И мен лятото ме обричат да гледам децата без помощ. Бабите и дядовците хукват по село да отглеждат зарзават.
Ама е голяма мания сериалчето. Днес продължаваме, изчистих, напазарувах, по-късно само нещо за хапване ще приготвя...Иска, сватбата беше чудна, ама няма как да е друга, като са хора с възможности. Пък и хотелът е от клас по-по-най. Украси, коктейл, само качествен алкохол, храната, като извадена от Lord of the Chefs - суши, хайвери, дресинги...вече не помня какво точно ядох.
Имаше истински гайди, танцов състав, после пък дойдоха от един пианобар Стефан Илчев,/който имитира Лили Иванова 1 към 1/, Пейо/от "Имате поща"
/ и още една певачка, ама не й знам името. Добре пяха и все хитове. Само дето направихме една снимка с апарата и ни падна батерията. Сега чакаме да ни пратят още.Да ви кажа за сестричката ми как гадно я прецакаха от настоящата й, т.е. вече бивша работа. Беше пуснала предизвестие за напускане от 3 месеца, както го изисквал шефа й. И онзи ден след поредното нощно дежурство отива на рапорт и разбира, че от 10 дни вече не се води там на работа, дори НОИ били уведомили. Попитала защо не са й казали нищо по въпроса, а онзи ми ти наглец й казал:"Ми аз се чудя какво правиш още тука". Естествено тези дни никой няма да й ги плати. Лошото е, че се ядосала, решила, че и без друго там повече няма да стъпи и разписала документа. После разбра, че за такова неправомерно отстраняване от длъжност, без знание на работника е могла да ги съди, след което да й изплатят обещетение в размер на 5-до 10 заплати, но свирено. Хем си знаеше що за стока й е шефа, и се чудеше как ли ще я прецака преди да замине...
Айде, до после...
Ето малко снимчици да видите ДАни подстриган и Кико след баня:

Трима адвокати срещу нея, а тя няма, само се допитва и сама си оформя всичко. И колко измами и подкупи излязоха наяве - пишман станаха, дето я изгониха. Утре се връща пак - районният и окръжният съд отсъдиха в нейна полза, сега щели да обжалват на апелативен ... Та, става, стига човек да има нерви да играе до край.
с Юл изгледах 1 и 2 сезон на един дъх,после се роди и така,сега съм доста назад

.
,имаме една в двора само капе,правихме сладко сега се чудя какво вече и това решиххх
!
,засега май натам клонят везните..
Ами той иначе няма да се изчисти.Аз не мога да ям само ориз и картифи и ни така,ни така

Дай Боже