РУСЕнска пролет

• 32 412
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!

Днес ще работим, ама всеки си знае как точно Grinning

Проблем с бюра още нямам, но след 2-3г и на мен ще ми трябват две на веднъж.

рам-чо, кефиш ме! Mr. Green

# 46
Добро утро  Hug

Рамлим, да ти кажа нещо съвсем добронамерено. Сега децата ти са малки и можеш да въведеш ред, но след време ще си похапват на бюрото със сигурност  Wink

И според мен трябва да има кът, стая, бюро ... наистина при нас то не се ползваше особено, защото детето беше при бабите си след училище, а ако е целодневно съвсем няма да учи в къщи. Но нека да има, въпросът е в удобството.

И при нас се е случвало Ели да учи на масата в трапезарията докато аз готвя в кухнята, хем я понаглеждам, хем и помагам. Не че детската е далеч, но те в началото искат по-близо до мама, разсейват се, блеят през прозореца ... и т.н. , и  сега при наличие на бюро и въртящ стол си учи легнала по корем на леглото  Mr. Green

# 47
Кой на кафе,кой на палачинки,а други и в събота ходят на състезания понеже ползват бюрата си по предназначение  Crossing Arms

# 48
Кой на кафе,кой на палачинки,а други и в събота ходят на състезания понеже ползват бюрата си по предназначение  Crossing Arms
Детенцето ти да не е на днешното състезание по математика.  Wink

# 49
  • Русе

Joy леле, и ние сме на състезание другата седмица. Защо ли не ни питаха на бюрото си ли учим. Сигурно ще ни върнат.  ooooh!   
   Успех на всички деца днес, които имат състезание. Simple Smile

# 50

Joy леле, и ние сме на състезание другата седмица. Защо ли не ни питаха на бюрото си ли учим. Сигурно ще ни върнат. ooooh!   
   Успех на всички деца днес, които имат състезание. Simple Smile

Не знам защо се връзвам на тоя коментар, но идеята за учене на бюро е да се спазва правилна стойка, да има осигурена добра светлина от правилното място, да има ред, организация - не разпилени вещи на ученика из цялата къща. По принцип създаването на навици и приучването към спазване на правила са само в услуга на едно дете за бъдещото му развитие като човек. В това няма нищо лошо! Разбира се че може да има отклонения, но не би трябвало изключенията да се превръщат в правила!

# 51
  • Русе
Разбира се че може да има отклонения, но не би трябвало изключенията да се превръщат в правила!
  Така е. Реакцията ми беше срещу пистолетите и свързването  с тип култура,която ми е чужда. И аз исках детето ми да използва стаята и мястото,което му бях приготвила. Но в ежедневието се получи така. Аз работя в къщи и той обича да учи близо де мен. Коментираме всички упражнения и задачи. Красивото оформление на домашното. Опитвам се да свържа всичко с нещо весело и диктовките да са живи и изразителни.  За щастие имам възможност да го правя. За стойката при нас не е проблем,защото детето е спортист и по изкарва по 2-3 часа в залата, и не изпуска възможност за колело,борд или ролери. А и писането на домашно се редува с упражнения.

# 52
Разбира се че може да има отклонения, но не би трябвало изключенията да се превръщат в правила!
  Така е. Реакцията ми беше срещу пистолетите и свързването  с тип култура,която ми е чужда. И аз исках детето ми да използва стаята и мястото,което му бях приготвила. Но в ежедневието се получи така. Аз работя в къщи и той обича да учи близо де мен. Коментираме всички упражнения и задачи. Красивото оформление на домашното. Опитвам се да свържа всичко с нещо весело и диктовките да са живи и изразителни.  За щастие имам възможност да го правя. За стойката при нас не е проблем,защото детето е спортист и по изкарва по 2-3 часа в залата, и не изпуска възможност за колело,борд или ролери. А и писането на домашно се редува с упражнения.

това вече ми звучи сериозно и при това много добре  Peace

# 53
  • Русе
запис и от мен ,бях се загубила но съм тук ве4е  Hug

# 54
Рамлим, ти май си го търсиш  Laughing
A m b e r , само мога да кажа Браво
Ние сме далеч от тези вълнения все още, но пък не можах да си замълча  Whistling

# 55
  • Русе
 Така е. Реакцията ми беше срещу пистолетите и свързването  с тип култура,която ми е чужда.....

Добър вечер  Wink .
Нещо не схванах за кои пистолети говориш , ако е за тези в моето мнение - прочети го пак за да разбереш за какво са там  Wink .....

Ако все пак не е ясно - имах предвид странната и глупава мода на дете първи клас да му се купува бюро компютърен тип ( без чекмедже , без шкафче ... ) и най-лошото с един компютър отгоре , на който се играят едни кръвожадни игри ..... явно не сте се сблъсквали , както и ние удома не сме . Но приятелче на моя хубосник непрекъснато за това говори - колко бил избил , и как - в подробности  Sick , та така .

Добро утро  Hug

Рамлим, да ти кажа нещо съвсем добронамерено. Сега децата ти са малки и можеш да въведеш ред, но след време ще си похапват на бюрото със сигурност  Wink  .......

Да-а-м , така е , нарича се възпитание . Този процес е ограничен във времето , особенно на фона на нашата съвременна действителност . А това , видите ли , че еди кога си вече нищо няма да може да се направи не оправдава бездействието , нали .

Рамлим, ти май си го търсиш  Laughing
A m b e r , само мога да кажа Браво
Ние сме далеч от тези вълнения все още, но пък не можах да си замълча  Whistling

За какво иде реч  Simple Smile ?

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 20:22 от ramlim

# 56
  • Русе
Тук никога не е скучно, значи  Mr. Green Винаги се намира начин да се 'раздвижи' дискусията.

Ако позволите да сменя темата. Някой ще ходи ли на изложбата на фондация "Искам бебе" ? Мислим с мъжо да я посетим, когато е тук през април.  Peace

# 57
Тук никога не е скучно, значи  Mr. Green Винаги се намира начин да се 'раздвижи' дискусията.

Ако позволите да сменя темата. Някой ще ходи ли на изложбата на фондация "Искам бебе" ? Мислим с мъжо да я посетим, когато е тук през април.  Peace

Доста хора сме се наточили да ходим - и покани из фейса пратих!

# 58
Аз също съм навита да отида, получих покана и във фейса. Молбата ми само е да напомните като наближи, че аз съм малко...

newsm12

# 59
  • Русе
 Благодаря за полезните отговори , които получих по въпроса за бюрата .

Що се отнася  за талаша и безмислиците - ами всеки има право да се изяви , дИмУкрация  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт