Днес празнува и моята мила Лора. Желая й да е здрава, умна и да е гордост за родителите си. Весел празник мило дете.
Да ви е жива и здрава и много щастлива
ще ги търся да взема щом аз добавям яйцата и другото,иначе си мислех че е няква смес със сухи яйца вътре, но щом е така взимам,наистина готовите блатове са все едно ядеш гъба за чинии
едни такива дунапренени
мерси за инфото
как се вързахме с тези танци и при майка не можем да отидем за 2-3 дни ама ще ходим много е хубаво и разтоварващо,вече прави стъпки ,мостове само се чекне тук

И аз като Деси, като кажа, че нямам парички и тя разбира и ми каза: Добре мамо, когато имаш, нали ще ми купиш тогава?
Още от малка и сега също я водя и по детски магазини без проблем, като предварително се разбираме какво ще купим/ играчки вече не купувам, някоя книжка да речем/ или че нищо няма да купи, а само ще гледаме за нещо си. И в хранителните магазини е така и в МОЛ-овете... Не помня някога да ми се е тръшкала или ревала за нещо, което не и е купено. Почне ли да мрънка за нещо я карам да избира, нещото или да я заведа някъде ли да гледа после някое филмче и веднага спира, изнудвачка съм голяма, но действа за сега

Пожелавам ви много, много весело изкарване на празника 

Дълбоко се надявам да оцелеят един ден без мене 

Пуснете си кабелен в къщата, сложи си рутер и ще ти е мирна главата.