Юли 2006 - 99

• 75 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
 Тиция  да те питам нещо  PraynigНамерих от архива на съда решението  ,присъдата,минаха 2 години,дали има давност,ако намеря съдия изпълнител-частен трябва ли да е от окръга на съда или може и от пловдивски ? newsm78 Ще му пратя по пощата документите и решението да каже какво може да направи,но то са минали 2 години ,тамън за годишнина да му честитя с една честитка:) Close  Тиция ти преди ми беше писала ,ама какво- ще му опише имуществото(то няма нищо на негово име) и ще ми вземат парите,и пак ще чакам,дали да се захващам вече????

Немога аз така, може да минат години ама не забравям, осъден и какво нищо...... дали ако пиша някакво писмо до НОИ или до бат Бойко и му кажа че е осъден ама аз си искам парите от НОИ те да си ги търсят от него,направо БиТиВИ ooooh! Thinking Crossing Arms Close newsm78

# 151
  • somewhere over the rainbow
Ели, "Господари на ефира" ще ти свършат работа Twisted Evil

# 152
писала съм им Rolling Eyes ама не съм им интересна явно Rolling Eyes

# 153
  • Варна
Ели,ти пиши пак,не се отказвай.може пък този път,да ти се обадят Peace

# 154
  • София
Eli, дано да си ги вземеш тия пари, търси начин и дано успееш. А ако може и с лихви, не само на Ети да й ги взимат  #Cussing out.
Действайте с къщата, и ние лятото може би ще идем на село, омръзна ми в тоя апартамент и колко прах имаме на тоя булевард  Rolling Eyes. Дано скоро се преместите. Този хотел, за който питаш, на Св. Константин и Елена ли е? Ние бяхме преди две години в Долфин-Марина и не съм доволна особено.

jorji, за инфакола - аз давам пълна пипета, по инструкция трябва да се стисне два пъти, давам ги с мека силиконова лъжичка на Чико. То инфакола, еспумизана и саб симплекса са с една и съща съставка - симетикон, но като че ли инфакола повече ни действа на нас. Аз давам Био Гайа, а инфакол само когато вземе много да плаче. Но коликите на Бобчо нямат нищо общо с тези на Яна - тя беше ужас - половин час след хранене като писнеше и пищеше, докато не се изтощи, после пак идваше време за ядене и по цял ден ми беше в ръцете. Той е направо слънце - почти няма колики, вози се в количка, за разлика от Яна, която пищеше и от количката и въобще много по-спокойно бебе е, пу-пу. Дали защото аз сега съм по-спокойна, като ми е второ или такова ми се е паднало - не знам.

Ети, браво за инициативата  Hug! Честит диван, много е хубав. Добре, че имате място да го сложите, ние с този двустаен апартамент сме много зле. Сега покрай бебето съвсем се стесни. Ваничката само я местиме насам-натам - като се къпе някой я изнасяме в коридора до вратата, ако някой излиза, я местим до гардероба, а ако трябва да бръкна в гардероба пак трябва да я преместя нанякъде  ooooh!.

Арлина, как 21 кг ти се виждат малко  Shocked, Яна е едвам 15 кила. Аз имам спомен, че съм била 23кг във 2-3 клас. За височината трябва да я премеря, че нещо напоследък й окъсяха панталоните, но доскоро беше около метър.

Малко сравнение Simple Smile: Яна и Бобо.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 01:39 от Betta

# 155
Да Бета за тези петте питам http://www.grandhotelvarna.com/main/index.php?lang=bg

Rolling Eyes

# 156
Бетта, много сладки Яна и Бобо! Много си приличат, но и са по своему различни. Simple Smile

Жоржи, не помня по колко Инфакол давах на Кико. Май наистина беше по един капкомер. Аз от него особен ефект не видях, но пък и нямахме страшни колики, само вечер.

Арлина, кажи повече за изложбата.

Етко, със здраве и любов да си ползвате диванчето. Wink

Рени, как е Денис?

Аз вече нямам сили да се оплаквам, все за нещо се тревожа....Кико вчера 5 пъти се изака със слуз, хем минаха 4 дни след Аб, а до вчера беше сравнително добре. Пак ли зъби, идея нямам вече. Иначе е добре, изглежда здрав... Вече сериозно реших да го отбивам и сутринта понеже не си взе сутрешната доза към 6-7ч. започна да плаче, да ме удря и така и не заспа наново. Сега наваксва.... От това кърмене и едно автоимунно заболяване ми се прояви и влоши и ще се наложи с малко кортикостероиди да го мажа. Остава само едно вечерно кърмене да махнем, с което всъщност се приспива...

Ние отиваме за подарък на Кико, че утре ни е рожденик. Дани е с Янето при майка ми да подивеят заедно. Ако остане време ще излезнем да чистим. Тук е егати ветрилника, гледам хората едва си отварят чувалите за смет. Thinking

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 12:14 от Nanny

# 157
Много е сладък Бобчо  Heart Eyes и си приличат:)
Чакаме актуални снимки и на Раличка Wink
Зоя ми влачи 3-4 дни едни прозрачни сополи, вчера гъгнеше вече, купих Тобрекс да я почва свеки, че е при нея, Лора нищо и нямаше вчера, днес се събуди с едни гъсти зелени, ужааасссс. Казах на Камен да и вземе и на нея един Тобрекс или Цилокасн да я почвам. Не можаха да изчакат значи още 2-3 дни тези сополи ooooh!
Ели: пиши им пак, може други редактори да имат вече и да проявят интерес.
Нани: защо не го изчакаш да е оздравее и тогава да отбиваш? Нали знаеш, че болни деца не се отбиват;)
21 кг ми се виждат малко, защото  по спомени преди година и половина беше 19 кг, с тези болести съвсем се смъкна Sad
Нареждаме още изложбата,останаха някои неща за понеделник, аз имам да правя украса от хартия и такам.Simple Smile

# 158
Nanny  то вятъра ще изчисти,между другото обикаляхме града за фирми за озеленяване да разгледаме и в циганската махала се опулих Shocked циганките с чували и циганетата- събират боклуци,явно някъде раздават сливи за смет Whistling друго обяснение не ми идва Rolling Eyes Mr. Green

Защо не пробваш има една хумана за разстройство ,вместо мляко... Thinking

Арлина, браво на теб,кога намираш време newsm78

# 159

Арлина, браво на теб,кога намираш време newsm78

Когато спят децата Joy

Тъкмо прочетох една хубава статия, да ви я споделя: http://e-vestnik.bg/11490/az-izbyagah-ot-sofiya-az-izbyagah-ot-tokio/

# 160
  • Варна
Здравейте Hug
Арлина,прочетох статията,и се чудя,да се смея ли,да плача ли.Къде О,Боже,живеем ние...
Ще я запазя и Иво да я прочете Peace
Ели,да и аз го чух това за Циганите,днес се разчистили Laughing
Бетта,много е сладък Бобчо.наистина има прилика с Яна,но са си различни Peace
Аз Инфакола директно в устичката и го давам.на два пъти.И Рали има колики само вечер,но с това спане двете,как ще се оправям не знам.докато я оставя в кошарата се събужда и писва.все гушната трябва да е ooooh!
Арлина,Нанни,Бързо да се оправят малчовците Heart Eyes

Нанни,и аз съм чувала,че болни деца не се отбиват. Heart Eyes

# 161
ЧЕТА  и четох,и да чета нищо не се променя тук ooooh! веднъж в една маршрутка една жена се качва ,и казва добър ден,в маршрутката Shocked на всички замислени,нацупени пътници,никой не и отговори дори и аз,само се замислих....после седналата до нея жена стана за една спирка и се бута да мине да слиза,а тази женица кротко и усмихнато и каза изчакайте като спре аз ще ви направя път да слезнете.....тази не беше от БГ или се е объркала си казах.....

Наистина сме много нацупен народ,все някой друг ни е крив,днес продавачката на касата в кауфланд пък, като си платих ме пита,доволни ли сте,от какво да съм доволна от това че плащам,от това че пазарувам там,от живота,от кое не беше ясно, но пита ме жената дали съм доволна,поне да беше казала нещо по не толкова лицемерно,задължили са ги да се мазнят,аз такова по задължение не ми е понятно #Crazy а този вятър като е духнал и вее пясък в очите, и летят кофи за смет,и просто идилия и доволство във всичко виждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green мрън Whistling

# 162
  • През девет земи в десета
Жоржи,ние с Цвети още сме си гушнати, не ми се ще да свършва бебешко-детския период и гледам да го продължим колкото може по-дълго.Не ми пречи, не ми тежи.Това време никога няма да се върне.Може би с внуците, но те ще си имат мама и татко да ги гушкат. Wink Мисля, че зависи от гледната точка дали ще е изнервящо и натоварващо или ще го приемеш като период, който ще отмине и никога няма да се върне, а е най-хубавия и сладък момент от отглеждането на децата. Що се отнася до несвършената домакинска работа, такава ще има винаги, дори след това Laughing

С Гого беше същото,след като го родих, не го изпусках от ръце, още е изключително гальовен  Heart Eyes

Валерия милата съм я гледала по книжка, гърчеше се от колики - в леглото, плачеше си в леглото, 'щото така трябвало, заспиваше сама, в отделна стая, да не се разглезва, отчитам го като огромна грешка. Изобщо се чудя как съм имала смелост да я оставям така. Блажени са низшите духом.Много е лесно, когато не знаеш. Всичко от което имат нужда бебетата е мама да ги гушка и кърми Peace

Ели, аз също съм от хората, които поздравяват. Който иска да отговаря Wink

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 16:49 от ☼ Зла гад - Пиги ® ☼

# 163
Арлина, Жоржи, мечтая си аз да го отбия, правя си сметки без кръчмар. Mr. Green Все пак дори и да махна сутрешното кърмене му остава още едно, а и не мисля, че е болен. Не ми се струва да е чревен вирус. Ето, днес е акал само веднъж, беше твърдичко, но около него пак имаше нишки слуз. Незнам, мисля да не би кърмата да му влияе, това, което аз ям... Thinking Така беше един месец лятото с кучешките 4 наведнъж и от диета съвсем се стопи милото. А иначе хапва абсолютно всичко, изключвам алергия. Ще го видя тези дни и може пак да пуснем едно ако за изследване.
Ели, не я иска Хуманата, въобще никакво АМ. Четох хомеопатичните, това Арсеникум албум е за проблеми с храносмилането. Чудя се дали и Монилия да му дам... newsm78

# 164
Ели, няма проблем по отношение давността.Само,че няма как да изпратиш документите по пощата.Съветът ми е да се обърнеш към Частен Съдия изпълнител,защото държавните са на твърда заплата и с оглед на това, абсолютно дезинтересирани да работят..Дори да няма нищо на негово име, ако има съпруга изпълнението може да се насочи към половината от имуществото, тъй като презумцията е ,че е СИО.Чакаме снимки от новата баня Naughty
Арлина ,успех с начинанието Hug
Не,че аз много влизам,ама Иската не я виждам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт