Юли 2006 - 99

• 75 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • През девет земи в десета
Ели,точно това не съм го чела,но принципно не е редно да се предозират бронходилататорите (разширяващи бронхите).При значително предозиране, което е малко вероятно при инхалаторен прием, могат да се появят животозастрашаващи хипотонии и аритмии. Та на въпроса дали е вредно,естествено,затова има дозировка,която трябва да се спазва.

Що се отнася до Кико,бронхопневмонията най-вероятно няма нищо общо със снимката от 7-ми март.Най-малкото, вирусните пневмонии се развиват много по-бързо.Ако тогава не е имало нужда от антибиотик,за какво да го изписват,все пак не съм чак толкова в течение на нещата и не мога да твърдя със сигурност какво точно се е случило.Не може за щяло и нещяло антибиотик.По-изчистени антибиотици няма. Кои са те? Всичко,което се предлага на пазара е вносно и от скъпо-по скъпо, достатъчно пречистено. Ако цената е определяща, както си мисля, че мислят българските лекари, тогава можем да степенуваме антибиотиците на скъпи, по-скъпи,най-скъпи и пречистени Joy

Антибиотикът ще го вливат един път на ден венозно,предполагам има абокат и няма да го боцкат многократно.

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 00:50 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 91
  • София
Ох, много лошо, да е болно някое детенце, много, дано бързо оздравее Кико  Praynig
А вирусна бронхотпневмония може да направи за няколко часа детенце, така ми каза на мен един доктор, на който вярвам.
Дано с лошото време си отидат и болестите  Praynig
Цеци вчера имаше тържество в градинката, като качи тати снимките, ще ви пусна. Много беше красив, с риза и вратовръзка. Той си избра тоалета, да е като тати каза  Heart Eyes

# 92
  • София
Милия Кико,дано скоро се подобри и излязат от болница Praynig.Като знам колко е гадно там..дано по-скоро си се приберат у дома!

ivka76 -по какъв случай празнуваха?Чакаме снимки на малкото копие на тати Simple Smile.

# 93
Ойй,горкото Кикче  Tired Една седмица сигурно ще ги държат,много неприятно  Confused

Аз не пиша че нямам време да ви чета,то не че пишете много де.Нямам и настроение покрай Денис,че все съм на нокти,все го гледам,оглеждам за пъпки,за лишеи,за отоци.Аман вече.В събота се опъпчи от един мехлем зехтин с невен и ме оплаши пак много.Спрях да го мажа вече с кой каквото ми каже,ама наистина този път  Crossing Arms Резултатът е лишеите избледняват от Хом лек.Но пък памперс зоната сега се изрина,ще мине и тя.Събличам го през деня малко да му диша дупето и толкова,даже вчера го мазах с кърма там  Rolling Eyes и проветрение.

Труден ми е много,но аз упорито само с хомеопатия го лекувам,само там виждам ефект...

Жоржета кърми си бубичката малката и не слушай никви педки  Naughty Съгласяваш се с тях и толкова..

# 94
Горкият Кико, милото детенце да оздравява бързо Heart Eyes Hug Деска дръж ни в течение. Praynig
Рени: Hug Hug
Джорджи: давай снимки, давайййй Mr. Green Ивка и ти Wink

Ако някой си позволи да ми постриже децата много лошо ще стане, те си ме знаят и не смеят Wink
Зоя определено има нужда от подстригване, до сега не съм я постригвала никога, косата и цъфти по краищата, но не иска диването. Освен, когато спи някак да я резна, но ми е жал за масурите й, ще и се изправи косата май. Thinking
Вчера я водих на мерки и теглилки, висока е 109 см и тежи 21 кг, малко ми се сториха и килата и см, уж вървеше едра. Вашите как са им размерите?
В градината много се занимават с тях, аз нямам време почти у дома за това. Вече знае всички букви, може да чете, макар понякога да не схваща думата, която прочита, не я чува просто, ако е по-дълга. Може да пише почти всички букви. Познава цифрите, може да брои, не я знам до колко, но може и от 10 до 1 наобратно. Научила е страшно много песни и стихотворения, как ги помни всички се чудя и ги рецитира супер изразитено, явно така ги учат. Аз и купувам едни занимателни книжки у дома да си пише букви, оцветява, смята, много и харсват. Може да смята и на пръсти елементарни числа 1+3 да речем, 3+ 2...ей такива. Свързва числа последователно или букви по азбуката и се получава рисунка така, има го в книжките. Започна да рисува вече добре и смислено, онзи ден нарисува страхотна рисунка, тя и Лора и във въздуха летят 12 балона, каза, че са точно 12, броихме ги и си бяха толкова Mr. Green

# 95
  • София
Арлина, ми тя Зоя какво ще учи в 1 клас? Ние сме далеч от всички тези знания.
А за мерките, как са малко? Цецо е около 103-4см и най-много 16кг.
Ама той е дребничък, ама на кой ли, като ние не сме  newsm78

Рени, измъчи се горкичкото с тези обриви, дано се оправи скоро  Praynig

Дидито, тържеството беше и за мама и за пролетта и такова едно сборно  Wink

# 96
Арлина, ми тя Зоя какво ще учи в 1 клас? Ние сме далеч от всички тези знания.
Ами идея си нямам, аз не съм я учила нито да пише, нито да чете, всичко от градината. Нали имат помагала и учат по тях и така...

# 97
Арлина,браво на детето,така и трябва,прескачам току що от друга тема ooooh! за малтретиране на деца в ДГ, а сега като те чета теб ми става приятно,нека да ги занимават,това им е работата...между другото се говори за нови програми в ДГ децата вече са много напред, а ние ги държим- по програма -до предучилищна до числото 10,спокойно може да се брои и до 20 и да се въведат като  броене поне,но по програма е до 10 и за буквите и четенето,в 1 клас ви бях казала че мрънкат като детето знае буквата, която още не са взели,Ами защо да НЕ я знае,да свалят границата тогава в предучилищна да се взимат буквите,ама някои пък са и много назад,  явно е до дете и до ДЗ как е работено с него Whistling
Аз определено не мога да хвана Юл да и обяснявам нищо,няма нерви да ме слуша и не искааа, в ДГ ги занимават много, но тя мн рядко ходи  ooooh! като се замисля Thinking

# 98
  • Варна
Арлинка,аз във фейса качих,ти не ги ли видя?

Рени,да,не я слушам Педката. Naughty Правя си каквото си реша Peace

Димитър не съм го водила на мерки и теглилки.Педка,не ми е казала че трябва,а нали при нея ходим веднъж в годината.сега като ходя с Рали,ще го видя и него.20 килограма е,и към 107,8 см.

Да,трябва да се промени системата в градините.Димитър например е много напред,и не му е интересно сега,а пък да не говорим в първи клас. ooooh!

# 99
Арлинка,аз във фейса качих,ти не ги ли видя?
Видях, как да не, ама давай актуални, тя вече е голяма Flutter
Бета: къде си, как сте?
Педи каза, че трябвало да я мерят на 4,5 год и я заведох, подписах се в листа и така...

# 100
  • София
Ох,Рени-милото ти момченце!Кога ще го израсте това..дано да е скоро,и ти се измъчи.

Arlina-шашна ме отвсякъде!Браво на Зойчето,браво на учителките!Мен затова ме е яд на нашата учителка в занималнята.Сутрин трябва да са от 9ч.заниманията при нея.В 9.30ч. тя си купува кафе тепърва да пие с другата учителка,и родителите закъсняват винаги да си водят децата,та става 10 без нещо.Докато почне с нещо да ги занимава-а занимаването е да им даде по един лист да оцветяват и туй то...и то времето за нейния урок свършило.
После идва учителка по музика,пеят песни,после по английски-е,там вече наистина учителката е на 6.С учебници,с дискове,пуска им уроци по английски,говори им,абе наистина ги занимава.Ако и тази по български така ги занимаваше грешка нямаше да има.
Влади от мен не иска да учи.Ядосва се и напук не повтаря нищо.Опитвам и под формата на игра,не ще говедцето!Много разчитах на учителката,знам горе-долу какво трябва да учат,и според мен трябва да може да брои,да знае цветове и да пише някои букви и цифри,ама ей го нА-не може.Което много ме притеснява,защото си мисля,че ще му е много трудно после да наваксва.
Днес сутринта се уговорихме с учителката да му купя 2 тетрадки и да го занимава малко по-индивидуално да видим дали ще понаучи нещо.

Иначе Влади много висок-към 116см.,но му купувам дрехи за ръст 128см.,24килограма е.

# 101
Ясмин е 17.5 кила  Rolling Eyes
На см не знам колко е - скоро ще има преглед и тук и тогава ще я мерят официално.

Този преглед даже служи и за тест дали са готови за училище ooooh!

Бързо оздравяване на Кико Hug

Пускам малко свят през розови очила за тези, които не са видели във ФБ вече. Wink

# 102
  • somewhere over the rainbow
Дая е към 115 см и няма 20 кила. Без дрехи е като недохраненена. Но не й давам зор да яде. Щом има здрав вид, значи е добре.
И Даяна е горе-долу като Зоя в знанията. Брои почти до 100, смята до 10, всички букви знае и пише, чете и пише по-кратки думи. Нищо не сме я учили вкъщи, само в градината. Или сама на нейния лаптоп.

Оня ден баща й си връзва мартеничката на един бор Simple Smile и тя: "Тате, това не е плодно дърво! Naughty"
И тези неща ги знае от градината. Също знае кои са бозайници, насекоми ... ей такива.

Дидито, как е положението при теб /с бременността/?

# 103
  • София
Ох,НАН,как ви завиждам за градината и учителките!!!Аз в петък,т.е. утре съм на преглед пак и ще се разбере има ли зародиш вътре или не.Време е вече да се види.Така че утре ще пиша Peace.

# 104
  • Варна
Дидито,стискам ти палци за прегледа.Дай Боже всичко да е,както го искате Hug Hug Hug

Нан,браво на Дая.това за дървото,много ми хареса Laughing

Моята мома,много спи.това е някакъв ужас,ви казвам.просто не мога да я събудя,ако я оставя сигурно и 5 часа ще отнесе.от На поискване,вече сме под час,какво е това нещо.на 3 часа я будя,да яде и тя ми заспива на гърдата.какво ли не правя да я събудя,пощипвам я,подръпвам я,от днес вече и намокрям личицето леко с водичка,да се разбуди.тая жълтеница,кога минава,поне детенце да си хапва както трябва ooooh!А иначе от 21ч до полунощ ми виси на гърдата.само иска да цока,и за заспиване,трябва да цокне няколко пъти.задължително  Peace

Ако ви се пие нещо,моля заповядайте!ей така преди вечеря Wink
http://www.facebook.com/photo.php?pid=890803&id=1798853344&a … bid=1479443124913
 Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 17:24 от jorjito

Общи условия

Активация на акаунт