А, сега като шеф ми е доста трудно да науча екипа си да идва на време, да работи плътно, точно и без грешно. Знам че искам много от тях, но ако те са на моето място ще искат да ги сменя. Отстрани изглежда много лесно, но в крайна сметка ти си длъжен да осигурихш работа на тези хора, за да могат да хранят семействата си. Ако, те работят калпаво твоята стока не се купува следователно няма пари. А, те не го разбират това и продължават да мрънкат - егоисти са. Най- много мразя когато ги заваря пред вратата да пушат. Направо откачам. Осигурил съм им идеален заден двор и тераса сигурно 20 кв. метра открита. А, те кикиморите пред офиса лапнали цигарите.
Не мисля че е предателство това че тя ти е споделила и че ти ще кажеш на шефа й. Но, да знаеш че ако тя разбере че със шефа й имате нещо общо ще се обиди.
На твое място бих поговорил с шефа й, да го предупредя че тя иска да говори с него и той да я предразположи тя да се качи при него и да започне разговора. И в крайна сметка да й предложи вариант, който да я устройва, ако не иска да я загуби. Но телеца мрази да губи хората си.