Отговори
# 585
Ивалета, не говоря за разписание кога са лекациите, а за.. самите лекции записвани от момиче, което ги е посетило.  Peace

Ау, Кетка, отивам да ти търся мейла и да се срамувам... Що си мисля, че пратих на всички?! Извинявай!  smile3525

# 586
Симонка, честито момиченце и тук! Радвам се че всичко е наред, и както казваш има време ще навакса.
Каролина на теб честити сини гащи, много свекърви много нещо, но мацките почнаха да наваксват! Wink

# 587
Аз нямам опция да не купувам шишета, понеже не планирам постоянно да съм с бебето, сигурна съм, че ще остава без мен - на Ирина й се случи за пръв път на 40 дни, та няма да стои гладна, я:) Смених ги не на 6 седмици, а на 4 месеца, защото ми се стори, че да се захабили от ползване, и то н с шишета, а направо с преходни чаши. От Авент всички са доволни, но пък на мен не ми харесва дизайна Embarassed

# 588
Здравейте! Ще си имаме момиченце,всичко е наред, тежи 398 гр. blizoo, ако може едно розово щъркелче!  stork-girl И мислим да я кръстим Дора, ама ще видим. Майка ми се казва Добринка и оттам Дора. Ще умуваме още. Ако има някакви други предложения, започващи с ДО - български имена, пишете ми.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 20:03 от ragazza84

# 589
Доника, Дорета... но Дора май е най-хубаво:)

# 590
И моята мама се казва Добринка, щях да кръстя беба на нея, но почина преди по-малко от година, а аз за това специално съм суеверна. Но за сметка на това пък ако имам второ бебе и е пак момиче ще е на нея - може да е направо Добрина (мама не си харесваше -ка-то отзаде), Добра, Дария, Добринела (свекито е Нела), Доротея, Божидара (ще й викаме Дара), или само Дара, Дея и кой знае още колко ще измисля ако дойде време.

# 591
Дара е страхотно, да:) Всъщност ти може и само първата буква да използваш, пак ще е кръстена на нея. Нашата Ирина е на дядо си Иван и баба си Илинка едновременно, дядо й много не вярва де, ама все пак:)

# 592
  • Пловдив
Привет, момичета!
Симонка, честита момичка! Радвам се, че всичко е наред с бебка  Hug Heart Eyes.
Честити момченца на ragazza84 и KarolinaBG1987!
Ние днес и утре сме самички с Дани. Милото е в командировка.
Хубава вечер на всички. Аз ще полегна на дивана да погледам някое филмче.

# 593
  • Sofia
Направо се учудвам на положителните отзиви за Авент шишета  newsm78
Аз имах две от лекциите на 9 месеца - най-лошото качество пластмаса от всички видове, които са ми минали през ръцете. Аз не бих ползвала такава за бебето.
За бибероните да не говорим - текат като чешмичка, никаква анатомичност, дори не са се постарали захпката на детето да е здравословна.
Може пък аз да съм попаднала на лош вариант.

При всички случаи ако държите да кърмите гледайте да подбирате биберони, които капят като ги обърнат, а не текат на струя. Бебето хич няма да поиска да суче от вас като има такъв теч за конкуренция.
Сигурно знаете, че неправилния биберон може да създаде проблеми със захапката на детето после.

# 594
В другата отчетна, която следях с Ирина, много хвалеха шишетата на Pigeon, японски са. Иначе аз днес разглеждах и попаднах на едно на Нуби, което е цялото силиконово, било против колики, стори ми се интересно. Единственото, което не му харесах е, че е със силиконов биберон - аз предпочитам каучуковите, наистина на кърмените бебета им е по-лесно да пият от тях. Съсипват се доста бързо, но за сметка на това са и по-евтини от силиконовите. Като беше малка дъщеря ми определено предпочиташе Чико-то, аз имах едни жълтеникави от някаква физиологична серия, с каучуков биберон. От Томи Типи много трудно пиеше, те ми бяха заедно с помпата, но даже като я оставях на мъжа ми да я гледа той и пресипваше млякото в шише на Чико, защото по-лесно ядяла от него.
За Авент нямам никакви наблюдения, имахме 2 биберони, които Ирина много харесваше първата седмица, но след това се отказа и изобщо не е ползвала, та не мога да си кажа мнението, просто съм забелязала, че има много техни фенове.

# 595
ragazza84 Доника, Доротея, Дона  Crazy

# 596
Добро утро Grinning,
аз пак ви изтървах,но стоя моя корем............,три дни откачих от болки Sad

Честито на всички узнали пола на бебешорите Hug
Хубав ден ви желая и ви гушкам Heart Eyes

# 597
Напълно споделям мнението на NBM, малката не искаше да засуче в началото, защото зърната ми бяха вдлъбнати. Имах шише на Авнет от помапата, те наистина пускат млякото много лесно и бебето не полага никакво усилие. По съвет от кърмаческия взех на НУК с анатомична биберона и след известно време и много упорство се върнахме изцяло на кърмене и забравих мъките на изцеждането. Така се кърмихме 1г.9м.

NBM, децата ни са родени в един ден. Simple Smile

# 598
  • София
Направо се учудвам на положителните отзиви за Авент шишета  newsm78
Аз имах две от лекциите на 9 месеца - най-лошото качество пластмаса от всички видове, които са

newsm78
Аз ще си мълча, че да не предизвикам някой скандал  Mr. Green
И аз харесвам името Дара за момиченце  Heart Eyes
Хубав и по-малко мокър ден ви желая днес, момичета  Hug

# 599
  • София
Момичета, привет от мен. Разгледах ги аз тези шишета на Нук, а за Авент казвате, че нещо има недоволни. Ами на Нук ще са тогава, четох че са със специална форма, ама все си мисля, че колкото и да се кърми едно бебе, трябва и някакви шишета да се купят.
Днес ще ми е първата среща с докторката, при която мисля да раждам. Стискайте ми палци, всичко хубаво, което съм чула за нея да се окажа вярно. Много ми е важно тъй да се каже да се харесаме  Flutter.
Целувки на всички  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт