Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Оф гледам Мечтателите и  Sad Sad Sad
Я дайте кърпички в тяхната тема са стиснати
smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545 smile3545

Ех, Хриси, и вие ли страдате  Confused
благодаря  Hug Hug Hug
Офф, днес всички тъжни. Лоша работа! Сестричката при вас ли е? Помня, че веднъж уж щеше да се връща, изчезна, защото серията била много потресаваща. Явно големи трагедии и при вас стават.  Sad

# 436
Сисито -  Аз бях позабравила, че имам дъщеря  hahaha
 Crossing Arms Crossing Arms
Еее, шегувам се. hahaha Недей, че се притеснявам да не си наследила от мен някоя друга черта  Mr. Green
Коя черта  Crossing Arms

# 437
Еее, шегувам се. hahaha Недей, че се притеснявам да не си наследила от мен някоя друга черта  Mr. Green
Коя черта  Crossing Arms
Много бързо се засягаш  hahaha Тази!!! Недей, че се мъча да си оправя настроението, а не се получава  Tired

# 438
Коя черта  Crossing Arms
Много бързо се засягаш  hahaha Тази!!! Недей, че се мъча да си оправя настроението, а не се получава  Tired
Добре маме hahaha аз се шегувкам само  Mr. Green

# 439
# 440

Добре маме hahaha аз се шегувкам само  Mr. Green
Знам, че се шегуваш, но на мен хич не ми е добре.  Tired За днес загубих надежда да се оправя! И от другата тема пристигат в същото положение.
Вили, това дали става за ав според теб  Rolling Eyes че е по- различно от вашите, нали гледам да не ви повтарям.

# 441

Добре маме hahaha аз се шегувкам само  Mr. Green
Знам, че се шегуваш, но на мен хич не ми е добре.  Tired За днес загубих надежда да се оправя! И от другата тема пристигат в същото положение.
Ужас направо  ooooh! ама и утре е ден споко ,като се наспинкаш и ще мине  Hug spoko

# 442

Знам, че се шегуваш, но на мен хич не ми е добре.  Tired За днес загубих надежда да се оправя! И от другата тема пристигат в същото положение.
Вили, това дали става за ав според теб  Rolling Eyes че е по- различно от вашите, нали гледам да не ви повтарям.
Става аз даже заради тебе го пуснах че дано ти хареса  Heart Eyes

# 443
Ако искаш нещо друго да ти потърся  Party само кажи  Hug

# 444

Става аз даже заради тебе го пуснах че дано ти хареса  Heart Eyes
Благодаря Hug Това ми хареса. Аз не съм гледала нищо още, днес нали оправях родата  hahaha а и Ангелчето трябваше да видя, че откога я няма. Не ми се занимава сега обаче, утре като станете да не ме познаете.  Flutter

И ти изглеждаш страхотно.  Hug Аз днес поздравих всички накуп, защото много се бяхте променили, ако бях тръгнала поименно, много дълъг щеше да е списъкът.  Mr. Green

# 445
 newsm78 Не мога да разбера защо винаги като ги правят тея подписи така ги начервяват hahaha като маймунски дупета  hahaha тея турци нещо странен вкус имат  Mr. Green

# 446
newsm78 Не мога да разбера защо винаги като ги правят тея подписи така ги начервяват hahaha като маймунски дупета  hahaha тея турци нещо странен вкус имат  Mr. Green

Не знам, идея си нямам  hahaha

Аз ще си лягам, дано утре съм в настроение вече! Лека  Hug

# 447

И ти изглеждаш страхотно.  Hug Аз днес поздравих всички накуп, защото много се бяхте променили, ако бях тръгнала поименно, много дълъг щеше да е списъкът.  Mr. Green
Благодаря ти Маме аз малко изневерих на филма ама много ми хареса Хазал на този подпис и аватара стана в комбина  Mr. Green

# 448
Лека Сиси   Hug Hug

# 449

Общи условия

Активация на акаунт