Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 980
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Сливен
Ох ама таз ханде на 4ри крака се носеше. олееееееее много беше смешна - нафиркана до козирката Simple Smile
Смешна картинка беше  hahaha

меко казано
и Емир не беше много от трезвите доста се залюля като тръгна да отваря врата Mr. Green

# 541
  • Дъблин
Ох ама таз ханде на 4ри крака се носеше. олееееееее много беше смешна - нафиркана до козирката Simple Smile
Смешна картинка беше  hahaha

меко казано
и Емир не беше много от трезвите доста се залюля като тръгна да отваря врата Mr. Green

аз се чудех как въобще стигна до врата. а и най вече как позна хандето. направо си беше комично Simple Smile

# 542
Благодаря ти Сиси за  клиповете страхотни са

# 543
Сиси, мерси.   bouquet
Виолетка, ти си запълнила празното пространство. Wink

# 544
да постарах се много докато намеря някое със същите размери  Mr. Green
Аз нагоре ти предложих някои нищо ли не си хареса или не ти пасват  Rolling Eyes

# 545
Аз нагоре ти предложих някои нищо ли не си хареса или не ти пасват  Rolling Eyes
Не ми пасват - нисички идват.

# 546
Аз си харесах, но се притеснявам да не стане много претрупано, обаче ще пробвам. Да видим как ще изглежда.

# 547
Аз си харесах, но се притеснявам да не стане много претрупано, обаче ще пробвам. Да видим как ще изглежда.
Ох  ooooh! то и аз станах много натрупана ама тая седмица ще ме издържите така всичките са ми любими , другата ще съм по семпла обещавам  Mr. Green

# 548
ей тези видяхте ли ги вчера ги пуснах  Mr. Green

# 549
Я да ви пусна едно клипче да оплакнем окото малко  Mr. Green Mr. Green

# 550
Вили, сега ще те ползвам малко за моден консултант  Mr. Green че да съм готова преди сестричката да ме е видяла. Разбрах, че ми търсила миниатюри  hahaha
Сега първо виж това , което съм сложила как е. Тук ще ти пиша, за да не изписваме темата с глупостите ми  Grinning
Компютърът ми прави номера точно като почна модното ревю  hahaha Да не се чудиш защо изчезвам.
Сега ще пробвам. Разбрало се, че сестричката ще става свидетел на ревюто  hahaha

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 16:36 от siiisiiitooo

# 551
Вили, сега ще те ползвам малко за моден консултант  Mr. Green че да съм готова преди сестричката да ме е видяла. Разбрах, че ми търсила миниатюри  hahaha
Сега първо виж това , което съм сложила как е. Тук ще ти пиша, за да не изписваме темата с глупостите ми  Grinning
Мисля че трябва да им размениш местата на горните две картинки май по добре ще изглежда  newsm78
Така  е по хубаво ама защо не сложиш още едно да запълниш дупката  Mr. Green да сме шарени тази седмица всички  Mr. Green
Ей това или ще ти дойде много високо вчера нали си го хареса
Може ей това да си сложиш по средата а между него тези малките

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 16:40 от violetkaa

# 552
Клипчето е тъжно така че който не иска да се натъжава да не си го пуска ,обаче песента е убийствена тя е от един друг мой любим филм Любов и Наказание

# 553
Мале само да не ме линчувате  boo ,че все тъжни клипове ви пускам ама песните са невероятни  Heart Eyes

# 554
  • Сливен
Клипчето е тъжно така че който не иска да се натъжава да не си го пуска ,обаче песента е убийствена тя е от един друг мой любим филм Любов и Наказание
и аз го гледам филма е много интересен по последно време няма суб  и не съм гледала 6 епизода тази песен е за такива тъжни момент този които е направил клипа е оцелил в десятката с песента Peace

Общи условия

Активация на акаунт