Ростислава или Радостина

• 6 442
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Имам приятелка Радостина. Много красива , прекрасна е ( Даже скоро ще ражда), Ние я наричаме Ина, защото така й харесва. Определено съм за това име. Ростислава ми идва с много букви нещо...  

# 46
И а3 по3навам една много приятна жена, която се ка3ва Радостина. Името има прекрасен 3аряд и не е Чак толкова често срестано.

# 47
  • София
Какъв забавен правопис!  Laughing   Hug

# 48
благодаря ви за помощта до тук,коминтарите и гласовете ни ни накараха да помислим пак и за това добавяме още едно предложение,ако ви допада повече името Рая може да смените дадения глас и да подкрепите Рая  Simple Smile

# 49
Ако търсите име с биквичката Р, предлагам Радина. Peace
Рая ми харесва по-малко от Радостина.

# 50
На мен Рая ми харесва много, въпреки популярността си. Несравнимо е със заплетеното Ростислава и безличното Радостина. Съвсем друга категория име  Peace

# 51
И на мен Рая много ми харесва гласувах за това име ! Иначе много ми допада и предложението на Ulia за името Радина !

# 52
Никога не бих предпочела Рая пред Радостина така,че моя глас си остава същия. Peace

# 53
# 54
Аз и Рая не харесвам.Звучи ми като име на куче.
Ростистлава ме дразни заради значението,пък и буквите нещо... Confused
Радостина пак не ми харесва заради буквите.Заряда му е хубав.

Защо с Р? Rolling Eyes

Румяна,Радина,Ралица,Росица...

# 55
  • София
Аз си оставам за Радостина...Рая никога не ми е харесвало.

# 56
  • Пловдив
И аз Рая не го харесвам особено и оставам на Ростислава.

# 57
Aз оставам ЗА Радостина!

# 58
Ростислава не може ли да се съкрати на Рослава? Познавам една жена с това име и мисля, че звучи интересно и не толкова заплетено. Ако приемате и други предложения- Радена, Радея, Равина.

# 59
  • Сопот, Пловдив
Аз си променям гласа от Ростислава на Рая, въпреки че Рая е толкова масово напоследък. Радостина, както казах, не ми харесва. Ростислава ми харесва, но винаги по ми е допадало Ростислав за момче повече, отколкото Ростислава за момиче.

Общи условия

Активация на акаунт