Юли 2006 - 99

• 75 725
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Nan, Ч.Р.Д. и от мен! Бъди щастлива!  bouquet

И мен лятото ме обричат да гледам децата без помощ. Бабите и дядовците хукват по село да отглеждат зарзават. Rolling Eyes Племенницата пък завърши градината окончателно, септември е ученичка и сега е на бабиндом дотогава. Хубаво, че майка през уикендите ги взима, нали иначе е на работа. Та два дни сме с Жоро самички по цял ден......брей, то било хубаво да си лежи човек.  Laughing Вчера като заLOSTихме - 9 епизода хвръкнаха. #Crazy Ама е голяма мания сериалчето. Днес продължаваме, изчистих, напазарувах, по-късно само нещо за хапване ще приготвя...

Иска, сватбата беше чудна, ама няма как да е друга, като са хора с възможности. Пък и хотелът е от клас по-по-най. Украси, коктейл, само качествен алкохол, храната, като извадена от Lord of the Chefs - суши, хайвери, дресинги...вече не помня какво точно ядох. Joy Имаше истински гайди, танцов състав, после пък дойдоха от един пианобар Стефан Илчев,/който имитира Лили Иванова 1 към 1/, Пейо/от "Имате поща"  Joy/ и още една певачка, ама не й знам името. Добре пяха и все хитове. Само дето направихме една снимка с апарата и ни падна батерията. Сега чакаме да ни пратят още.

Да ви кажа за сестричката ми как гадно я прецакаха от настоящата й, т.е. вече бивша работа. Беше пуснала предизвестие за напускане от 3 месеца, както го изисквал шефа й. И онзи ден след поредното нощно дежурство отива на рапорт и разбира, че от 10 дни вече не се води там на работа, дори НОИ били уведомили. Попитала защо не са й казали нищо по въпроса, а онзи ми ти наглец й казал:"Ми аз се чудя какво правиш още тука". Естествено тези дни никой няма да й ги плати. Лошото е, че се ядосала, решила, че и без друго там повече няма да стъпи и разписала документа. После разбра, че за такова неправомерно отстраняване от длъжност, без знание на работника е могла да ги съди, след което да й изплатят обещетение в размер на  5-до 10 заплати, но свирено. Хем си знаеше що за стока й е шефа, и се чудеше как ли ще я прецака преди да замине...

Айде, до после...

Ето малко снимчици да видите ДАни подстриган и Кико след баня: Laughing http://jkukov.snimka.bg/children/2011.574620.23861303 

# 586
  • somewhere over the rainbow
Благодаря ви, момичета, за пожеланията, и тук и във Фейса. Hug
Имах гости, ядохме, пихме, духахме свещи, както си му е редът. Тортата беше ммм Crazy

Нани, какъв е тоя Лост, не свърши ли лани? Аз го забравих вече, финалът беше тотално разочарование за мен ... толкова време го чаках Confused

Моята братовчедка така съди Общината за едно такова неправомерно уволняване, че свят им се завива Close Трима адвокати срещу нея, а тя няма, само се допитва и сама си оформя всичко. И колко измами и подкупи излязоха наяве - пишман станаха, дето я изгониха. Утре се връща пак - районният и окръжният съд отсъдиха в нейна полза, сега щели да обжалват на апелативен ... Та, става, стига човек да има нерви да играе до край.

# 587

Нани, какъв е тоя Лост, не свърши ли лани? Аз го забравих вече, финалът беше тотално разочарование за мен ... толкова време го чаках Confused

Моята братовчедка така съди Общината за едно такова неправомерно уволняване, че свят им се завива Close Трима адвокати срещу нея, а тя няма, само се допитва и сама си оформя всичко. И колко измами и подкупи излязоха наяве - пишман станаха, дето я изгониха. Утре се връща пак - районният и окръжният съд отсъдиха в нейна полза, сега щели да обжалват на апелативен ... Та, става, стига човек да има нерви да играе до край.

Еее, ние още не сме стигнали до разочарование. Незнам какъв мозък е измислил този сценарий, ама определено ни грабна. Имаме си го на компа от една година и сега намерихме време за 5  и 6 сезон.

А за тези работодатели, дето смятат, че всички са им длъжни, наистина трябва да си намерят майстора, но на нея просто не й се занимаваше. Има толкова други проблеми покрай заминаването, свързани с бумащина, че това й дойде наистина в повече. Просто 2 дни по-късно разбра, че е можела да подаде само една жалба на точното място и да му скъса г*за, но уви....

# 588
Хм аз ЛОСТ си го пазя за други бременности  Whistling с Юл изгледах 1 и 2 сезон на един дъх,после се роди и така,сега съм доста назад Whistling Whistling Whistling  не че бързам Whistling

Нанни аз доколкото разбирам тя е подала предизвестите нали,значи е очаквала да я освободят,само проблема е там че е работила 10 дни повече ,а не са и казали да се маха така ли newsm78 newsm78

Аз потушавам тук семейни войни, ужас някакъв с роднини да се разправяш пишман да станеш,иде ми да си събера багажа и никой да не ме намери къде съм искам сама някъде далеч Thinking

Някой правил ли си е някъде лазерна епилация отзиви newsm78

Нан твоя рожден ден има ли последствия  ooooh!http://news.plovdiv24.bg/261865.html  ужас

# 589
  • София
Какъв е този детски рожден ден със 100 гости #Crazy!??

Аз на ЛОСТ само първия сезон май съм гледала,засичам разни серии по тв,но голяма ми е каша.Аз по време на предната бременност гледах "Бягство от затвора",голяма мания ми беше.

Нанни-
сори за сестра ти.Да беше се консултирала със счетоводителката на фирмата,не трябваше да прибързва.Много ме  е яд на такива работодатели #Cussing out.

Eli83 -кога ще се отделяте на къщата вече да си по-далеч от роднини всякакви?

И мен ми е голям мерак да си направя някаква такава лазерна процедура,най-вече подмишниците,че през ден,през два  ги махам и ми е адски досадно.Но знам,че е много скъпо,на кв.см. нещо смятаха,та един крак ти излиза златен Rolling Eyes.

Иначе бременността ми върви нормално,казаха че ще е момче пак,но да видим.Трябва да изберем име между Мартин,Мариян и Максим та се чудим тука..

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 15:47 от didito.

# 590
Дидито, чак златен не ама си е скъпооо,ама за малки местенца като това което казваш си струва, май гледах че е 30 лв и са нужни 4 процедури  през 4 седмици значи 4 по 30 е 120 лв за подмишници което е добре де Rolling Eyes ама дали боли дали има ефект дали има странични ефекти  незнам ooooh!  ето сайта не съм чела дали има инфо за странични ефекти...http://www.lazercentar.com/bg/%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0% … %D0%B8%D0%B8.html

Ще правя ликьор от череши Flutter,имаме една в двора само капе,правихме сладко сега се чудя какво вече и това решиххх

А иначе то спасение няма от роднините Tired

# 591
Иначе бременността ми върви нормално,казаха че ще е момче пак,но да видим.Трябва да изберем име между Мартин,Мариян и Максим та се чудим тука..
  Hug много хубави имена. бях си казала ,ако някога се реша да имам трето( което по принцип при мен е мисия невъзможна) и ,ако е момче ще го кръстя Максим. Влюбих се в това име. Радвам се ,че всичко е наред при теб.
Ние мислим към края на месеца да заведем децата на София. Марти  такъв мерак има ,не знам какво точно си представя ,че е там. Ходил е на много места в България ,но София та София.  И понеже и на влак не са се качвали и мерак имат ще ги качим от Карлово, в София на всички превозни средства ,та дано да миряса  Mr. Green
Нани за такива работодатели просто не ми се говори. да вземеш и да гърмиш един по един. И мен така ме махнаха неправомерно ,но при мен аз сама без да искам си бях подписала присъдата още с назначаването. Но да не влизам в спомени ,че много ме е яд. #Cussing out
сега като ги няма децата съм се отдала на четене на книжки. МММММММММММ то било много хубаво. Лека вечер отивам да се заровя в книжката.  bouquet

# 592
  • софия
...

Ето малко снимчици да видите ДАни подстриган и Кико след баня: Laughing http://jkukov.snimka.bg/children/2011.574620.23861303 
Не пиша, но не можах да се въздържа:
Този Кикич е голям сладкишко  Hug Прекрасен къдръвелко с огромни очи  Hug

# 593
  • София
Кико е като пухкаво облаче с тази косичка Heart Eyes!
Иси-непременно се обадете като дойдете!Даже защо да не си спретнем една срещичка на софийските мами?!
И аз много харесвам Максим,но май като твоето голямо момченце ще го кръстим-Марти Grinning,засега май натам клонят везните..

Я мамите от София да кажат къде сте раждали и къде ми препоръчвате хубави условия и добри лекари?Шейново как е,някой знае ли?Първия път раждах в бившата Тина Киркова,но не съм очарована,затова.

Кога ще ходите на моренце,юли или август?

# 594

Кога ще ходите на моренце,юли или август?
Септември  Flutter

Не бъзикам се,обаче едни познати отидоха на море в Гърция било по-близо от нашето дори,във вила за 30 Е ,всичко си носели.,готвели си било оборудвано.. само за спане плащали, на 250 км през Смолян  newsm78

Ще разуча аз, ама на Юл трябва паспорт да изкараме,то по евтино от нашето мореи  по наблизо,а за чистотата и условията били много доволни Whistling
 Някой ако знае такива местенца да казва?

Дидито хубаво име:)

# 595
Това с книжките не го мога.Не чета и това е.Е,изключваме детските книжки де.Такива четем всяка вечер с Гали.Даже и комикси с Том и Джери.Вземаме си от читалището.

дидито най-ми харесва Максим.Но Матео ми е фаворит за 3-тото  Wink
На някой дядо ли ще кръщавате? И ние вземаме само буквите  Grinning

Деси моят Денис е все така.Пак взех да се замислям да го отбивам  Crossing Arms Ами той иначе няма да се изчисти.Аз не мога да ям само ориз и картифи и ни така,ни така  ooooh! Писна ми,ноо как да го отбия,толкова е пристрастен,че си рови и ги дърпа чак.Много е смешен  Joy

# 596
  • Варна
Здравейте и от нас Hug

Тези дни само ви четях Simple Smile

Нанни,направо се влюбих в Кикича. Heart Eyes За Рали има опашка вече,но ако кажеш я давам на вас.То много красиво това дете бе ShockedДа са живи и здрави с Дани Hug / Аз голяма реклама си направих на детето/ Blush Mr. Green

Рени,милата много се измъчи ти.незнам направо,какво да те посъветвам..

Да има късмет някой,който е дошъл на почивка около Варна,да не ми се обади Close.Ще се сърдя много Peace

Ронка,жалко че няма да дойдете TiredДано някой ден,условията по нашите курорти да станат такива,че Българите да почиват тук Tired Praynig Дай Боже

Дидито,много хубави имена.Аз по принцип си падам по Българските,но и Максим много ми харесва.На галено-Макси Grinning

Ние може да отидем Юли и Август на една вила близо до Златни.Дано да стане,и на Иво така ще му хареса в къща,че няма да иска да се прибира Whistling Сигурна съм Laughing

Иначе,ние сме добре.Баткото на градина,ние с Рали се гледаме.Таткото,не го виждаме Tired

# 597
Цитат
Нанни аз доколкото разбирам тя е подала предизвестите нали,значи е очаквала да я освободят,само проблема е там че е работила 10 дни повече ,а не са и казали да се маха така ли
Eli, да. Тя си дава предизвестието, което е за период от 3 месеца, /защото шефът й така се опитва да си задържа персонала, поне докато намери друг/ на 31 май и на 1 юни вече я  освобождава без тя да знае. И така...10 дни си ходи на работа, дава дежурства....чудно ми е ако се беше случило нещо кой щеше да отговаря, след като тя не се води на работа там и защо я има в графика за месец юни, който пък се разписва от него - баш шефа.

Иии, Ели, мисля ти е време вече да гледаш Лост. Wink Laughing

Звънче, да пускам по-често снимчици, че да се разписваш. Joy Ама съм скромна, а! Embarassed
Пиши как сте!
Мерси за хубавите думи! Жоржи, щом даваш да прередим всички на опашката, взимаме я Ралито...чест ни прави! Laughing Hug

Рени,  Hug
Дидито, много хубави имена. С "М" определено имаш по-голям избор, отколкото на времето аз с "Е" за момче. Така и не го измислихме.

# 598
  • софия
Аз не пиша, но чета всичко  Wink
Nanny, мисля си, защо сестра ти не се обади в ГИТ и да попита? Щом има записано, че е давала дежурства, а е освободена може и да му спретне проверка, да не е друго. Сигурно не й е до това, има да оправя сума ти неща за заминаването, но пък и той си го заслужава.
Еййййй, много се ядосвам: какви са тези хора? Не може да се разделят нормално. От къде знае след време какво ще се случи и няма ли да се срещнат пак.

Давай още снимки на сладкишко!

# 599
Zvanche, не иска да се занимава. Твърде вероятно е и да е сменил графика за месеца, след като вече я няма там. Тя има един екземпляр на графика, но не е разписан от него. Не, че това пречи да го проверят...
А за нормалното разделяне - такова нещо не съществува при него, еле пък ако отиваш в друга клиника да работиш. В други случаи е задължавал да спазват 3- месечното предизвестие, само и само да попречи на хората. Сега пък, когато знае, че сестра ми разчита на тези 2-3 заплати до заминаването, естествено пак намери начин да я прецака.

Дай да я видим и твоята пеперудка! Flutter

В нашата градина има варицела. Кога ли ще цъфнем и ние?!

Общи условия

Активация на акаунт