Нещо с ушенцата ли?Ронка кое те е депресирало така? Аз не съм на мнение че плащаш висока цена за престоя си там......Имаш 2 малки деца- дали тук дали там все би си седяла вкъщи за да ги гледаш.Аз лично понякога съжалявам че не останахме в Италия, но при нас беше по-различно- моя мъж остана без работа и отникъде не излизаше нищо, а за жени освен в ресторант или за чистене на къщи друго не се намира /и то все по-трудно става и това/. Твоя мъж си има добра работа, а и казваш че за жените има по-добри възможности, децата ще свикнат с езика и така.... Кое ти липсва от Бг- родителите не са тук, брат ти май и той беше в чужбина....там си имаш приятели....тук и приятелите не са истински- всеки завижда, говори зад гърба ти и гледа каква полза има от теб... Предполагам че постоянното отсъствие на Калин те изнервя, но говори с него- или малко да намали работата или вместо да ходи на риболов и тем подобни да си е със семейството
Аз онзи ден полях моя мъж с горещо олио по крака
и сега му се вдигнаха 2 мехура, но поне мина адската болка
.Докато накрая единия каза, че е от третата сливица и трябва да я извадим....имаше логика и аз се съгласих. Сега минаха 20 дена и чакаме резултати.Има голямо подобрение, вече не "ъка" и не пита постоянно какво съм и казала, а ме чува.Но все още като кажа нещо тихо на лявото ухо не ме чува.Водихме я вчера на аудиограма и лекаря каза, че трябва да чува идеално и с двете уши.Мисля си, че тя все още я кара по инерция....все още протяга вратле и подава дясното ушенце като и говоря.Честно да ви кажа, не смея да я пробвам, опитах един два пъти, но тя отказва да и говоря в лявото ухо.....по добре да не я насилвам.....а постепенно.
На 51 години жена не осъзнав как бързо минава живота и , че децата сега са малки, сега ги вълнува бабината обич и ласка...Тя от разстояние ги обожава, колко са добри, да не говоря, че ме дразнят, да не им викам и т.н. То от страни е тооолкова лесно и толкова бързо растат.

Желая ти бързо възстановяване и от тук нататък само положителни емоции
Ужас
Мен ден след такова раждане ме резнаха за апандисит, а излезна че е било възпаление