Юли 2006 - 99

• 75 718
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Мерси момичета за честитките тук и във фейсбук!   love001

Ние изкарахме събота и неделя в Сарафово.Имаме роднини там с къща,ходихме и на плажа и така..
убедих се че с 2-мата на море не става.Единият влиза в морето,другият също.То къде по-напред да гледаш.Трябва все някой да има мен.

Нан вие ходихте ли на Божура,или бяхте за 17 юли.Все забравям  Rolling Eyes
Ние ще ходим в петък..

# 616
  • somewhere over the rainbow
Рени, на 13-ти юли сме. Споко, днес за първи път питаш Mr. Green

# 617
  • някъде
Reni 4estit rojden den i ot men! Mnogo zdrave, 6tastie, liubov i pari ti jelaia!  bouquet Hug

# 618
Мерси Диде!  Hug

Нан ми обърках се вече кой кога.Щото още няколко семейства от приятелските взеха такива ваучери.Тогава аз първа ще давам отзиви  Wink

# 619
  • Варна
Добро утро,как сте днес Hug

Никой не пише вече тук.. Tired

Ивка,разкажи къде ходихте.разбирам че е било хубаво,браво.Благородно ти завиждам Grinning

Диди,вие как сте?
Дидито,ти?
Арлина,как са децата,какви лекарства дадоха?Антибиотик сигурно..
Ние днес трябва да ходим на ваксина с Рали,но ще отложа.Тя дриска зелено,а батко и понакашля.
Момичета,това зеленото не спира бре,каквото и да ям,все зелено и със слуз Rolling Eyes давайте идеи от какво може да е.не е настинала,това е сигурно.
Дити,ще го спирам от другата седмица от градината.или при баба си ще ходи,когато тя почива,или в къщи.трябва им почивка,но може нон стоп да ходят на градина PeaceА как ще се оправяме вече,е отделен въпрос ooooh!

Хайде пишете,да не ни пратят в Архива Peace

# 620
  • София
 Hug
Жоржи, ходихме на о.Скиатос, това е от островната група на Спорадите в Егейско море. Ходихме без Цеци, изкарахме си страхотно, като гаджета, по барчета и така  Party
Много е приятно там, красива природа, гостоприемни домакини по таверните и барчетата.
Островчето е малко около 50кв.км., постоянното население е около 5000 жители, прехранват се от туризъм само и наистина дават всичко от себе си, прекрасно беше  Peace

Цеци сега е при нас, но решихме, че началото на м.юли още ще го изпратим при баба му, после на моренце, после още 1-2 седмици при нея и да му се събере ваканция поне един месец и половина, че както каза, те също имат нужда от почивка  Peace
Нали беше за 1 седмица там, не му се прибираше на детето, по цял ден навън, с много деца играе, тича на свобода. На обяд в жегата спи и после до 10 вечерта са на улицата пак.
Малко тъгуваме за него, но му е по-добре, няма какво да се лъжем.
А и мисля, че и на нас ни се отразява добре, като оставаме насаме понякога  Wink

# 621
  • София
Жоржи-а педиатърката какво каза за малката,ти обади ли и се?Не се притеснявай за темичката,сестра ми в нейната отчетна пишат една тема 1 година,че и повече.

Ивка-много хубаво сте си изкарали,браво!Много хубаво,че баба и дядо имат възможност да помагат.Влади не се е разделял от нас за повече от вечер.Не мога да си представя за толкова време да сме разделени.И аз го спирам от занималня в края на месеца.Събират група за още 2 седмици,но ни е трудно ставането,краката ми вече се подуват в тия жеги,искам почивка и аз.

Вчера ходих да ангажирам клубче за рождения му ден,Влади много щастлив.Няма търпение да му дойде рождения ден,само за това говори.Ще има пиратско парти и торта с море и голям кораб.
Дано дойдат всички поканени,много ме  е яд  като вземат да се отказват в последния момент.

Тези дни ще ходя да видим бебето,вдясно още ме боли.Аман.

# 622
Диди имаше едни снимки на Влади до динозаври в кой музей е това?

# 623
  • София
Вече го няма,Иси.Беше изложба,обикаляща градовете.Идваше от Варна и стоя няколко месеца на две различни места в София,но си тръгнаха.
В Университета имало голям скелет на истински динозавър,но не сме ходили още там.Задължително заведи дечицата в природо-научния музей-там има всякакви животни препарирани.
Вие кога идвате в Сф?

# 624
  • София
 Hug
Ей, момичета, само за моренце мисля, да идва 16 юли, че ние чак тогава ще излизаме в отпуска.

Как сте в тези горещини, ходите ли вече по басейни?

# 625
  • Варна
Здравейтееее,как сте?

Ивка,супер сте си изкарали,личи си.Браво,дано пак да отидете догодина Praynig Heart Eyes

Дидито,не съм питала Педиатърката за акито..добре е сега,но ака по рядко и се тревожа.Започнаха пак тревогите с тези акита,сещам се и с Дити как беше.Ама зелено ли е?каква му е консистенцията и пр ooooh!Във Вторник ще я заведа на консултация.
А ти наистина си сложи една лентичка,да те следим Hug

Рени,приятно изкарване на почивката Hug

Ивка,аз не съм ходила на море или басеин,но Дити от понеделник го спирам от градина и с него и баща му,смятам да отида в Аквапарка.Много е топло да мъкна Рали по горещото,мъничка ми е още.В Аквапарка имало сенчица,чадъри и така..на Дити му е голям мерак.То не е за всеки ден да се ходи де,предвид цената Crazy,но два,три пъти за лятото ,може Peace

На тази изложба,не успях да заведа Дити.Но се опасявам,че ако го бях завела веднъж,ще трябваше всеки ден после да го водя,предвид манията му,по Динозаври Mr. Green

# 626
Жоржи защо да не може на плажа бе,аз Денис предното лято го водих на 2-3м в кошницата за кола спеше и под чадърът.Ходил е така към 3 пъти.А да не говорин за басейнът,където бяхме 1 седмица и той с нас.Пак под чадърът спеше.Той-на 3м.  Wink Еми иначе пък какво,да не излизаме от къщи не става.

Това за акото със слуз...хм..да си яла ягоди,боб или прекалила с млечните,цитрусите...дано не е от това.

Аз се захранвам с млечни,ноо в малки количества ги ям засега.После мисля да захраня Денис с кис.мляко и кашкавал,пак в малки количества.Така каза дикторката при която ходихме на диагностиката.Изследва го за доста храни и вече имам някаква яснота.Аз си имах някои мои наблюдения,но тя ги потвърди.Каза и някой храни,които категорично да не му ги предлагам засега,например патладжан,яйчен белтък,праскова,банан,елда,прясно мляко,пресни домати,прясно зеле...малко са,но все пак трябва да внимавам.Има и някои храни,които излязоха с удивителна,което значи да се дават,но в малки количества защото иначе може да предизвикат реакция.  Tired

Ивка много хубави снимки  Heart Eyes Олеее,ние скоро без деца няма да се видим.Баби няма на хоризонта  Confused

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 10:22 от Ренито

# 627
И Дая утре за последно на градина.
И ние мислим за рд, стягаме беседката на двора, че да е навън. После ще почнем да мислим за моренцето и ... то лятото минало. Реално погледнато и животът си минава в разни планове, които ни пречат да се насладим на днешния ден. А той е прекрасен Party
Тук на първия етаж е хладно и без климатик и ми е супер.

Даяна ми призна /с уговорката да не казвам на никого/, че е влюбена в едно момче в градината. Много ми е сладка с тези детски трепети. Станала е голяма фръцла - дай й тоалети, гримове, лакове. Играчките ги прибрахме тотално - не я вълнуват. Малко е рано, но те момичетата порастват по-бързо, хеле пък в днешни дни ooooh!

Айде да работим Hug

# 628
Здравейте, момичета  Hug

Диди е в болница, бебенцето почина в коремчето й  Cry
Моля, стискайте палци всичко да мине добре, защото ми е много мъчно и притеснено  Cry
Ще я оставят да роди нормално "до утре сутринта" и не мога да ви опиша каква агония изживяваме всички ...
Помолете се за нея, да бъде поне физическата болка по-малка, болката в душата ще остане завинаги ....

# 629
Ееее, Божеее, как може да се случват такива неща, бее?!!  Cry Cry Много, много ми е мъчно! Успех, мила Диди, ще се моля всичко да мине бързо и безпроблемно Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт