Мъж Телец - 4

• 42 227
  • 804
  •   1
Отговори
# 300
Като не съм на кеф никъде не ми се ходи. После може да съжалявам че съм изпуснал грандиозно събитие, но за него момент не е имало нищо по- важно от това да си почивам..[/color]

RedBul много точно си го казал това , наистина сме такива Телците , не че не обичаме да се забавляваме просто обичаме от време на време да си преживяме блажено и да си почиваме необезпокоявани от никого . Слава богу това е за много кратък период един-два дни и после пак сме на линия . Grinning Може би така се разтоварваме от грижите , поне за мен е така , а иначе си обичаме развлеченията и му отпускаме края от време на време. Wink

# 301
Знаеш че не отговаряш ли на критериите му най- малкото на външен вид дори няма да говори с теб. Като те хареса на външен вид започва да преценя поведението ти в обществото. Как се държиш с приятелите си, как те се държат с теб. И обикновено симпатизира на тези хора, който се държат с теб като с дама, не ти хвърлят погледи през рамо и настоятелно показват уважение към отношенията ви.../b]

Redbul много ти благодаря за анализа който ми направи  Hug. Много телешки го каза горното , наистина си прав че много ме наблюдава когато излизаме как се държа , как се отнасят към мен , какво е мнението на приятелите му за мен / много му е приятно че неговите приятели ме приеха много сърдечно в тяхната компания /. И за чувството за собственост също - не го показва но го усещам това чувство . Wink

# 302
а да питам, относно приятелите.. един от най-добрите приятели на моя не ме харесва.. познаваме се от много време, той ходеше с една от най-добрите ми приятелки.. но и тогава, всъщност никога не съм го харесвала. Тъпото е,че той се държи гадно и ме пробва.. ама аз понеже съм пич гледам да се държа ок.. или поне безразлично..  е затапвала съм го лекичко някой път.. ама гледам да не се заяждам, няма смисъл. Та въпроса ми е до колко е проблем ако негов приятел не ме харесва?

# 303
SOL  запомни , Телеца винаги си създава собствено мнение за хората , а това че негов приятел не те харесва ти нямаш вина и той ще се съобразява ,ако възникне напрежение да тушира нещата , но няма да промени неговото лично мнение за теб . Naughty

# 304
а да питам, относно приятелите.. един от най-добрите приятели на моя не ме харесва.. познаваме се от много време, той ходеше с една от най-добрите ми приятелки.. но и тогава, всъщност никога не съм го харесвала. Тъпото е,че той се държи гадно и ме пробва.. ама аз понеже съм пич гледам да се държа ок.. или поне безразлично..  е затапвала съм го лекичко някой път.. ама гледам да не се заяждам, няма смисъл. Та въпроса ми е до колко е проблем ако негов приятел не ме харесва?

Няма проблем, стига твоя човек да те харесва. А, ако приятеля му се държи зле с теб пред него. По- зле за тоя дето се заяжда. С времето като си изясните чувствата и той ти има доверие. Никой няма да е по- важен от теб. А, засега не се заяждай с него не му отвръщай. Нека твоя човек види, че другия прекалява и сам ще му сложи бесилото.
Телците мразим приятелите ни и/или хората на които държим да се конфронтират по какъвто и да е начин един с друг. И започваме да ги наблюдаваме, ако единият продължава, докато другият е спрял. Това го тълкуваме като умишлена проява на науважение и ни пада в очите. 3 4 пъти така и има не жълт а, направо червен картон. Разбра се винаги може да се извини и тогава започва да тече процедура по обжалване. Започваме да го наблюдаваме ка ксе държи с този, който е обидил преди това. Ако, премине успешно теста може и да излезем на кафе някой път... хахах да да, никога Grinning

Тук някой трябва да зададе въпроса защо след като се е извинил нещата не се оправят нацяло.

# 305
tarpelivkata мерси Simple Smile да ти кажа в началото малко ме притесняваше това.. но като че ли се убеждавам все повече, че си права и е много хубаво, че сами си създавате мнение за хората а не се влияете от другите. Пък той (приятеля  му) може и да не е лош човек, но не ми се е показвал много в тази си светлина.. има все пак някакви проблясъци де.. пък и аз не съм хейтър Wink опитвам се да намирам позитивните неща у хората Simple Smile но понякога е трудно.. а да ти кажа честно ми е неприятно.. и определено бих искала нещата да са по друг начин, но.. какво да се прави.. каквото е такова Simple Smile

# 306

Тук някой трябва да зададе въпроса защо след като се е извинил нещата не се оправят нацяло.
[/quote]

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 11:57 от tarpelivkata

# 307
"защо след като се е извинил нещата не се оправят нацяло?" Simple Smile

# 308
Защото си подбираме приятелите. Що за човек, трябва да си за да не се държиш нормално? За теб като мой приятел, трябва да е достатъчен факта, че аз харесвам този човек. И да не се държиш зле с него - по този начин обиждаш и мен. За това мразим близките ни да се конфронтират един с друг.

# 309
Ей хора нещо се затруднявам да вмъквам цитати  newsm78 но работя по въпроса.
 Wink
Redul ме впечатли със логичната си мисъл и търпение да ни отговаря на всички- оценявам този жест. Телците рядко са толкова отзивчиви и търпеливи , само към хора които са му симпатични , иначе няма шанс да те удостои със внимание , казвам го защото и аз съм Телец и знам какво влагам в отношенията с хората.

П.С  Ето и RedBul  мисли като мен , че няма да позволи конфронтация между приятелите си .

# 310
a RedBull вие изобщо прощавате ли нещо.. или режете директно.. а това за шанса е един вид отмъщение според мен, защото всъщност така или иначе никога не му го давате.. той си се извинява.. но това не променя нещата. И възможен ли е 2-ри шанс? Това ми е интересно. Гледай направо не се спирам да питам, много ми е интересно като има някой да разясни загадките Wink

# 311
и.. да  Grinning RedBull Grinning ти си един истински търпелив телец Wink ама няма да прекалявам Simple Smile и благодаря за търпението  Simple Smile

# 312
и всъщност мисля, че независимо от зодиите няма човек на който да му е приятно негови приятели или близки хора да се карат..

# 313
a RedBull вие изобщо прощавате ли нещо.. или режете директно.. а това за шанса е един вид отмъщение според мен, защото всъщност така или иначе никога не му го давате.. той си се извинява.. но това не променя нещата. И възможен ли е 2-ри шанс? Това ми е интересно. Гледай направо не се спирам да питам, много ми е интересно като има някой да разясни загадките Wink

Има втори шанс разбира се. Достатъчно е виновника искрено да се извини на мен и на човека който е засегнал. По този начин си научава урока - това е достатъчно за да получи прошка. Но, си знае че вече има жълт картон.

# 314
Това за търпението ми... относителна работа. Просто в момента имам работа на компютъра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт