Юли 2006 - 99

• 75 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • някъде
 Диди, желая ти бързо възстановяване  Praynig spoko

# 646
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Диди, сили и кураж! Прегръщам те!

# 647
  • София
Ели, благодаря за честитките  Hug. Яничка днес имаше торта с далматинци за градината, нова рокля и за подарък получи диск с филма за Аладин, блуза с Уинкс и ленти за коса, че е решила да не й постригваме бретона Simple Smile. От учителката си е получила за подарък кубчета с морски картинки.

НАН, какви ги говориш, как сте прибрали играчките  Shocked, изпаднах в потрес, аз си ги мисля за мънички, не може толкова да са пораснали, че да не играят вече с кукли  ooooh!. Искам си малкото момиченце, не искам да расте още  Sad. И какво ще ги правим ония 60 големи кукли, 40 големи русалки и феи, стотици малки кукли, русалки, феи, животни - още не сме ги амортизирали  Laughing.
Онзи ден ми се сърди и вика "аз никога не съм те обичала, ти никога не си ми купувала подаръци". Викам си, какви ли ще ми ги говори пък като стане тинейджърка. Казах й да си търси друга майка, дето да й купува неща, а тя размисли и започна да се оправдава "ама аз исках да кажа, че не обичам да ми говориш така" (да я карам да си прибира играчките)  Laughing.

джорджи, Яна нали боледува три седмици от бронхит и си беше в къщи, баща й също си беше през повечето време и отделихме време да ходим всички в парк, на разходки и тя като че ли разбра, че нищо не се е променило, че й обръщаме пак внимание, макар и понякога да се налага да почака. Сега доста си подобри държането. Но при вас нещата са сложни, с този работещ далече татко. Моят мъж вярно, че бачка и нощем понякога, и денем, но си е у дома, винаги може той да се занимава с нея, когато аз съм заета с бебето.
А пък Бобчо се оказа алергичен от шоколад, като спрях шоколада и спряха пъпчиците и зелените акита.

деси, къде изчезна? Надявам се всичко да е наред при теб. Много приятно ми стана, че причисляваш Яна към даровитите деца. Тя наистина покрива някои критерии, например "Спят малко, а през останалото време са необикновено активни.", "Съвсем рано (3-4г.) започват да разсъждават и да задават въпроси за смисъла на живота.", "Те са много по-внимателни и любвеобилни от останалите.". От друга страна аз и друг път съм казвала, че във физическите умения не е много силна, а тук казват "Съществен белег е превъзходството в сензо-моторните реакции.". Но е умничка, де, спор няма. Ние я записахме на предучилищна вече, ще си продължи с групата в немската градина, те нали са една година по-големи от нея.

Имаха много хубаво празненство в градината миналата седмица, предишният ден пък имаше празник и на училището (те нали са към едно частно немско училище), пяха, рецитираха, танцуваха, много бяха сладки дечицата както винаги. Директорката само се хвали колко добре са ги научили (какво друго да каже, нали трябва да си плащаме таксите Laughing). И бебето го похвалиха, не си било проличало, че има бебе в публиката. Той зяпаше, зяпаше, после му се приспа, излязох да му дам да цокне малко и заспа. После се върнах и си спа при всичките песни и шум, който вдигаха  Simple Smile.

Рони и Нани също не са писали скоро.

Дидито дали се е прибрала вече, милата?

# 648
  • Варна
 Hug

Дидито,трябва да се е прибрала вече.До колкото знам,още на същия ден ги изписват..дано всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

Бетта,със закъснение искам да честитя Именния ден на Яна.Да ви е много здравичка! Hug

Да ти кажа, аз смених подхода.обръщам му много внимание,разчеквам се,но правя всичко възможно.отделно се усещам как му забранявам много неща..като най вече,разни лакомства.Наистина продължавам да смятам,че са много лоши разни близалки,гризки и други,които не давам,...но това постоянно,Не може,Не трябва,Няма да купя и т.н. само го озлобява.Вземам му сега това онова,което преди не съм си и помисляла да купя,радва се детето ooooh!Водя го на плуване с малката,кърмя там където заваря,всички са ми виждали гърдите  ooooh!До 19.30ч сме навън,после до 1ч оправям из къщи.. и така.Таткото взе още един магазин и сега ще му видим очите чак на 15ти Септември..но така е,нищо не мога да направя.щом мечтая за къща,трябва да се примиря Peace

И Рали май има непоносимост към нещо,но не мога да разбера от какво.както каза Рени,май прекалявам с Млечните.Но просто толкова много обичам,кис.мляко и Сирене..Прясно не си позволявам Tired

Момичета,къде сте? Ронка,съвсем изчезна..Нанни,да не сте заминали някъде?

# 649
Наистина Ронка и Деси ги няма,дано са добре Rolling Eyes

Жоржи, едва ли същия ден ще я изпишат, това е нормално раждане брой 3 дни и всичко като е наред  според мен ще я изпишат,ама то днес е събота ,и в неделя може да не изписват.. newsm78
 Дано да е добре ,сестра и не е писала от миналата вечер нищо newsm78 Praynig

# 650
  • somewhere over the rainbow
Бета, честит имен ден на Яна ... и от мен със закъснение Heart Eyes

Бях разстроена заради Дидито и за това не можех да пиша нищо друго. Милата, дано се появи скоро, а не да се затваря в себе си. Praynig

Бета, как е Боцко Laughing

Да бе, Даяна не я вълнуват играчки Thinking Пише задачи, смята, рисува, запаметява телефонните номера на фамилията, рождени дати, зодии. Другото, което леко ме притеснява, е че много хора й казват, че е хубава и тя някак взе да вярва. Толкова вярва, че предпочита да сменя рокля след рокля, гледайки се в огледалото, отколко да излезе да играе с децата навън Rolling Eyes Вчера и поставих условие: с хубава рокля вън при децата, с къси гащи и тениска вътре пред огледалото!!! Естествено излезе, ама не с голямо желание. Казала съм на близките да не й казват, че е хубава. Но на другите хора как да кажа - то е навсякъде, по улиците, в магазините. Снощи най пресният пример - отиваме за латекс за беседката и продавачката: "Аууу, красавице, защо мама и тати не са те водили тук и друг път?" и други подобни. Че е хубава, хубава е, ама ми се струва малка, за да почне да чувства преимущество пред другите, заради някакви външни качества. И ми се струва, че почва да мисли външната красота за нещо много, много важно, което всъщност е, но не и за дете на 5г.
Не се смейте, ако проблемът ми е тъп, но аз мисля, че е или почва да се превръща в проблем. Дано успея да го предотвратя с мерките, които взимам.

# 651
Zdraveite.
Mnogo sym razstroena ot novinata. Didi, pregryshtam te mnogo. Znam, che kakvoto i da kaja edva li shte e umestno...no spodelqi s nas, govori za tova kak se chuvstvash. Ne se zatvarqi v sebe si.

Az za poreden pyt sym brz net. Mnogo mi e pisnalo ot vsichko tuk... V depresia sym. Edinstvenoto koeto me radva sa decata.

Izvinqvam se za latinitcata.

# 652
Ронка може и депресия да е,пускайте нета какъв е проблема в тях ли е?
 Поне няма да си сама с нас  Flutter като имаш нет, а така иначе само готвене, чистене, децата ,кучето и не виждам как няма да ти е зле, все една и съща Rolling Eyes я се усмихни и го давай ведро, че то веднъж е живота Whistling

Моя мъж си занесе една пружина вече на къщата, там щял да спи  Crazy То днес разхлади малко де иначе тук е 30 градуса не се спи не се диша ooooh!

Ние с Юл се опитваме да ходим на едни танци Flutter засега е добре,  първия път  седя в мен и гледа,беше я много срам,втория път се отпусна даже накрая се разбесня гони се с децата,а танците са супер,супер музика, и движение,3 часа работят всеки ден,аз няма да я водя всеки ден но 3 пъти в седмицата сме там,незнам как попаднахме на тази треньорка,ще разказвам, но е супер отдадена,танците са и живота,супер подход към децата, имат много изяви  Whistling и ако вземе да ходи сериозно  то зависи и от мен и от нейното желание де,ще пускам клипчета да ни гледате засега мога да кача първата тренировка хихи много е смешна:) Crazy Но друго си е все нещо ще научи и няма да се чуди къде да си изразходи енергията а на мен как ми харесва не е истина първия път не ми се тръгваше те цял концерт ни изнесоха на репетиция #Crazy  Та такива неща...

Моля се Диди да е добре Praynig,някой няма ли връзка с нея?  Дали да не и звъннем?

# 653
Eli, mnogo hubavo che si zapisala malkata na tanci. Narodni li sa?
Kato kazah narodni... Vcera v uchilishteto na Ema imaha praznik po sluchai prikluchvane na uchebata godina.
Mnogo hubava programa imaha. Klasa na ema tancuva kato chast ot tanca beshe na Bylgarska narodna pesen.
E povqrvaite ochite mi bqha pulni sys sylzi, edno che moeto malko momiche veche ne e tolkova malko i se spravq prekrsno,
i vtoto ot muzikata-napylniha mi dushata.
V posledno vreme mi e edno melanholichno i hich ne mi se stoi tuk, no go pravq zaradi decata. I vse po-chesto se pitam struva lisi. To che si struva e qsno, no mislq che golqma cena plashtam az lichno.
Ot telefona ne mi izliza kredora i shte spiram s oplakvaniata,che nqma koi da me chete.

# 654
Ронка, и аз смятам, че плащаш голяма цена. Предимствата не надхвърлят недостатъците, според мен. Ама аз и друг път съм го казвала.
А иначе е вярно, растат децата, аз все още казвам на Дая "бебе" ooooh!, сякаш искам да си е все бебе. Браво на Емката и Юл! Да танцуват децата, танцът е култура на движението и култура на ... всичко.

# 655
Мне Ронка не е на народни,на народни ходИ в Дг но не съм доволна, пък и може и да продължи да ходи там още 2 години на народни в Дг, а тези са като почнеш от балет обаче сериозна работа това Shocked,и минаваш през всички видове танци каквито се сетиш ама голямо раздвижване пада, не са модерни ами по скоро като спортни -танцово студио се води ooooh!
  Само загрявката им е 30 минути, загряват от пръстите на краката до върха на главата  Crazy това на три дълги парчета на SNAP музиката на макс и майка и подскача на пейката,по едно време ме питаха що не се раздвижа и аз хихи  Crazy

А та почнах да се отплесвам май та така Flutter  След загрявката- с всяко дете минава  упражнения които са части от танци ама със всяко дете,на всяко се обяснява... после танци стъпки,движения чалъми,аз седя с отворена уста Shocked

Пак се отплеснах

Нан, то ние като сме националисти и на човек там малко му трябва някой да му каже нещо, ама Ронка стискай зъби, цената наистина е висока,ти знаеш сама, ама мисля че си заслужава,не искам да почвам да ти изреждам заради какво да не се връщаш тук, здравеопазване,образование, много зле,много,....поне език ще научат децата ти,ще имат солидно образование ,качествено,там може и да спестиш някой лев тук всичко отива за храна и храна и лекарства,а за дрехи да забравиш да излезнеш и от намаленията да си накупиш,тук боклуци,втора употреба и това е залято с турско и китайско,всички пазаруват онлайн,ходим си 5 за четири  ooooh!
  Ето последно с Пиги какво,отива на лекар и я довършват,защо ще се довериш ти на лекар а той ще ти направи по зло защо това не става назапад,всички добри лекари избягаха ooooh!

Ама пък от друга страна погледнато- сега ако толкова много ти е трудно и само за това мислиш,не работиш,не учиш езика, има напрежение,незнам дали ще ви е по-добре тук,мъжа ти какво мисли, може да пробваш пак едно леко отрезвяване тук но си спомням какво писа като бяхте тук скоро,...... Confused  Пък в крааайна сметка да си завърша разхвърляните мисли,  ако тук имате работа,тук е домът ви,всички се връщат рано или късно в Бг  Crossing Arms

Кажете с коя програма да си запиша аудио диск  newsm78 Неро не ги ще някъв лиценз нямало ... newsm78

# 656
Ели, ми с Неро Laughing Дръпни си кракната. Иначе ще иска лиценз, как няма, и те трябва да ядат Laughing

Иначе баш за образованието в чужбина може да поспорим. Тия дни си дойдоха братовчедка ми със семейството от Испания. Голямото дете е 6-ти клас там. Знае, колкото ... Даяна Laughing А и големите /15 год са там/ едни такива неадекватни на възрастта си. Вълнуват се от едни неща, дето тук се вълнуват децата. Не знам кое е по-добре всъщност, но определено това не ми харесва.
 Ама тя държавата ти е толкова уредена там, че не ти трябва да мислиш и да си оправен. Laughing И закърняваш. На това го отдавам де, то какво друго.

# 657
Здравейте момичета,
Диди силно те прегръщам..........(не знам просто какво да кажа....).

Ние с малката преминахме през едни малък ад, но друг път ще ви разкажа.Сега вече се поуспокоиха нещата и влезнах в темичката за да ви кажа какво преживяхме, но след като прочетох това за Диди, ми стана много тъжно и не ми се пише.

Поздравявам ви всички  Hug

# 658
Кетрин ,сподели,какво стана със ушенцето  newsm78

Аз се надявам утре Диди да се включи  Praynig

Нан кракната неро ли,аз си записвам с нерото всико но точно това не иска самата музика  не е лицензирана май незнам,пробвах с една друга програма и стана Whistling

А за това че хората които се връщат са неадекватни си права,защо е така може би забравя се какво е тук и като се потопят в живота там,дори език се забравя ooooh!

# 659
  • Варна
Здравейте Hug

Ели,аз предположих че ще я изпишат веднага,защото моята приятелка още на същия ден я изписаха...Дано да се включи скоро Praynig

Рони,Прегръщам те силно.Аз също като НаН,смятам че плащаш много висока цена.Всеки разбира се,сам си знае Peaceоттук е много лесно да говоря..

Кетрин,сподели какво се е случило Praynig

Общи условия

Активация на акаунт