Юли 2006 - 99

• 76 017
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • somewhere over the rainbow
Сигурно, щото аз няма начин да забравя рожден или имен ден на хората, на които държа да честитя, за това си мисля, че и при другите е така. Просто имам слонска памет, честно.
Иначе и аз малко като Жоржито ме е страх и не слагам всякакви снимки Confused

# 361
Жоро пък се наложи да ходи за тия данъчни декларации, защото е прекратил трудовите си правоотношения преди 31.12. нищо, че няма какво да декларира и е регистриран почти веднага в бюрото по труда.
Аз за фейса нямам особено мнение, понеже и време да се задълбавам нямам. Някой ден...

Днес си намерих четирилистна детелинка и то много странна - от едното й листенце излизаше 4-то. Суеверие, ама ми стана едно такова късметлийско.... Joy

Жоржи, да, същия. То и аз толкова го гледам сериала, но съм го меркала. Има едно такова странно име. Simple Smile

Дидито, аз точна равносметка не съм си правила с осигуровките и майчинството. Сега, след като Кико навърши 2 годинки съм в 6 - месечен отпуск за отглеждане на дете от 2-8г., през който период ще си покривам здравните осигуровки, защото ме държат на работа от добра воля и не искам на никой да съм в тежест. Обаче през този период на майчинство /oбщо 4 години за двете деца/са  се натрупали към 80-90 дни платен отпуск, който не съм ползвала/ не, че има как/. Пари за него не искам, но трябва да платя данък - около 200лв, т.е. 10% от сумата. Та, обмисли и пресметни добре всичко. Peace

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 00:01 от Nanny

# 362
И аз във Фейса се намерих с много стари познати,приятели,съученици,гаджета,хихихи голям майтап ,а иначе имаме група  на курса и много актуална информация се качва всеки ден,ако един ден не си ходил може да попиташ,или за наблюдения,лекции, и др,добре че я направих Flutter ,сега целия курс сме там много е улесняващо, имаме група и на ДГ,но както се досещате и двете групи се четат само от членовете ,това е супер за подобни групи, а съм си мислила да направя и на нашата отчетна такава група и тогава никой друг извън групата не може да припари....но тук май си ни е по- добре като че ли? Може да пробваме де. Wink... но не е същото тук има емотикони, и е форум,там не става като форум да пишем....

Току що от фейса разбрах че имам контролно за др понеделник,ужас,на 11 урок презентация,на 9 контолна,на 13 реферат поне 15 стр,  през ден  ooooh!

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 08:53 от Eli83

# 363
 Hug Казах ли ви че откакто лекуваме стафилококите не кашля,е- да се изкашля веднъж на ден и веднъж на вечер -сутринта....дано е от това и да се спре вече...

Моя приятелка ще ходят тук http://balkantourbox.com/index.php?m=116400&i4=1279&lang=1 канят ни и нас ,ама последния момент на Юл паспорт, на тагадък,майстори да зарежем,контролните, имам доста да уча,после след май съм свободна ,дано имаме време слад това да отидем поне за 2-3 дни ,то като гледам цените е колкото на нашето море ooooh!

# 364
  • Варна
Ели,много се радвам за Юл Heart Eyes
Цените в Хотела са прилични Peace Ех как искам на Мореееееееее,но с нашата работа,само на планина може да отидем Laughing

Момичетааааааааа,да не забравим за тази тема покрай фейса?Хайде там само за снимки и лав в реално време.другото тук Hug

# 365
# 366
  • През девет земи в десета
Ех как искам на Мореееееееее
hahaha hahaha hahaha Joy

Леле Жоржииии, ти ме уби !!!! Laughing

# 367
  • Варна
Ами убих те,ама лятото нашия тати е постоянно на работа и почти не ходим.и аз с него работех до миналата година и съвсем не се събирахме.или той на работа,или аз.два,три пъти май ходихме на плаж за цялото лято.искам на почивчица,на Ол инклузивче,да ми готвят,да ми чистят Mr. Green
Но пък зимата може на някой луксозен курорт ,до където се стига със самолет:crazy: Ееееееееееех дано дано Laughing

Нашият Димитър гамен иска да ми става Close.постоянно ми се оплакват от него в градината,място не може да си намери,само бяга,скача,чупи ooooh!Ами то в две стаи от апартамент,саклета може да те хване,ама..направо къде да я изразходва тази енергия не знам.на плуване ходи три пъти в седмицата.и сега като започна сезона,аз ще трябва да го водя,с Ралица.на какво друго да го записвам..???къде да я изразходва тази енергия.не знам..и боксова круша има, и какво ли не.Но терен му трябва на него.Дай Боже да си купим парцел,да си построим къща,и да бяга там... Peace

# 368
На карате го запиши, в единия от МОЛ-овете имаше, май Варна:) Ако си мисиш, че Зоя много драпа да излиза в двора, мне. Предпочита да стои у дома и да гледа филче и да рисува, ама и аз гаднярка, изкарвям ги, само да е хубаво времето.От 3 дни студ, мъгли и кал, мани.

# 369
Цвети излиза по двора, играе на пясъчника, люлее се на люлката, пързаля се, обаче като е сама бързо ѝ доскучава и си влиза вътре. Само дето става на прасе ooooh!

Жоржи, тогава зимата, на море в Египет. Мене право да си кажа много ме е яд, че не взех Цвети с нас като ходихме. Притеснявах се, че ще е мръсно, да не се разболее от нещо, а то се оказа, че е супер чисто. Хотела го миеха по цял ден. Германчетата се търкаляха по пода с бели дрехи. Имаше сума народ с бебета в колички.

# 370
Цвети излиза по двора, играе на пясъчника, люлее се на люлката, пързаля се, обаче като е сама бързо ѝ доскучава и си влиза вътре. Само дето става на прасе ooooh!

Ти ако видиш как ги прибирам моите от градина  ooooh! Направо ми е жал за хубавите им дрехи Rolling Eyes

Иначе и те играят поне по 2ч навън следобяда - понякога и преди обяд излизат ако нямат в този ден специални занимания (проект). Прибирам ги всеки ден от двора на градината и пак искат на площадка да ходят като си тръгнем ooooh!

# 371
  • София
Влади,ако може ще спи в парка Crazy,толкова време прекарваме там.Всеки Божи ден след занималня на обяд отиваме там и първата му работа да се качи на батута.Той там най-много енергия изразходва,скача поне час.После разходка,тичане на площадката,катерене и какво ли не.Наистина се уморява и пак не спи следобед!
Вкъщи и той се кротна най-накрая,играе си в стаята или до мен,най-се заиграва с пластелин.Рисуване и оцветяване за него е същинско наказание.Радвам се,че не е агресивен,никога не е удрял дете,бързо се сприятелява и обича да си играе с децата,стига да не са агресивни.Тях не ги разбира и страни.

Иначе да-хората,които живеят до морето рядко ходят на плаж.Нали и аз съм варненка,та знам.Хубаво,че майка навремето работеше по "Златни" и "Дружба",та там ходехме по басейни,иначе на градски плаж май само веднъж съм ходила.

# 372
  • София
Аз едно лято работих на морето и всички местни бяха ходили на плаж до м.юни, като надойдоха курортистите и спряха, после започнаха да ходят м.септември пак.
Цеци е научил страхотно стихотворение за Гергьовден, много хубаво.
Мисля, да го качим за поздрав във феиса Simple Smile

# 373
Здравейте, девойкии Laughing

Ивка, ще чакаме да качиш клипчето да го видим Цеци. Hug

Тук времето е едно никакво не е. Вчера почти цял ден валя, днес е ветровито и някакво мижаво слънце опитва да пробие. Направо залуднахме вкъщи 2 дни. Ще ги изкарам след обяд, дано времето е с нас.

# 374
Тук времето е същото, за капак се опитва да завали Whistling Това естествено, понеже реших днес да по4ивам Laughing
Мислех да си направим днес една разходка с Цвети, но не било писано Laughing ще си стоим в къщи и ще пием топло какао пред телевизора Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт