много е неприятно Sick

За шишетата - със Сани бяхме с Авент и сега пак ще си купя такива  Peace хвърлила съм око на комплект http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/Philips-AVENT/A-134-Kom … ovorodeno-RR.html и смятам малко по-малко да почна с тези покупки за да не ми стане лошо накрая Simple Smile

eleni - аз ще си ползвам всичко от баткото Peace, защо да купуваш ново матраче като имаш?

veni9 - вчера разбрах че наши съседи си дават апартамента под наем, 2 стаен ново строителство, до колкото знам има кухня направена - 400лв е наема Rolling Eyes  Simple Smile иначе дано да успеете преди бебо да се преместите че с бебе е много тежко, ние се местихме Сани като беше на 6 месеца и беше мъъъка...

Момичета, снощи като си легнах можех да се закълна, че ми замириса на топъл козунак, направо щях да откача  newsm22

И аз имам мирисни халюционации  hahaha и все с ядене свързани  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy и аз съм така  Joy Joy сънувах че ям кисели краставички и сега се чудя да ходя ли до Била или да чакам милото довечера да ми донесе newsm78

Пожелавам ви хубав ден момичета   bouquet

# 567
Аз пък предпочитам да не ползвам никакви шишета, както предния път  Mr. Green

# 568
  • Бургас
  bouquet Благодаря  - обичам да ме успокояват Laughing

Митрева, при Миринчев съм. Той ми прави и първата ФМ, но не съм много сигурна, че има достатъчно опит и рутина в тази си дейност Rolling Eyes За Калчева... твърдо нье съм, защото при нея само апаратурата дето е хубава, но за самата нея повече са отрицателните отзиви като специалист и не бих ѝ се доверила. В Девата също не знам доколко са добри, така че не ми се дават пари ей така профилактично като няма утвърден специалист в областта, на който може да му се има доверие Peace

Пък такава глава ме болиии пак, направо не е истина Sick А трябва и да излизам по задачи сега в това гадно мрачно и дъждовно време Tired

# 569
  • София
Относно шишенцата за хранене, не е добре да са стъклени, защото доста пъти се случва да падат и нали се сещате... ще трябва доста да си купите, а и да чистите стъкларии по пода.

По-често от 1 на 6 седмици  Rolling Eyes? Съмнявам се Wink Иначе много хора не си сменят пластмасовите шишета споредпрепоръчителния период, аз лично не мога да го допусна за детето си  Peace

Аз пък предпочитам да не ползвам никакви шишета, както предния път  Mr. Green
Ахъм, там е истината, Буболече Wink   bouquet Желая го от все сърце на всички ни  Hug

Не разбрах кой е рожденник днес, но и желая много здраве, късмет, любов и пълна кошница с добри неща  Hug

Общи условия

Активация на акаунт