Юли 2006 - 99

• 75 716
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Не мога да повярвам...... Cry Cry Cry

Изпращам цялата си положителна енергия на Диди..дано бързо да мине всичко.

Незнам какво друго да кажа...

Praynig Praynig Praynig

Оле,затвори очички,Благодаря ти че ни сподели,ще се молим .....Много сила и кураж на цялото семейство! Praynig Praynig Praynig Hug

Последна редакция: чт, 23 юни 2011, 15:12 от jorjito

# 631
# 632
Еее, защо ще я мъчат нормално,това е най- гадното нещо Cry никога няма да забрави ,не може явно  с упойка,като знам какво е и ми се реве,точно сутринта ми се насълзиха очите че си спомнях за мене си, а то ето какво имало да става,милата тя Rolling Eyes Confused Confused Confused Явно е в напреднала бременност аз иначе не си обяснявам...ужас тя така и не написа лентичка   и с тези болки  в страни ...

Като отворих страницата и не вярвах какво пише ooooh! ooooh! ooooh!

ooooh! ooooh!

# 633
Сестра и е пуснала тема  Rolling Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592298.new#new

Много гадно се чувствам Close незнам за вас, ама като съм го минала същото и полудявам като разбера за някой друг Cry Cry Cry

# 634
Диди мила, аз не само не мога да повярвам аз не искам. Плача без да спра.  всякакви думи са излишни ,само кураж мила и много те прегръщам. Hug Hug Hug Hug Hug. Горещо се моля за теб  Praynig

# 635
Мили момичета, всичко свърши и сестра ми вече е добре, това е най-важното.

Бъдете й опора, както и аз ще се опитам  Hug

# 636
  • somewhere over the rainbow
Благодарим ти, че ни информираш! Hug
Радвам се, че добре. Тя е силна и скоро ще е добре и психически. Разбира се, че ще й бъдем опора. Това със сигурност може да намери тук. Като се чуете, кажи й, че й изпращаме поздрави и целувки и я чакаме съвсем скоро :love
:

# 637
  • Варна
Оле,и аз ти благодаря за информацията.Най-важното е че тя е добре.А,както е казала НАН,ще и бъдем опора.всички ние много я обичаме Hug Hug Hug

# 638
Милата,добре че е добре тя Rolling Eyes господ си знае работата,може да е било за добро Rolling Eyes

# 639
  • София
Дидито, много съжалявам и те прегръщам силно Hug.

Повечето от момичетата тук имат подобен лош опит, но при толкова напреднал етап е наистина много тежко  Cry. Много е тъжно това, че се случва на такъв мил и добронамерен човек като теб  Hug Hug Hug.

Пожелавам ти много сили да се справиш и физически, и психически  Hug Hug Hug.

# 640
Олее,дидито само мога да гадая как се чустваш   Confused Бързо възстановяване и ще те чакаме..
Бъди силна!  Hug

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 07:19 от Ренито

# 641
  • София
Милото ни Диди  Hug Praynig

# 642
Мила Диди, желая ти сили и кураж и бързо възстановяване  Praynig
Оле, предай на сестричката си, че сме с нея  Hug

# 643
Диди, силно те прегръщам, мила HugМного кураж и целувки и само положителни мисли, чакаме те Heart Eyes Hug

# 644
Бета, честита именничка да ви е жива и здрава Яна:)  bouquet  bouquet  bouquet И все така ученолюбива и любознателна:)  bouquet

Аз приключих с ученето, вече съм официално в почивка- догодина 4 курс и това е:) Rolling Eyes

Диди сигурно ще я държат поне 2-3 дни там,дано се възстановява бързо и да си почива в къщи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт