Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 34 118
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Не само аз, corrosion, не само аз...
страшно много хора са така, и вероятно не си гледала Shots in the dark , нито нация на ваксините.

Горещо препоръчвам на всички колебаещи се...  майки

P.S. Are vaccines safe се превежда в момента... Търпение...

P.S.S. corrosion, на колко години си? Няма ли гаджета за теб? Или тези работи са за другите...  ти си имаш задача да просветиш всички във форума и си посветила живота си на това?...хммм...

Последна редакция: нд, 03 апр 2011, 18:03 от chukchi

# 406
corrosion, може ли да поспреш малко с чаршафите си, аман от мисионери.   Whistling

Появата на антитела след ваксина НЕ ОЗНАЧАВА имунитет. Всъщност може да означава много неща (вкл. и разболяване), но не и взети сами за себе си. Нещо ще кажеш ли за тази статия, или пак ще се направиш, че не си я видяла?

Antibodies & Immunity After Vaccines

# 407
corrosion, може ли да поспреш малко с чаршафите си, аман от мисионери.   Whistling

Появата на антитела след ваксина НЕ ОЗНАЧАВА имунитет. Всъщност може да означава много неща (вкл. и разболяване), но не и взети сами за себе си. Нещо ще кажеш ли за тази статия, или пак ще се направиш, че не си я видяла?

Antibodies & Immunity After Vaccines

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поредният линк към рандъм сайт. Поне нещо шрифта да бяха сменили...

Антителата са продукт и инструмент на имунната система. Кой и къде казва, че значат имунитет? Какво е имунитет, според вас? Пак ли ще ме питате какво са антителата? Имунната система има стотици елементи и хиляди механизми. Фундаменталните пропуски в механизма на развитието на една инфекция можете да попълните с тази лекцийка от около час на един индиец със смешен акцент, който обаче много хубаво обяснява: http://www.youtube.com/user/DoctorNajeeb#g/c/09CC466C3127CDAC

# 408
Антителата са продукт и инструмент на имунната система. Кой и къде казва, че значат имунитет? Какво е имунитет, според вас? Пак ли ще ме питате какво са антителата? Имунната система има стотици елементи и хиляди механизми.

Не.  Simple Smile
Само ще те попитам с каква цел се поставят ваксини и кое доказва, че именно ТЕ предпазват от болести?

# 409
Е - как с каква цел, с цел контрол на населението, промиване на мозъци и да се нагушат фармацевтичните фирми, разбира се  txtloves

Кажи ми ти, как се доказва, че като си жаден и пиеш вода и спреш да си жаден, именно ВОДАТА те е направила напоен? Heart

# 410
....... отново....

"и вероятно не си гледала Shots in the dark , нито нация на ваксините.

Горещо препоръчвам на всички колебаещи се майки

P.S. Are vaccines safe се превежда в момента... Търпение..........
P.S.S. corrosion, на колко години си? Няма ли гаджета за теб? Или тези работи са за другите...  ти си имаш задача да просветиш всички във форума и си посветила живота си на това?...хммм..."

# 411
Чукчи, аз едва преди 2-3 дни се ужасих от коментарите на мултимодал (тя ли беше? не ми се търси из темата, ако не е тя, съжалявам) по отношение хемолитичната болест на новороденото. И май пак тя обясняваше, че витамин К е ваксина.

На колко години съм? На три. Поради липса на достоверни източници, които подкрепят тезите ни, хайде да пратим този, който ни задава въпроси, при гаджето, че да не ни бръмчи coolcool

Един от тези филми ли е този, от който беше цитирал по-рано? За който се съмнявах в научния похдод? Не можем сами да си избираме в коя част от науката вярваме. Науката не разчита на вяра. Ще ги изгледам, без да се настройвам предварително.

Много ми е интересна тази дискусия, честно да си кажа.

# 412
Поради липса на достоверни източници, които подкрепят тезите ни, хайде да пратим този, който ни задава въпроси, при гаджето, че да не ни бръмчи
ooooh!  Sick Това го четох пет пъти.... Убий ме, но не го разбирам..

Много ми е интересна тази дискусия, честно да си кажа.
Sick Моля ти се! На мен и на повечето увредени дечица и на майките им не и интересна! По скоро настъпване на мазола... ooooh!

# 413
Е - как с каква цел, с цел контрол на населението, промиване на мозъци и да се нагушат фармацевтичните фирми, разбира се  txtloves

Кажи ми ти, как се доказва, че като си жаден и пиеш вода и спреш да си жаден, именно ВОДАТА те е направила напоен? Heart

Хехе-хе, този опит за доказване на ефективност не бях госрещала.  Laughing
Не че останалите изглеждат по-малко глупаво.. на фона на реалността..

Значи въпросът с антителата и имунитета го смятаме за приключен, няма какво да кажеш по същество, освен че сайтът не ти е симпатичен? И сега да вземем да наблегнем на нелепите сравнения и религиозния патос, защото в действителност ваксините нищичко не са променили в положителна посока. За варедите има многоого писано, впрочем темата е точно за тях.  Stop

# 414
За вредите има мноооого писано, впрочем темата е точно за тях.  Stop
Едва ли има по-обсъждана тема в bg-mamma Sad

# 415

Значи въпросът с антителата и имунитета го смятаме за приключен, няма какво да кажеш по същество, освен че сайтът не ти е симпатичен? И сега да вземем да наблегнем на нелепите сравнения и религиозния патос, защото в действителност ваксините нищичко не са променили в положителна посока. За варедите има многоого писано, впрочем темата е точно за тях.  Stop

Показвам ти как изглежда твоя метод за доказване на неефективност отстрани Simple Smile

Твоите деца ваксинирани ли са?

# 416
Що за въпрос?
Повечето пишещи и следящи темата се спрели да ваксинират след увреждане от ваксина, за съжаление... Sad

# 417

Показвам ти как изглежда твоя метод за доказване на неефективност отстрани Simple Smile

Защо аз да доказвам ефективност или неефективност, коя съм аз?  Rolling Eyes
От мен се иска да приема на доверие нещо, само защото "така казват лекарите". Е, аз пък виждам, че няма нищо общо с реалността и тази история доста намирисва. Майка съм на дете, което се разболя след ваксина от същата болест, за която трябваше да е предпазено. Изчетох доволно много информация ЗА и ПРОТИВ, преди да стигна до собствени заключения.

Твоят мотив да пишеш в полза на ваксините какъв е? Майка ли си, лекар ли си, рекламен агент ли си, дистрибутор ли си? И с какво ще убедиш пишещите в тази тема, чиито деца са пострадали, че ваксините са ефективни и безопасни? С това, че трябва да пият вода, защото някой така е казал ли? Или като ги обвиняваш в невежество?
Интересен подход..  ooooh!

# 418
В действителност ваксините нищичко не са променили в положителна посока - multimodal

Едра шарка. Преди ваксини - стотици милиони мъртви. След ваксини - няма нито един болен.

Примаш на доверие не това, което казват лекарите, а това, което четеш по сайтове. Не приемай на доверие нито едно от двете. Чети проучвания. Не искам нищо повече.

С една дума, децата ти са ваксинирани? Каква отговорност поемаш пред майките, на които казваш, че не трябва да ваксинират изобщо?

Моят мотив не е в полза на ваксините, а в полза на истината.

# 419
Едра шарка. Преди ваксини - стотици милиони мъртви. След ваксини - няма нито един болен.

Кажи ми плс ваксината срещу едра шарка...

Общи условия

Активация на акаунт