Отговори
# 105
  • София, Люлин-8
Ketka B. , vanilla80

Благодаря ви момичета  Hug

# 106
romanol Аз си излекувах моите гъбички с Гиназол миналия месец. Притесних се от това, което пишеше на листовката, но се доверих на лекаря в случая. Така или иначе на всички лекарства има притеснителни неща в листовките им...
Вчера ми бяха готови резултатите от изследванията - кръв и урина, които доки ми пусна. Хемоглобина ми е паднал и ще пия Феро-Фолгамма 2 по 2 хапчета, за да наваксаме (още от миналия месец ми го беше изписал, но "фармацевтите" в аптеката ми разчетоха грешно рецептата и го пих 10 дни само  Rage). Имам и бактерии в урината, но другата седмица ще повторя изследването за моя сметка, за да се потвърди или отхвърли резултата.
Моята бебка ме побутва много нежно и приятно отвътре, най-вече сутринта преди да стана от леглото. За килограмите съм +2 от началото.
Аз днес готвих и чистих. Сега вече съм скапана, а и кръста много ме наболява.
Приятна вечер на всички!

# 107
  • София
Здравейте и от мен,
Тази нощ като ставах до тоалетна така ми причерня, едвам се върнах да повикам мъжа си. Цялата се изпотих и ми забучаха ушите. Днес ходих да ми премерят кръвното в близка до нас аптека и беше 97/55, толкова ниско кръвно никога не съм имала. Днес цял ден ми е едно отпуснато...
Момичета знаете ли какво се прави в такива моменти? Много се изплаших и почти не успях да мигна след това.

# 108
Най-ефикасен при ниско кръвно е соления айрян.
Като ти причернее и се усетиш, че ти прималява е по-добре да седнеш на пода, а не да се опитваш да стигаш до когото и да е. Сядаш с идеята да не паднеш от високо.  Peace

# 109
Здравейте, и аз пия Пренатал от една седмица. Доки каза да го пия през ден до края на бременноста. Но аз преди седмица изкарах грип и се наложи и антибиотик да пия и сега сме здрави вече.

Да помоля и аз за линк и парола за ФБ

Лека вечер на всички

# 110
  • София
Благодаря BubolecheMeche!

# 111
Днес на работа най-накрая една колежка ме попита дали не съм бременна:) Според шефката ми си личи, но понеже тя знае, иначе не било сигурно дали съм бременна или съм преяла:) но пък и никой нея е питал нея, а ако имаше подозрения със сигурност щяха да го направят. Всъщност аз съм казала на няколко човека, но някак странно ми се струва да обява на целия етаж, ние сме 100 човека там и не всички ги интересува:)
Както и да е  Mr. Green От днес реших да ограничавам вече тестените неща и да ги замествам с кисело мляко, че така или иначе от тях голяма полза за организма няма:) Почти успях, но ще продължа с опитите. Напълняла съм с 3 кг от началото, но пък съм още в 17 седмица, май  миналия път по това време бях с около 4-5.

# 112
icheto,при ниско кръвно - солен айрян,шоколад,кока-кола.

А я кажете при високо кръвно?

# 113
Като гледам има много желаещи за Фейсбук, ако някой по-разбиращ от мен иска нека прати на Близоо  линка да го сложи на първа страница, като гледам по другите отчетни така са направили.  Tired

# 114
  • София
Като гледам има много желаещи за Фейсбук, ако някой по-разбиращ от мен иска нека прати на Близоо  линка да го сложи на първа страница, като гледам по другите отчетни така са направили.  Tired
когато си в групата във ФБ, просто копираш текста, който е в браузера и това е линка.  Много е лесно

# 115
когато си в групата във ФБ, просто копираш текста, който е в браузера и това е линка.  Много е лесно
Peace
Значи аз ще й го пратя

# 116
  • София
Здравейте коремчета,
Днес ми излезнаха резултатите от ПКК и имам нисък химоглобин и висок СУЕ.  Някой имал ли е подобен проблем и знаете ли какво предписват в такива случаи?

# 117
има го вече на първата страница линка за фб Wink

# 118
icheto,при ниско кръвно - солен айрян,шоколад,кока-кола.

А я кажете при високо кръвно?
Кисело мляко с канела, но пък с канелата не бивало да се прекалява по време на бременност.   33uu

# 119
На мен не иска да ми отваря ФБ групата Sad  и когато си я потърся не ми я намира Sad

За ниското кръвно - колата и кафето са само за краен случай - те имат краткотраен ефект и после то бързо си пада... по-добре шоколадче Wink

Общи условия

Активация на акаунт