Мъж Телец - 4

• 41 556
  • 804
  •   1
Отговори
# 570
Просто й кажи че ако иска да остане на тази работа е необходимо да припомни на шефа си че няма никакъв опит в тази сфера, че се учи бавно но, влага старание и се опитва да не греши. А, ако проблема е само в закъсненията нека предложи на шефа си да кажем да идва 20 минути по-късно и да си тръгва 20 минути по- късно или един час да се намали обедната почивката. Нека има диалог с шефа си. Ако, закъснението е системно мисля че няма да има проблем да остава по до късно. Аз не познавам шеф, който да не остава след работно време по-малко от час след другите. Нека да не е нагла когато говори с шефа си и да погледне обективно на нещата. В крайна сметка се плаща за работно време и свършена работа, не само за работно време и не само за свършена работа. Или просто да се събужда и да тръгва по- рано за работа. Аз като бях работник най много ми тежеше да отивам на работа. Но говорих с шефа и се разбрахме че ще отивам преди обяд по някое време Simple Smile и ще си тръгвам когато си направя часовете. И така, той ми плащаше на час. И в крайна сметка и двамата бяхме доволни. Работата беше свършена на време и работното време беше уплътнено. Такъв разбран шеф е голяма рядкост. Но, надявам се няма да има проблеми с шефа си ще намерят някакъв компромисен вариант.

А, сега като шеф ми е доста трудно да науча екипа си да идва на време, да работи плътно, точно и без грешно. Знам че искам много от тях, но ако те са на моето място ще искат да ги сменя. Отстрани изглежда много лесно, но в крайна сметка ти си длъжен да осигурихш работа на тези хора, за да могат да хранят семействата си. Ако, те работят калпаво твоята стока не се купува следователно няма пари. А, те не го разбират това и продължават да мрънкат - егоисти са. Най- много мразя когато ги заваря пред вратата да пушат. Направо откачам. Осигурил съм им идеален заден двор и тераса сигурно 20 кв. метра открита. А, те кикиморите пред офиса лапнали цигарите.

Не мисля че е предателство това че тя ти е споделила и че ти ще кажеш на шефа й. Но, да знаеш че ако тя разбере че със шефа й имате нещо общо ще се обиди.
На твое място бих поговорил с шефа й, да го предупредя че тя иска да говори с него и той да я предразположи тя да се качи при него и да започне разговора. И в крайна сметка да й предложи вариант, който да я устройва, ако не иска да я загуби. Но телеца мрази да губи хората си.

# 571
Просто й кажи че ако иска да остане на тази работа е необходимо да припомни на шефа си че няма никакъв опит в тази сфера, че се учи бавно но, влага старание и се опитва да не греши. А, ако проблема е само в закъсненията нека предложи на шефа си да кажем да идва 20 минути по-късно и да си тръгва 20 минути по- късно или един час да се намали обедната почивката. Нека има диалог с шефа си. Ако, закъснението е системно мисля че няма да има проблем да остава по до късно. Аз не познавам шеф, който да не остава след работно време по-малко от час след другите. Нека да не е нагла когато говори с шефа си и да погледне обективно на нещата. В крайна сметка се плаща за работно време и свършена работа, не само за работно време и не само за свършена работа. Или просто да се събужда и да тръгва по- рано за работа. Аз като бях работник най много ми тежеше да отивам на работа. Но говорих с шефа и се разбрахме че ще отивам преди обяд по някое време Simple Smile и ще си тръгвам когато си направя часовете. И така, той ми плащаше на час. И в крайна сметка и двамата бяхме доволни. Работата беше свършена на време и работното време беше уплътнено. Такъв разбран шеф е голяма рядкост. Но, надявам се няма да има проблеми с шефа си ще намерят някакъв компромисен вариант.

А, сега като шеф ми е доста трудно да науча екипа си да идва на време, да работи плътно, точно и без грешно. Знам че искам много от тях, но ако те са на моето място ще искат да ги сменя. Отстрани изглежда много лесно, но в крайна сметка ти си длъжен да осигурихш работа на тези хора, за да могат да хранят семействата си. Ако, те работят калпаво твоята стока не се купува следователно няма пари. А, те не го разбират това и продължават да мрънкат - егоисти са. Най- много мразя когато ги заваря пред вратата да пушат. Направо откачам. Осигурил съм им идеален заден двор и тераса сигурно 20 кв. метра открита. А, те кикиморите пред офиса лапнали цигарите.

Не мисля че е предателство това че тя ти е споделила и че ти ще кажеш на шефа й. Но, да знаеш че ако тя разбере че със шефа й имате нещо общо ще се обиди.
На твое място бих поговорил с шефа й, да го предупредя че тя иска да говори с него и той да я предразположи тя да се качи при него и да започне разговора. И в крайна сметка да й предложи вариант, който да я устройва, ако не иска да я загуби. Но телеца мрази да губи хората си.

Направо сте 1:1 със моя телец - особено за цигарите , предложи им на мацките ако откажат цигарите да ги бонусира финансово към заплатата - не е много но пак си е някакъв стимул. А за тази служителка да допълня и нещо което ме засегна лично - нарече шефа си грубиян и злобар / което не е истина разбира се / , тя изпитва неприязън към него а когато той й звънна тя се държеше именно нагло , нямаше го респекта и уважението към него а иначе пред мен ми се прави на жертва едва ли не . Той има право  защото работата изисква пълна концентрация и най-вече се работи със цифри , суми и много клиенти , няма право да се сърди , работното място не позволява да закъснява , и на мен не ми беше приятно една сутрин да я чакам 10 мин. сутринта да си направя отчета а и най-вече  много държа на точността - аз винаги пристигам на работното си място 5-10 мин. и така е от години и не съм мрънкала  да остана малко  в извънработно време , стига да не става навик разбира се. Благодаря ти Редбул ,много си изчерпателен  Hug

# 572
Ами, за да се държи по този начин със шефа си значи е некомпетентна, невъзпитана и с липса на реална оценка. Както казах кикимора Grinning
Повтарям се като казвам че в България народа е свикнал само да лапа. Grinning

# 573
Ами, за да се държи по този начин със шефа си значи е некомпетентна, невъзпитана и с липса на реална оценка. Както казах кикимора Grinning
Повтарям се като казвам че в България народа е свикнал само да лапа. Grinning

Eй понякога си мисля че ти си мойто теле под прикритие тук Thinking, шегувам се разбира се Grinning - много сте еднакви , дори и на думи не само на дела. Ти кога си роден май или април .

# 574
# 575
# 576
# 577

Няма как нали си Телец - ние сме дискретни и потайни  Grinning щом се отнася до лична информация Wink

# 578
Като гледам твоя телец значи и мен ме чака звездно бъдеще Grinning

# 579
Като гледам твоя телец значи и мен ме чака звездно бъдеще Grinning

Joy пожелавам ти го от сърце   Winkно на него определено не му е лесно - едно е факт, че Телците градят империята си бавно но сигурно ,с цената на много труд ,прагматичност и стоически да преодоляват трудностите .С тези качества имаш гарантиран успех Редбул и с твойте данни . Grinning

# 580
Ключовата дума е империя Grinning

# 581
Ключовата дума е империя Grinning

Ами то при него наистина си е цяла империя  Grinning занимава се със няколко отговорни дейности - и задължително всичко се изчислява в пари , имам чувството че ако беше възможно и от въздуха щеше да прави пари , много е предприемчив , ентусиазиран и активен -във всяка сфера се раздава всеотдайно.

# 582
И после телците не били началници - да бе... Даже господари е по- точно Grinning

# 583
И после телците не били началници - да бе... Даже господари е по- точно Grinning

Хаах  Grinning просто нямам думи за това господарско изказване , много ми е познато  Grinning

# 584
Айде бе то е много лесно само да четете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт