Юли 2006 - 99

• 75 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Didito, дано всичко е наред! Praynig

Ема е висока 107см. и тежи 18кг. Това са й мерките и теглилките от януари в училището. Всяка година им правят подобен преглед.

Бързо да се оправя милят Кикич! Praynig Нанни,  Hug

Пак нямам време да пиша. И вчера и днес започвам и затварям...днес ще публикувам де

Деси, нищо ми няма, екстра съм. Децата са здрави, ема се справя отлично в училище...времето от утре го дават хубаво..какво му трябва на човек?! Wink

# 106
Диди: ще  стискаме палци всичко да е наред Praynig Hug
Не знам момичета, явно в по-малките градове и села, където са по-малко децата и се познават хората сякаш повече се занимават с тях, мое мнение. Ето и НАН така разказва, ами занимават се много. Браво на Дая, Зоя вчера я хванах, че знае вече дните от седмицата и си брои колко дни е на градина и кога почива. Вчера било сряда, значи имала още 2 дни на детска Mr. Green
Диди: какво говориш ти, как така до 10:00 часа. Ние уж пак късно ги водим, до 8:20 трябва да са там, за да ги броят за закуска и обяд. В 8:30 слизат в салона да пеят химна, после правят гимнастика и до 9:00 вече са и закусили Mr. Green
Жорджи: нормално е от жълтеницата и заради това, че е новородена и мъничка все още да спинка повечко. Ти я буди на 2,5-3 часа поне да хапва. Няма сили още, бързо се изморява и заспива, милата. На Зоя много помагаше да я побутвам зад ушенцетео, с Лора нямах проблем, беше много лакома, въпреки че 3 месеца само спеше и ядеше, като мечките, зимен сън Crazy Пробвай да сменяш памперс или да я вдигаш да се оригва/ моите не ги оригвах Wink/,за да се разбуди. Как са ти гърдите, заздравяха ли?
Ирка: страхотни са снимките, гледах ги аз Wink

# 107
  • somewhere over the rainbow
http://www.facebook.com/pages/Сопот/108499905845268?sk=wall#!/photo.php?fbid=1389145267956&set=o.108499905845268&theater
 bowuu

# 108
  • София
NAN-какъв е приноса ти за избора на тези страници?

Да се отчета,днес нали ходих на ехограф..ами имам си зародиш със сърчице.Всичко е наред и след 4 седмици трябва да си взема талон за проследяване на бременност.Та така-официално съм бременна!Хич не беше планирано,но каквото-такова.Всички около мен са много развълнувани,а аз съм малко объркана,но предполагам ще свикна с мисълта.

Лекарите са притеснени за тая болка вдясно и се надяват да не е апендицит,аз също Confused.

Весел уикенд желая на всички Hug!

# 109
  • някъде
 Party Party Hug Hug Didito много се зарадвах....лека бременност ти пожелавам Hug
И на мен така ми се иска едно  baby_neutral

Дано бързо се оправи Кико на Нанни Praynig Някакви новини за тях?

# 110
ЕЕ, Дидито, честито! Hug Все така безсимптомно да я караш бременността. Кога ти е термина?

# 111
  • През девет земи в десета
Didito,честито,лека и безпроблемна бременност ти желая дано всичко да е наред и занапред Hug

Нан не показва тези страници,които се появяват като цъкнеш на линка,а това:

Браво на учителите,учениците и общинарите !!!

Нанни и Кико са си у дома за събота и неделя,той е по-добре слава богу, в понеделник ще им правят изследвания, дано всичко да е наред и после домашно лечение  Peace

# 112
Дидито,честито:) най- хубавите неща са неочакваните,дано да е лека и безпроблемна бременност:) Flutter Понякога има едно такова придърпване,дано не е апандисит Praynig

Диди,твой ред е щом имаш желание,отивай на почивката:) Peace

на мен нищо не ми изкарва линка на Нан newsm78

# 113
  • През девет земи в десета
Ели, от линка на Нан, излиза снимката в предния ми пост. Peace Понеже линковете излизат непълни  от Фейсбук, трябва да го маркираш с мишката, после с десен бутон и от падащото меню избираш Open Link In New Tab или Open Link In New Window.

Аз Цвети не съм я мерила скоро, но тежи над 25 кг. и е висока около 110 см. Трябва да проверя някой ден newsm78

# 114
  • Варна
 newsm44 Йееееееееееееееееее Дидито,много се радвам smile3501  love001.Лека и безпроблемна бременност ти желая.От сърце Two Hearts
Дано болката не е нищо сериозно.понякога и от бремеността я има.Споко!

Ами браво на Сопот.какво да кажа,гордост е че има такива учители.Браво на Сопотчанчета. smile3501

Радвам се че Кико и НАнни са си вече в къщи.Дано да е добре Кикича,и изследванията в понеделник да са супер Praynig

Давайте хора,правете деца.то едно е,че сме на изчезване,а и да чакаме да се оправим...може и никога да не стане.по добре е да живеем на момента Peace Всичко е СЕГА!

# 115
Мдаа, умни са ни децата, но и учителките /в градината и в началното/ са за пример.  Hug Скоро срещам моята учителка от 1-ви клас и тя: "Айде, ще взимам дъщеря ти в моята паралелка" Simple Smile Дано. Но при която и да е, аз притеснения нямам. Все са добри.

Кико да оздравява бързо Naughty

# 116
  • София
Дидито,просто чудесна новина.Пожелавам ти лека бременност и дано ти изчезнат всички други болежки.Нали знаеш какво бушуване на хормоните те чака и като нищо ще ти изчезнат всички оплаквания,които имаше напоследък.
Много ми харесва така,темичката не остава без бременни мами.

На Кико бързо оздравяване и дано вече си останат в къщи.

# 117
Нани драсни 2 реда да пишеш как сте..  Hug

Галко е 107см и 15кг.

Дидито аз вече ти честитих,ама айде пак-със здраве да си го износиш!  Heart Eyes

Ние  вчера пак се изринахме от едно телешко/домашно/.Готвих му го с картофи и моркови,ноо и това не е за нас  Confused А бяхме яли 2 пъти преди алергията от краве белтък,сега обаче четох че защото телешкото съдържа краве протеин да не се дава  Tired

Иначе днес правихме прощапулник,Денис хвана гребенът  Joy  Ще ни прави прически  Whistling

# 118
  Здравейте! Hug

Първо да поздравя Дидито за хубавата новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

Ренито, за съжаление е така, Денис и телешко не трябва да яде. А картофи вече може ли?
Да се чудиш с какво да го храниш, измъчихте се! Tired Hug Hug Hug
Иначе браво на детето, току виж известен коафьор станал, пък нека му е зле.Simple Smile
И наш Дани е със същите размери дребос. Rolling Eyes

За Кико да разкажа, не го мислете, той отдавна е кукуряче. В неделя се разкашля, в понеделник бяхме при педи с Т., но изчакахме Аб заради кръвните изследвания. Резултатите обаче не бяха добри: СУЕ - 25, левкоцити - над 19, СРП - над 30  и така. Трябваше да реша дали да останем вкъщи на Клацид или да отидем в болница, за да приема Аб интравенозно. Естествено предвид неговите прословути кашави акита предпочетох да се поизмъчим малко, но да си спестим разстройството. И така и стана, но се застраховах и с Био Гайа. Два дни беше с Т., на втория сам се бореше с нея/без антипирептици/, след което стаичката/бокса/ с размери на баня вече му беше супер тясна. Днес ходихме за АБ да му сложат, а утре ще останем още една нощ заради един тест и отново за кръв. Стана любимец на сестрите, такъв пациент не бяха имали, гък не каза нито като му взимаха кръв, нито като му слагаха абоката. Душичка мамина! Сега се инхалираме на 6ч. дори и нощем и така. Това накратко. Радвайте се на здравите си дечица, че се нагледах на ужасии, страшни диагнози и плачещи от безсилие майки. Heart Eyes

Да допиша, че има вече тишина в къщата...

Ели, дори и там не винаги изписват Аб. Ето, на съседното по легло детенце въпреки бронхита не му назначиха. Явно кръвните резултати и снимката са му добри и чакат организма  + инхалациите с вентолин сам да се пребори.
Аз показах нашата снимка от преди месец и ми отвърнаха, че е добре разчетена- чисти дробове, детето не е било за Аб. А и той след това поне 10 дни беше напълно здрав, без кашлици и хреми. Добре, че не сложих Пентаксима, който бавим вече половин година.

Чудя се дали въобще да лягам, след час ще правим инхалации в сънено състояние. Нощната проспива, но тази в 7ч сутринта го разсънва и съвсем обърква режима. Но здраве да е....и това ще мине! Hug

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 00:03 от Nanny

# 119
Диди; много се радвам за вас, прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug Hug Hug
Нани: бързо да се оправя милото Sad Hug
Рени: супер, бая парички има в тази работа:)
Бравос на Сопотчанчетате Wink
Лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт