Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 926
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Сиси, шегувам се.  Hug Виолетка е права. Wink

# 571
Моля, моля.   bouquet Да ви е сладко.

Сиси, ти пак ли ще се преобличаш? Направо задмина Бихтер. hahaha hahaha hahaha
Недей така да се оплакваш от мен  Stop Вчера цял ден за вас се грижих, сега ми е дошла музата да си правя и аз ревю  hahaha
Давай мамче тя snejka само се базика с тебе и тя е добро дете като всички нас  Mr. Green
Много сериозен проблем ми възникна  hahaha Компютърът не ми зарежда докрай страниците в темата и точно миниатюрите ми бягат  hahaha
Абе тоз твоя компютър  hit
Сиси, шегувам се.  Hug Виолетка е права. Wink
Седнала съм в момента  Mr. Green Mr. Green

# 572

Недей така да се оплакваш от мен  Stop Вчера цял ден за вас се грижих, сега ми е дошла музата да си правя и аз ревю  hahaha Благодаря ти за кафенцето  Hug Аз ще съчетавам да си пийвам и да се преобличам  Grinning

Помощ ако ти трябва да викнем Емирчо, той бързо разсъблича женичките. Mr. Green
Като казах женичките и се сетих за тази песен  hahaha

Joy

# 573
Знам, че се шегуваш  Hug Аз затова казах, че подранихте. Исках да избегна да се сетите за моето второ Аз- Бихтер  hahaha Mr. Green

Сестричке някой път ме изумяваш  hahaha да не кажа винаги  hahaha

Аз вече съчетавам да пиша едновременно на всички, че ми е жал за темата. Mr. Green

# 574
Знам, че се шегуваш  Hug Аз затова казах, че подранихте. Исках да избегна да се сетите за моето второ Аз- Бихтер  hahaha Mr. Green
  bouquet Хайде чакаме те с новата визия. Hug

# 575

Недей така да се оплакваш от мен  Stop Вчера цял ден за вас се грижих, сега ми е дошла музата да си правя и аз ревю  hahaha Благодаря ти за кафенцето  Hug Аз ще съчетавам да си пийвам и да се преобличам  Grinning

Помощ ако ти трябва да викнем Емирчо, той бързо разсъблича женичките. Mr. Green
Като казах женичките и се сетих за тази песен  hahaha

Joy
Мале направо изби рибата с тази песен

# 576
  • Сливен
Хахха Зори тази песен е супер а за чичката на клипа нямам думи влюбих се в мустака му hahaha hahaha hahaha

# 577
Вие чакате, но аз не мога да стигна въобще до това, което искам  hahaha Казвам ви, че откакто познавам сестричката, нещо му стана на тоз компютър  Crossing Arms Беше си изряден  Grinning

# 578
Вие чакате, но аз не мога да стигна въобще до това, което искам  hahaha Казвам ви, че откакто познавам сестричката, нещо му стана на тоз компютър  Crossing Arms Беше си изряден  Grinning

ето пак аз виновна Cry

# 579
Оставям ви за малко отивам да   chef правя   един сладкиш на мъжлето  Mr. Green

# 580

ето пак аз виновна Cry
Аз не ти се сърдя, защото последния път най- накрая успях да гледам филма като бял човек с останалите  Mr. Green Последните три пъти , откакто официално разкрихме, че сме сестри  hahaha , имах сериозни затруднения. hahaha

Вили, мерси за помощта  Hug Измислих го най-накрая, лека корекция само ще направя.

# 581
# 582
  • в очите на дъщеря си
Снежка ,мерси за кафето  bouquet

аз си свърших работата- до следб малко

момичета вече сме на 39 страница #Crazy направо нямаме спирачки

# 583
Здравейте!Виждам,че и мен сте ме споменали,но толкова бързо пишете,че искам да компенсирам и около 1 час чета какво сте си писали.

# 584
  • Сливен
Снежка ,мерси за кафето  bouquet

аз си свърших работата- до следб малко

момичета вече сме на 39 страница #Crazy направо нямаме спирачки
няма ли опция страниците на темите да са повече от 50 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт