LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
аз не знам френски, иначе бих го превела. Само за английски мога да свърша работа, но него всички го знаем.
Все едно ми е кое писмо ще изпратим, но сами да им предлагаме ТЕ да преценят до каква сума да са 20% е рисковано според мен. Те може и на 100е да сложат праг, а това не ме устройва лично мен. Сега прегледах поръчките си, 95% са на стойност между 35-50 евро. 10% е пре достатъчно, аз лично за това се боря. Но не с думи като "искам, настоявам, държа..."
Изпратила съм всичките си номера и няма да спамя повече, ще следя темата за развой   bouquet

# 151
  • София
Ние изобщо не сме в позиция, в която можем да играем с тях...
Смятам, че пресилената гордост и високомерност няма да са ни от полза в "преговорите", ако мога така да го нарека.
Надценяваме се и това ще ни изиграе лоша шега.

Това естествено си остава мое лично мнение, с което приключвам участието си в темата по този въпрос!  Peace

# 152
Flash, по принцип никой не разчита, че това писмо ще реши проблема- виждаш ли ще го ударят на чувства французите и ще ни намалят цените. Няма как на търговец да се дуктуват условия, щото единствено пазара може да го манипулира- като не купуваш, той сам си сваля цените. С това писмо само изразяваме масово недоволството си. .. И все пак нали литовките са водили преговори. А там как се е решил проблема всъщност, някой разбра ли?

Тогава защо е това писмо? Няма смисъл от него, щом не смятаме, че ще реши проблема!! Май българите сме свикнали само да се подмазваме и да се надяваме, че така ще се решат проблемите ни! В поведението ни няма нищо европейско и затова се" ебават" с нас.
Изобщо не трябва да им се молим, а да си кажем исканията
! Те трябва да ни молят да пазаруваме при тях!

# 153
Аз да кажа , че също съм неприятно изненадана, защото имам един ваучер за ползване, а нещо тия условия новите не ми допадат.Някой знае ли до кога мога да си ползвам ваучера? Дали да изчакам, ако променят условията или до другото намаление?

# 154
  • Варна
Получих блузки, много са хубави. Две такива и тази. Шити са в Бангладеш, трикото е хубаво, с еластан.
Тези мъжки гащета също са много добре ушити, цветовете са като на снимката, имат бандаж, два странични джоба и едно малко отвътре.
Получих си и крокодилчето и много ме кефи.Simple Smile
Цитат
Всички сме безгранично благодарни на Ева, за полаганите усилия и търпение покрай нашия "женски пазар",  Ева 
моля не обобщавай. Stop
Такива безгранични чувства нямам, темата/темите/ са ми полезни заради мненията на всички които споделят опита си в тях. Надявам се и занапред да е така.

# 155
  • София
Цъфс, май и ти си хванала последния влак.
Ева, не се оттегляй, моля те! колкото повече варианта има, толкова повече разнобой ще има, така че да вземем един и да приключваме. важното е да изразим позицията си, пък ...каквото сабя покаже.

# 156
Писмото на Ванина Нина- кратко, ясно, съдържателно. В другите случаи сред думите се размива идеята/искането. Ванина и Флаш са много прави, че е неуместно използването на реплики като "възможно ли е" и " надяваме се", а Вълчицата точно е нацелила, че първият вариант звучи "мазно".
"Скъпи приятели" е удачното обръщение, все пак се обръщаме към екипа, а не към магазина. Толкова от мен и извинете, ако съм била по даскалски критична, проф. деформация  Wink.

# 157
  • София

Такива безгранични чувства нямам, темата/темите/ са ми полезни заради мненията на всички които споделят опита си в тях. Надявам се и занапред да е така.

Естествено, че трябва и такива да има.
Дай и ти своя принос в темата, за да си полезна повече и за нас....знам, че е най-добре наготово всичко да се получава, като има кой да  го предоставя.  Laughing
Като гледам, за твое съжаление, и занапред ще трябва на мен да разчитате... колкото и неприятно това да е за някои...

# 158
Мъжа ми е очарован от тези гащета. Даже го е яд, че няма други цветове, да си вземе още. А това гащеризонче е страхотно, много хубава материя е.
Дано понамалят тези проценти франсетата, защото нещата са хубави и на супер цени, не ми се ще да спирам да пазарувам от тях.

# 159
Flash, по принцип никой не разчита, че това писмо ще реши проблема- виждаш ли ще го ударят на чувства французите и ще ни намалят цените. Няма как на търговец да се дуктуват условия, щото единствено пазара може да го манипулира- като не купуваш, той сам си сваля цените. С това писмо само изразяваме масово недоволството си. .. И все пак нали литовките са водили преговори. А там как се е решил проблема всъщност, някой разбра ли?

Тогава защо е това писмо? Няма смисъл от него, щом не смятаме, че ще реши проблема!! Май българите сме свикнали само да се подмазваме и да се надяваме, че така ще се решат проблемите ни! В поведението ни няма нищо европейско и затова се" ебават" с нас.

...за да започнем преговори от някъде...за да направим нещо.. За мен нещата са решени! А пък ти им тропай с крак и им искаи колкото си искаш.... Както Ева казва
Ние изобщо не сме в позиция, в която можем да играем с тях...
Смятам, че пресилената гордост и високомерност няма да са ни от полза в "преговорите", ако мога така да го нарека.
Надценяваме се и това ще ни изиграе лоша шега.

Това естествено си остава мое лично мнение, с което приключвам участието си в темата по този въпрос!  Peace

# 160
  • София

Не разбирам защо учтивото и приятелско обръщение се смята за подмазване?
Откъде накъде те ще ни молят да пазаруваме при тях? те косвено го правят, като ни изпращат
мейлите с кодове, оферти и т.н.
Това е типично българска черта, да си мислим, че останалите са ни длъжни с нещо....нищо лично, това пак е само мое лично мнение!  Peace

А с тропането на крак, освен насмешка, едва ли нещо друго ще постигнем.

# 161
...
Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Молбата ни към вас е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти.

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин в България и се надяваме, че ще останем ваши верни клиенти.

За нас винаги е било истинско удоволствие да пазаруваме от Ла Редут.

Писмото е подписано от (брой) лоялни клиенти на Ла Редут от България

идеята ми е да не даваме възможност за отговор с едно "НЕ", на така зададен въпрос... "възможно ли е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти?

И аз за последно се изказвам и спирам, в крайна сметка половината не вярват, че има смисъл от писмо, другата половина, първо не искаха да се молят на никого, сега само 'М о л б а' дето няма отгоре на писмото.  От варианта на Ева, след редактиране може да се получи добро писмо, но предполагам вече на никой не му се занимава.  Ева   bouquet

Молбата ни към вас е може да се замени с Ще се радваме ако промените решението си и възстановите ... За нас ще е изключително добра новина и стимул промяната на.... и други варианти могат да се измислят, без да се бият шамари.   newsm10

# 162
  • София
Моля някой с добър френски да се заеме с превода на писмото, ако никой не се ангажира, аз ще го преведа на английски, но общото мнение беше, писмото да е на френски.

Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

ето текста

Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Молбата ни към вас е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти.

Ла Редут е най-популярният онлайн магазин в България и се надяваме, че ще останем ваши верни клиенти.

# 163
Включвам се само да кажа че варианта Vul4ica ми допада най-много, като се съобразявам с искането на повечете от вас и мисля корекцията да бъде само тук...

Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Молбата ни към вас е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти.

идеята ми е да не даваме възможност за отговор с едно "НЕ", на така зададен въпрос... "възможно ли е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти?

Peace Подкрепям този вариант за момента.Все пак се очаква да започне някаква кореспонденция и ще имаме възможност да добавиме останалото, което мислим в следващите писма.Кратко и ясно е като за начало.

# 164
  • София
Моля някой с добър френски да се заеме с превода на писмото, ако никой не се ангажира, аз ще го преведа на английски, но общото мнение беше, писмото да е на френски.

Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

ето текста

Скъпи приятели ,

Много съжаляваме, че икономическата ситуация изисква от вас увеличаване от 10% на 20% на таксата за обработка на колетите до България.  Вдигането двойно на тази такса изключително много оскъпява поръчките до България и ще откаже от пазаруване много от потребителите ви.

Молбата ни към вас е таксата за обработка  от 10% на пратките да се запази, както е при другите ви европейски клиенти.

Ще го пратя на Гаргамела за превод!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт