Юли 2006 - 99

• 75 951
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Ох Арлина, викам си в коя работа има бая парички, а то в коафьорството,ама и там трябва да си добър  Peace иначе няма Crossing Arms

Нанни, като те чета то вие не спите,кураж и сили и ще мине,щом е вече по добре,поне разстройство викаш няма нали? Thinking

Аз станах в 7,30 викам една баница да направя,то всички станаха,и Юл и баща и закусиха филии аз в кухнята бързам ,свеки и тя се мота си прави филии и от бързане нищо не стана,грабна я огъня и отвътре е сурова,Юл вика който си е правил да си я яде ooooh! Mr. Green 
Защо вместо да спи- сега е ваканция става преди мен това дете  #Crazy После за училище не можеш да ги вдигнеш Rolling Eyes

Нан, браво на вашите учители:)   bouquet

# 121
Добро утро и от мен,
Първо да честитя рожбичката на Джорджи и честито и на Дидито  Hug
Чета ви редовно,но нещо и на мен не ми се пише.Тази пролетна умора яко ме е налегнала, чак не мога да се понасям.А днес в Стара Загора е кучи студ, все едно зимата се завръща.Точно се поотпуснахме и айде пак студове.
Аличка засега е добре, изкарахме доста тежка пневмония....за един месец сменихме три антибиотика и то защото нашата педиатърка ни изпрати на специалист , а той обърка цялата работа.Некъдърници ......... бясна съм..... но слава богу всичко вече се оправи.
Сега пак съм малко в паника, защото в групата имат варицела и отделно имахме контакт с дете, което сега е в болницата с хепатит....Аман от болести вече.Тази година тръгна толкова гадно......само болести....ужас.
Пожелавам на всички здраве и пак ще се включвам, обещавам по честичко вече  Hug  Hug

# 122
Кетрин, айде лошото да бяга вече от вас! Hug
Като каза варицела се сетих за нашата комшийка, която роди наскоро и има дете колкото Дани. Вчера ми звъни да ме кани на погача и не ми каза, че каката е с варицела. Shocked После разбрах от друг човек, не че с нашите проблеми щях да отида ама....
Аз мисля Дани да го ваксинирам срещу Хепатит А, че с тая градина.... Whistling вечно с афти ми се връща. Но сега ще си поседи малко вкъщи, хем заради ваканцията, хем заради Кикито.

Айде, ние се оправяме за б-цата. Стиснете по едни палчета за днес и утре! Praynig

# 123
  • Варна
Нанни,стиснати силно палци от мен!Всичко ще е наред,мила Hug Heart Eyes
Кетрин,болеста да бяга далеч от вас,от сърце ви го желая Hug
Ох,Рени,съжалявам че са така нещата при вас.с Хомеопатия ще се оправите де,ама защо да е така...
Честита Професия на Дени Mr. Green да стане Световно известен коафьор Laughing

Аз се чудя кога да водя Рали,на Първичен преглед.Според Хомито,трябва да се отиде преди проблем.а и за ваксините искам да давам хапчета против странични ефекти...но изчаквам малко да се покаже поне,каква е милата.тя само спинка и какво ще обяснявам сега,спи и това е...

Рени,вашият проблем,нали след ваксина се появи?

# 124
Жоржи какви са тези хапчета  с ваксината за странични ефекти newsm78

Как е малък Борисчо,май не спинка като Рали и Бета няма време да драсне тук новини Heart Eyes

Нещо се развали времето,развали ми плановете за днес Crossing Arms

# 125
И тук вали ли вали...

Бета идвай на отчет че ще пишем неизвинени  Naughty

Жоржи да на другият ден след ваксината се появиха лишеите..Тази Синфлорикс е мн гадна ваксина.И Т вдигат децата от нея и виж Денис до къде я докара.Ох,не издържам вече.Пъпчи се сега и от хом лек напоследък някакви гнойни пъпчици му се появяват.Чисти се,или поне се надявам да е така..

Раличка е малка според мен за интервю,изчакай да стане на поне 2-3м.Аз и двамата на 7м ги заведох,но проблемни вече..

# 126
  • През девет земи в десета
Рени, хомито знае ли за гнойните пъпчици  newsm78 Атопичната кожа е податлива на инфекции.
Правихте ли тестове за АБКМ?
Вярно, кога се появи проблема при Дени newsm78 ,след ваксина или след въвеждане на твърда храна.

Тук не вали, днес беше много хубаво и пролетно, обаче Гого отиде на морето за ваканцията и каза, че в Бяла времето е отвратително, цял ден не е излизал навън днес.

# 127
  • През девет земи в десета
Едно интересно филмче, като за майки на по-големи деца, но е доста поучително  Wink :

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 01:14 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 128
  • София
Ох, много болнички пак в нашата темичка, бързо оздравяване на всички  Praynig Hug
Дидито, много се радвам за теб, безпроблемна бременност и здраво бебче ти пожелавам  Hug
Да, в провинцията определено децата ги учат по-добре, аз имам преки наблюдения и го твърдя съвсем отговорно!
Нашия дребчо го оставихме при баба за една седмица и уж той искаше да го оставим, а от снощи до сега три пъти плака за нас  Tired

# 129
Пиги,мерси,много е поучително наистина,дано никога не ни се налага така да ни се обадят  Tired Rolling Eyes То сега между другото днешните деца не млъкват казват си всичко,незнам как е в пубертета обаче,явно е така Whistling Wink и ние не сме казвали всичко на родителите Whistling

Рени ,може да е от ваксината наистина Thinking  Но от каквото и да е  се гадае,а пък детето и вие си е мъка и направо изпитание, то това да не яде онова,само да го сърби...ужас
 Една колежка пък каза че нямали още никакви ваксинина 5 месеца са, педиатърката казвала че нямало,казах и да я пита ако трябва да си купят,много отлагали, а педиатърката казала че после наведнъж ще ги сложат имало сега някаква 5 валентна  Shocked бях чувала за 3 валентна ама за 5  ooooh! това са 5 ваксини наведнъж Thinking

Дидито ти сега ще пиеш ли фолиева? newsm78 Как си?

Ние харесахме плочки за банята направиха ни ги на 3D проект ,остава да ги купим,но това е първия магазин още там да се натресем Thinking,трябва още да поогледаме,поне баня да направим като ходим там да има WC че е мъка....

На всички Ви децата са нанякъде ,моето ще е с мен на лекции Simple Smile утре и други ден,имам по една към обяд и са важни с мен ще пише:) Тамън ще има висше преди майка и да го е изкарала Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 130
Eli 5 валентната имаше още за Гали я купувахме,нямаше странични реакции от нея.Проблемът е че сега е по ЗК, тя и още една и двете наведнъж ги слагат.Аз си знам че е от ваксините,защото не може да е съвпаение това че излязоха лишеите на следващият ден  Naughty

Ели Юл поне те слушка,вземай я.Ако беше Гали щеше да омете целият Университет  Confused

Нани дано резултатите са добри днес.  Rolling Eyes

Деси,хомито знае.За нея това е добра реакция от хом лек.Детето се чисти казва тя..

# 131
Нани, честит рожден ден! Желая здраве на теб и цялото ти прекрасно семейство!  bouquet
Стинати палци и от мен за добро резултати при Кикича! Praynig

Дидитоо, каква прекрасна новина! Нали знаеш, че неочакваните неща са най-красиви?! Желая ти прекрасна бременност, а на финала здраво бебче! Heart Eyes

Деси, това клипче е разтърсващо.

Рени, много неприятно с тези ваксини. Аз на кристиан този месец трябва да му слагам реимунизация на менингитната ваксина. А иначе аз му слагам 7 валентна на дребен. Между другото Крис стана зле с кожата на 4 месечна възраст. Без да е захранен, може и при него да е имало лека реакция от ваксина. newsm78 Сега е добре, нищо му няма. А откакто използвам Себа Мед кожата му е копринено мека. Heart Eyes

Моите и двамата са сополиви. Но с това променливо време май е неизбежно.

# 132
                                                     Мила Нани ,
                                                     Честит Рожден Ден!
   Пожелавам ти време, за да се наслаждаваш на даровете на всеки ден.
   Смях, с който да се изправяш пред многото предизвикателства в живота.  
   Приятели, с които да споделяш радостите.  
   Мечти, които да ти помагат, да вървиш напред!

Диди страхотна новина .Леко бременеене. Няма страшно и аз бях ошашкана ,но после бях най-щастливата на земята. Heart Eyes
Рени  Hug
Браво на сопотненчетата. smile3501
А за провинцията ,че се занимават повече е много относително. имам преки наблюдения и не съм съвсем съгласна. И сестра ми е учителка та имам информация от кухнята. който си обича професията независимо къде работи дали в София или в дълбоката провинция ,резултат има.
Ето тук http://www.nu-kim.org/main/main.php ,това е момиченце от класа на Марти.Браво на детето за постижението ,но честно казано не мисля ,че заслугата е на учителката.
лек и усмихнат ден.
п.с. нани пиши как сте

# 133
  • София
НАНИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА   Hug

# 134
Нани, честит рожден ден! Бъди щастлива и усмихната, много здраве и късмет за теб и твоето семейство!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт