Отговори
# 615
О, Теди, и за чистене купувам доста неща от там. Даже и тоалетната хартия много им харесвам Grinning Шампоаните същи, балсам, почистващ препарат за под и WC.... Хммм.. май паста за зъби не съм взимала от там  Mr. Green Време е Wink

# 616
Ооо, и аз съм почитателка на продуктите на ДМ. Особено течния сапун. Сестра ми сега дава пюрета от там на малкия ми племеник. Сигурно и аз от тях ще давам като му дойде времето. Че и грамажът им е добър.  Peace

# 617
Хайде сега да запретнем ръкави и да чакаме някоя да каже нещо против ДМ smile3540 smile3519 newsm66 newsm29 afwitch

# 618
Ха-ха-хаааааааа! Смее ли някой!  Mr. Green

# 619
  • София
Да, много са ароматни нещата, а парадоксът е че ДМ се произвеждат в Германия, а Нивеата в България, често идва от Турция. Луда работа...

# 620
Аз съм търпелива... ще почакам  smile3515

Чака ме чистене, момичета... Ако няма никоя за бой поне някоя да дойде да помогне  Laughing

# 621
Буболечковааааа, ако намериш някой - прати го и при мен.  Whistling Или пък да вземем да се съберем заедно да поизчистим ....... че и помощнички си имаме даже.  Mr. Green

# 622
  • София
Момичета за http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home.html ли става въпрос?
Аз си мислех че ДМ се казва само магазина, а вие говорите за такава марка, вероятно си продават тяхна марка защото аз съм влизала в този който е в подлеза на Софийския и не съм обърнала внимание на марка Дм по скоро имаше познати доста.
BubolecheMeche, голям образ си  Joy

# 623
Ха-ха-ха, разсмяхте ме  Joy
И аз мисля, че всеки има право да изкаже мнение, без това да означава, че го налага на някой друг. Всеки сам ще прецени, кое да му е от полза и кое не. Peace
Чувала съм и аз добри отзиви за памперсите на ДМ, Буболече, щом казваш ще пробваме и пюретата.
Алексче, успех днес на ФМ.
Исе, дано преминат тези болки.  Hug
Теди, дано харесаш лекарката.

# 624
И аз си пазарувам от там и съм много доволна даже от две седмици купувам и от АМ и от него съм доволна преди това бяхме на Лактана но вече много солено ни става 25 лв. си е много.Пюретата са много добри яде ги малката но без местните са 2-3 вида за нейната възраст общо взето няма разнообразие за мое най-голямо съжаление Sad . Бих ви помолила тези които говорите за лекари да споделяте кои са и от кои болници че да се ориентираме и ние за болници, лекари,раждане Hug.
За шишетата ние сме на д-р. Браунс и съм доволна само от него и намаляха коликите не знам колко са добри с времето и стерилизациите малко се поразширяват и покапват под пръстена, но както споменахте по рано трябва да се сменят да не са вечни я! Laughing
 newsm51 Засега чао

# 625
Виж какво, Грийни, аз моята помощничка ти я подарявам... ако простра пералнята още веднъж, а тя я върне... Направо ще я заключа на балкона  Rolling Eyes Тъй, че... идвам да ти я доведа да видим колко ще си бърза с две.. "помощнички"  Twisted Evil

Стели, магазините ДМ си имат тяхна марка... Бебешките са Babylove, за коса са Balea /не знам дали не е цялата козметика така/, Почистващите са Денкмит.. или нещо такова.

Emalina, точно това щях да допълвам, че съм чувала и за АМ добри отзиви.. и цените им са супер..

Пък откакто имаме квартален ДМ тук в Овча Купел си умирам от кеф!  newsm68

# 626
 Laughing Буболече ми да и аз от там пазарувам ще се засечем на АМ-млека някой ден Joy

# 627
Виж какво, Грийни, аз моята помощничка ти я подарявам... ако простра пералнята още веднъж, а тя я върне... Направо ще я заключа на балкона  Rolling Eyes Тъй, че... идвам да ти я доведа да видим колко ще си бърза с две.. "помощнички"  Twisted Evil

Тцъ, тогава нИ щЪ!  Mr. Green Ще чакам някой доброволец!  Whistling

Ние излизаме на разходка, че да хванем слънцето.

# 628
Аааа, аз съм върл противник на АМ  box Joy Към пампитата ме търси мене  Joy
Ама иначе... личи си, че имам да чистя... Седя си и си пиша.. всеки втори пост  Whistling

Приятна разходка на всички! Simple Smile  Hug

# 629
Брадата, по повод ФМ в Бургас наистина няма свестни специалисти. Техника да но кой да я разбира ЦЪ ... Аз затова и реших да ходя във Варна при Давидков. За него също има много за и против, но относно моите впечатления и тези на познати, които са го посещавали по-рано - човекът може да е серт, прегледите да са му малко по-скъпи, но сме доволни. Не знам каква е точно неговата апаратура, но сравнено с това което видях на ЖК на видеозона при Давидков всичко беше пъти по-ясно и разбираемо дори за невежи като мен.

Общи условия

Активация на акаунт