Юли 2006 - 99

• 75 952
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Много ви благодаря за милите думи, да ви се връщат 100-кратно!
Иска, мерси за муз. поздравче! Heart Eyes
Да оплакнем око с една виртуална почерпка:

Ние сме вкъщи, спахме дружно 3ч следобяда и сега сме готови за празнуване.
Нашите резултати утре! Praynig

Ренито, напълно възможно е при Денис да е от ваксините. Кико помниш беше с екзема на окото и суха кожа на места, но с времето и мазане със Себа Мед ввсичко изчезна.

# 136
Нани, да си жива и здрава и много слушана от мъжете у дома Wink  bouquet  bouquet  bouquet

Вижте тук за тази ваксина: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=570955.msg18315825#msg18315825

# 137
  • София
Докато не е станало 12ч. да честитя и аз рождения ден на Нанни-
Честит Рожден Ден!
Много щастие ти желая,здраве,обич и най-вече здрави дечица!
Да си все така всеотдайна майка и прекрасен човек!

Дано Кико оздравее напълно най-скоро време Hug.

# 138
  • някъде
Честит рожден ден, Нанни! Пожелавам ти много здраве, късмет в живота, топлина и любов в семейството и здрави и щастливи деца! Hug  bouquet

Аз си имам нова секция в детската, а утре ще ми сложат и щорите Party

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 01:26 от Д и д и

# 139
  • Варна

Честит Рожден Ден Нани, с пожелание:
Aкo щaстието е птица, нека никога не спира твоя полет!
Ако живота е път, нека винаги да вървиш!
Ако любовта е море, нека никога да не видиш бряг!

Диди,много свежа секция ,честито.

# 140
На патеричка -Честит рожден ден Нанни:)  bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ти всичкото щастие и здраве и много Любов Hug

Диди, много хубава секция честито:) малкия търка очички все едно и не вярва:) Grinning

# 141
  • Варна
със закъснение Embarassed Честит Рожден ден,мила Нанни!
От сърце ти пожелавам всичко което не се купува с пари и пари за всичко останало!
Много здраве на теб и цялото ти семейство! Hug Hug Hug

Ели,лекарството се казва Thuya Occidentalis.На Димитър давах 15сн,преди и след ваксината по няколко гранули.Сега питах Хоми,как да давам на Рали,и тя каза 30сн,преди и след ваксината,но пак ще се консултирам като му дойде времето Peace Ние на Димитър му бихме Пентаксим,купувахме го и мога да кажа че никакви странични ефекти не е имал,Т,и други такива..

Рени да,ще изчакам с Първичния,още месец сигурно.рано е още Peace

Ивка Hug
Ронка,липсваш Heart Eyes
Диди,Честита секция,със здраве да се ползва  bouquet

# 142
Диди, браво за секцията, със здраве да си я ползвате!

Влизам набързо само да се похваля, че тестът за муковисцидозата на Кико е отрицателен.
Ей, на това му се казва хубав подарък! Party
Доцентката като го преслуша каза, че много фино диша и ако не кашля вкъщи,/което е така всъщност/ можем съвсем спокойно да му спираме Вентолина. Дани замина за 2 дни на Рила с баба си и така....

Жоржи, Пентаксимът вече е по каса, няма да го купувате за Ралито.
Ние досега реакции от ваксини не сме имали, нито Панадол съм давала, ни нищо./пу  пу/
Синфлорикс не сме слагали. Thinking

Хубав ден! Още веднъж голямо благодаря за пожеланията! Hug

Използвам липсата ви, за да редактирам. Показвам първата сценична изява на Дани. Laughing
Дечицата бяха супер, но и хаосът беше пълен. Учителката беше пред истерия, незнам какво искаше от децата, след като ги беше облякла 2часа по-рано и нито репетираха, нито нищо. Викове, крясъци, тръгнах си с главоболие. ooooh! Другата само мигаше с очи и преглъщаше. Младата им казваше:"Стройте се дечица пред мен", другата след нея крещеше:"Влизайте вътре!", малко ми трябваше да я набия.  #2gunfireНе искаше дори да  ми позволи да сложа на Данката мустачки на зайче с черен молив, директорката не давала. А младата изрично ми каза да дойда по-рано да им помогна и ми позволи да го гримирам. Накрая й заявих, че му слагам на моя отговорност и така. След това пък се заформи скандал на тема:"На кой часовника е по-верен", тъй като тържеството започна по-рано и свърши, когато трябваше да започне, а много родители бързащи от работа дойдоха тогава....
Снимах и какви нещица са правили по приложни изкуства, много от тях изпуснахме за съжаление.

Ето снимчици: http://jkukov.snimka.bg/children/2011.574620.22965193

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 14:51 от Nanny

# 143
  • София
Честит рожден ден на патерица, Нанни! Да си жива и здрава, и ти, и семейството ти! Много щастие и късмет!

Бързам да пиша, докато Бобо спинка Simple Smile. Днес е гадно времето и реших да си дам почивка и да не излизаме.

Сума ти неща исках да пиша, но не помня вече, главата ми е празна, само кърмене, памперси и носене  Laughing. Онзи ден ходих да си подам документите за тази еднократната помощ и нямах никаква идея коя дата сме, то си минал март, а аз не съм разбрала  Laughing.

Първо да честитя и тук на Джорджи малката Рали, да ви е жива и здрава и все така кротка   bouquet!

Дидито, и на теб честито, дано всичко да мине гладко  Hug! Аз по подобен начин забременях с Яна, не беше очаквано за мен и разбрах, защото имах болки от дясно. Когато отидох на лекар, си мислех, че пак е колит или пък някакъв апандисит, а то се оказа бременност, докторите ми се смяха  hahaha. Като се вгнездява зародишчето, вероятно ти натиска червата или някой друг орган и затова те боли. На мен ми мина някъде към 4-5-ти месец, тогава матката се вдига нагоре и спира да натиска. И с другите ми бременности пак така бях. Смешното е, че веднъж пък си мислех, че съм бременна, а то се оказа колит.

Бебчо пъшка нещо оттатък, ще видя докога ще пиша. И ние се кърмим с него, през деня имам чувството, че все е закачен за мен. Отначало се лъжеше с биберона и с вода, но сега вече е хитър, знае, че има мама и търси да цока като му се спи, като го боли коремчето, като е жаден, като е гладен, след смяна на памперса, защото се разстройва от преобличането, като хълца и т.н.  Simple Smile. Първите два пъти в болницата не успяваше да засуче, но оттогава сме като скачени Simple Smile.
То и съответно си личи от броя на памперсите, които изразходваме на ден - по 7-8 пъти ака, милото.
Продължавам с писането, ходих да сменям памперс и пак да се приспиваме Simple Smile.

Нашият татко все е зает и затова все ми се налага да се оправям сама напоследък. За раждането си взех такси, изсипах се в 1ч през нощта сама в болницата. После пък уж си взе 15-те дни, които му се полагат след изписването, а ходеше на някакъв курс до обяд, а понякога и следобяд го нямаше. И аз, вместо някой да ми помага за бебето, се налагаше да се оправям сама с двете, защото Яна я бяхме спрели от градина  Confused. Вчера пък уж да ме кара до болницата, ходихме на контролен преглед за бебето (казаха ни, че ни се полага), та се наложи хем аз да го заведа, хем после да му върна колата в работата, че да може да вземе Яна после. Въобще, добре, че съм оправна  Rolling Eyes. Бебето е наддало 750г и 3.5см от изписването и вече е 4.150кг и 53см и малко, лакомник голям е.

Иначе що-годе спи нощем - от 22 до 3, после се събужда през 2-3 часа за цокане, накрая като се наака към 6-7, се налага да стана и после си додремваме докъм 9. През деня понякога спи повече, понякога по-малко, но следобяд има един по-дълъг сън от 13 до 16 горе-долу. Към 18 го почва някаква нервност и колики, та докъм 21, после се къпем, лягаме в 22 и пак наново цикъла. Лошото е, че ревливото му настроение съвпада с времето, когато Яна си е вкъщи и тя почва да не го харесва толкова, пречи й на игрите и филмите. Горката често го отнася, защото е свикнала да говори силно, да вика, да вдига шум. Иначе е добричка, помага за памперсите и каквото я помоля. Веднъж бяхме купили две кутии със салфетки и я питам кои да сложим при бебето, а тя "тези са по-хубави, затова ще ги сложим при него" - милата кака, а аз си мислех, че ще си ги иска за нея.

За нейните умения какво да ви кажа - като Зойчето и Дая е, чете, пише, щрака на компютъра, телефона. Много от нещата, които знае са от градината, на други си я учим ние. То и затова ми е мъчно, че нямам време за нея сега. Само вечер, след като приспя бебето, успявам да я видя за малко - докато я слагам да спи и й чета приказка. Но като дръпне малко Бобо, ще има повече време, надявам се, няма само да се кърмим и носим. Той вече доста надига глава, заглежда се по мърдащи, шумкащи и свирещи предмети. Вчера постоя малко в шезлонга, преди да му писне и да ревне, ще се удължат малко по малко тия периоди.

Аз днес като пропуснах излизането и пописах бая  Laughing. Като се стопли, пак няма да се вясвам, че той докато спи сме навън, а после се прибирам уморена и вместо почивка, се почва - памперси, цокане, носене...

Хайде, пак мрън се чува, ще бягам  Hug

# 144
  • Варна
Ехооооооооооо къде сте всички Thinking

Бетта Hug.Понякога се налага да се справяме сами.Често си мисля ,че ако мъжете ни бяха на нашето място,никога не биха се справили.. PeaceГерои сме Hug

Нанни,прекрасен подарък за Рожденият ти ден..какво по Прекрасно от това,децата ни да са здрави Heart Eyes

Аз набързо да кажа,че нямам много време.Днес ходихме на консултация,нали станахме на 20 дни Party иииииииииииии...Малката е пораснала само с 1см,но е качила 780гр,за 16дни bowuu.А аз се притеснявах,че не се нахранва ooooh!всъщтност кантара показа 3.880,но тя беше по боди,и пелени там разни на кантара,и току що сменен памперс..писахме я 3.700кг,а ни изписаха 2.920кг

Прегръщам ви всички,Приятен ден!  bouquet

п.п Момичета да ви попитам,тези от вас,които са давали Инфакол.по един пълен капкомер ли давахте newsm78,че много ми се вижда.и направо в устичката ли го изливате?снощи на моята и давах,ама голямо мръщене падна,цупене.. Laughing иначе вечер е много нервна ,рита,пъшка..мъчи се милата. Tired

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:38 от jorjito

# 145
  • През девет земи в десета
Жоржи,аз не съм давала Инфакол,давах преди всяко кърмене Саб и в интерес на истината не мога да кажа, че Цвети или Гого са имали някакви проблеми с колики.

# 146
Бета:  радвам се, че сте добре Hug
Джорджи: не помня по колко давах, но той Инфакола май беше с натрупване, даваш по колкото пъти пише на ден, още от раждането и така всеки ден. Браво на Раличка, супер си наддава Wink
Нани: много сладък Дани и племенницата Wink, супер новини, че всичко е наред при вас.
Още не сме вечеряли, късно се прибирам сега, че нареждаме изложбата и като приспим децата ще ядем. Лека Hug

# 147
Здравейте и от мен! Hug Липсвахте ми...
Честит рожден ден на НАНИ! Бъди щастлива, обичана и много късмет в живота ти желая!
Честито и на Дидидо! Леко бременеене и здраво бебче на финала Hug
Диди- хубава секция си избрала на Алекс. Много ми харесва.
Отпуската мина с краката нагоре Joy Нищо от плануваното не беше по график.
Дивана ни е готов и вече спя като къпана всеки ден. Преди не можех да стана от леглото от страхотни болки в кръста. Ето го и него:

Спокойно могат да спят 4 души  Crazy
На всичко отгоре наемателя освободи апартамента и се наложи да се прави козметичен ремонт за 2 дни преди да се нанесе следващия - направо ми се увидя, на си казах идвам на работа да си почина-да ама не - и тук опашка- чак сега се поосвободих малко ooooh!
Ние днес след обяд от работа ще се включим в кампанията "Да почистим България", та по този повод купих ръкавици и чували и навих 4 момченца от нашия блок да почистят с мен и градинките около нас утре. Много пластмасови бутилки  ooooh! Никой не пази, дано като ни видят да се включат и други хора  Praynig
Иначе сме добре. Венци е на гости у баба и днес ще си го прибирам, че в градината е пълна лудница- две групи с по 60 деца... Ставам милички, приятен уикенд от мен и само здрави дечица да има! Hug

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 08:48 от eti_31

# 148
 HugБета сега те прочетох,пълна идилия,завъртял ви е Бобо:)  нека да са здрави бебоците, да амкат и  ще пораснат Flutter

Ети, браво за инициативата:) На нас кмета ни се скара, че сме хвърляли отпадъци отсреща(срещу къщата има едно като дере) а то цяло село там хвърля и си изчистихме за 3 коли място се отвори  ooooh! тук покрай блока каточели е чисто  Thinking така ми се струва Whistling

Днес успях да поизбърша прах в апартамента ooooh! то сме вече по цял ден на къщата и ми стопява лагерите, като се върна тук само да посготвя, ядем,спим така.Юл не спи наобяд вечер до 11 ако не я сложа няма да легне, снощи я натиснах в 9 да ляга -пищя ,малко рева и като легна заспа веднага,не се изморява ама като легне заспива, и сутрин в 7,30 кукуряк....2 дни с мен идва на лекции  Mr. Green Laughing Whistling
 Вчера поръчахме банята, от днес ще лепи един възрастен майстор, дано ги нареди хубаво  #Crazy и до великден да имаме баня и WC Whistling

Синеочка, помня че беше с хубави отзиви за гранд хотел Варна-Рубин,я кажи за другите нещо или незнаеш,искаше ми се по- рано да запазим почивката, че все предния ден се сещаме като затръгваме, а тази година май няма места вече  ooooh! някой има ли отзиви за чужбина за море -Гърция? newsm78 Защото от 1 година не сме се спирали,само работа #Crazy

# 149
  • Варна
Арлина  Hug.Дано на мога да отида до Добрич .С удоволствие ще посетя изложбата ти Heart Eyes
Мисля че около Великден ще успея Peace тя от кога до кога е?

Пиги,мерси.Давам аз от Инфакола,много са добри Peace
Ети,честит ти диван.със здраве да си го ползвате Hug
Ели,дано да оправите банята до Великден.Стискам палци Peace

И Димитър не иска да ляга рано,луди ни прави.особено ако не е бил на басеин ooooh!.Аз скоро оставам самичка,и ще лудна..но не искам да го спирам от басейна,ще го водя с малката.да видим,все ще се справя някак Grinning
Пратихме го на село за уикенда,то пък времето се развали Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт