Юли 2006 - 99

• 75 720
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
.....
Дай да я видим и твоята пеперудка! Flutter

В нашата градина има варицела. Кога ли ще цъфнем и ние?!

Пчеличка беше Crazy

По-добре е варицелата да я изкарат докато са малки. По-леко се кара. Аз на дърти години (18 г.) се опъпчих и няма такава драма. И на абитуриентски бал не ходих. Не, че и много държах, де. 4 седмици не излизах от вкъщи и всичките пъпки ми бяха избили по лицето. Гадост голяма беше.

# 601
  • София
Не мога да видя снимките,да не би защото не сме приятели във Фейса?
И моя мъже  е бил така-в училище го хванала шарката,тинейджър-голяма драма!Като гледам май и Влади ще е така,засега нищо не е изкарал.

# 602
Ние също не сме я карали варицелата,ноо точно сега не ми се ще да я караме заради Денис.
Чувам че при алергичните деца било доста трагично положението.40 дни се пъпчели  Tired
Но по пътя на гадостта,защо да не я изкараме...

Нани много са ти хубави децата  Heart Eyes

дидито значи пишок,а? Сложи едно тикерче да те следим накъде си,кога ти е терминът?

# 603
Цитат

Иии, Ели, мисля ти е време вече да гледаш Лост. Wink Laughing

Оф, ама още не ми се гледа Whistling Whistling Виж ако има начин някой да ми го разкаже, аз само да го догледам към края, ама няма такъв начин Whistling Mr. Green

Ама то ако ми го свалят на компа и не разбера ще го гледам кво да правя  Thinking Crazy

Оф нещо ме хвана музолигата Whistling нова дума между муза и лиготия Tired

# 604
  • София
Завърнах се от острова и сега на "къра", ох, не съм се освестила още, вчера на плажа, днес в офиса
 Crazy
Страхотно островче, страхотно обслужване, чудесно време, мммм прекалено кратко беше  ooooh!

# 605
  • някъде
Ivka 4akame snimki  Hug
a az 4akam i ne6to drugo...... Simple Smile

# 606
Ivka 4akame snimki  Hug
a az 4akam i ne6to drugo...... Simple Smile

И аз,и аз ... Joy

диди при теб какво ново? Мъжо ще остава или пак ще тръгва?

# 607
  • Варна
Здравейте момичета.нещо не ми се пише,с Дити имам проблеми..
Хич не слуша това дете,полудявам сериозно ви казвам. бие се,някакви глупости учи от градината.говори ги на децата по площадките,вчера на басеина ,разби на едно дете носът.онова му казало,айде да се бием и нашия бам ooooh!.Уужас,ще ме набият някъде ви казвам.и аз с Ралица,чудя се на кого да обърна внимание. Tired Ревнува май,и за това така прави.Не беше такъв Sad

# 608
Наде,честит рожден ден на патерица  bouquet
Аз нещо нямам муза и не бях влизала много време,както и да е...
Ели, ходила съм н лазерна епилация,но да ти кажа ефектът е временен..Като се сетя,че на процедура давах по 90-120 лева и сега пак е същата ситуация #CrazyПо-скоро първо според проблема ти си направи пълни изследвания и тогава да сев види какво как е ..Аз сега съм се вманичачил да ходя в Hill clinik на лазер за премахване на раширени пори,но ми идва сложно всеки месец да пътувам до София за това newsm78
Иска,и ние сме без дете и ми е много тъжно CryАлекс е на вилата с нашите вече 3 седмица и ходя да го виждам само,понеже не иска да се връща,заради градината ConfusedИ понеже се чудя след работа как да си ъплътнвам времето и ще започвам ремонт да посменя това- онова в къщи откъм мебели..Луда рбота ooooh!
Деска,обръщай си внимание,че после по-зле Hug

# 609
  • София
Диди, качила съм снимки във фейса  Wink

Жоржи, може да е от ревност това при Дити, да.

И ние сме без детенце 1 седмица, ама много ми липсва вече. Пазари се да остане още при баба си, но в събота ще си го приберем. То почивка бива, ама много ми е тъжно  Sad

# 610
  • somewhere over the rainbow

Иии, Ели, мисля ти е време вече да гледаш Лост. Wink Laughing

Оф, ама още не ми се гледа Whistling Whistling Виж ако има начин някой да ми го разкаже, аз само да го догледам към края, ама няма такъв начин Whistling Mr. Green

Ама то ако ми го свалят на компа и не разбера ще го гледам кво да правя  Thinking Crazy

Joy Joy Joy
Ели, време е дадават повторението.

Дидито, моето бъдещо момченце, което още не съществува под никаква форма /май/ Laughing, вероятно ще е Мариян. Много семпло, непретенциозно и рядко срещано /третото е заради първите две/. Аз много държа да не е често и да не е някакво измислено. Иначе бих се колебала между Мануел и Мариян. Мартин и Максим не са ми фаворити.

И аз много чета книги. Нон стоп. Нали ви казах, че се регнах в един сайт за размяна на книги, та като ми пращат, ща не ща ще чета Mr. Green Скоро свърших "Цар Плъх" - страхотна е, очарована съм. Сега чета "Стъкларят от Мурано", но не ми вдъхва доверие.

# 611
  • Варна
Честит Рожден ден ,мила Рени!

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

# 612
Честит рожден ден РЕНИ  bouquet  bouquet  bouquet Много здраве щастие любов  bouquet

# 613
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден, Ренка! Много здраве на теб и семейството ти! Heart Eyes Hug  bouquet

# 614
Честит рожден ден, Рени!
Напоследък се чувствам все по-объркана и незная какво всъщност да ти пожелая...
Бъди себе си, бъди истинска, съхрани щастието!

Общи условия

Активация на акаунт