Мъж Телец - 4

• 42 183
  • 804
  •   1
Отговори
# 435
Ей Редбул май само ние с теб останахме постоянни и влизаме тук  Grinning , другите никакви ги няма  Rolling Eyes къде ли се покриха  newsm78 , сигурно ни изневеряват в друг форум  Wink

# 436
  • Варна
е четем ви поне Laughing

# 437
Аз не изневерявам, тук съм, но няма какво да коментираме и да четем.... дайте нещо да нищим Simple Smile

# 438
Това ли беше? Разнищихме ли телеца? Grinning

# 439
Много ми е интересно паузите които имаме с мойто Теле дали се отразяват на връзката- т.е отслабват ли му чувствата към мен. Защото 8 дни няма да се виждаме / вече тече 4 ден / и си мисля че през тези кратки отдалечавания може да реши че не му липсвам толкова. Всъщност на 1 се чухме за последно и последните му думи бяха целувка и доскоро .Но пък като се върне обеща веднага да се видим  Grinning

# 440
  • Варна
Явно телецът вече не е интересен...хаха,шегичка Laughing

Айде ,пишете де,липсвате ми! Hug

# 441
Много ми е интересно паузите които имаме с мойто Теле дали се отразяват на връзката- т.е отслабват ли му чувствата към мен. Защото 8 дни няма да се виждаме / вече тече 4 ден / и си мисля че през тези кратки отдалечавания може да реши че не му липсвам толкова. Всъщност на 1 се чухме за последно и последните му думи бяха целувка и доскоро .Но пък като се върне обеща веднага да се видим  Grinning
на този въпрос и аз се чудя.... ти една седмица се оплакваш, че няма да го виждаш ...., а аз няма да казвам от кога - и се държи все едно нищо не е станало ....  ooooh!

# 442
Много ми е интересно паузите които имаме с мойто Теле дали се отразяват на връзката- т.е отслабват ли му чувствата към мен. Защото 8 дни няма да се виждаме / вече тече 4 ден / и си мисля че през тези кратки отдалечавания може да реши че не му липсвам толкова. Всъщност на 1 се чухме за последно и последните му думи бяха целувка и доскоро .Но пък като се върне обеща веднага да се видим  Grinning
на този въпрос и аз се чудя.... ти една седмица се оплакваш, че няма да го виждаш ...., а аз няма да казвам от кога - и се държи все едно нищо не е станало ....  ooooh!

Може би това си е нормално за мъжът Телец  да стои на дистанция и да не зачестява със срещите  Wink , честно казано на мен ми липсва , незнам за него - никога не ми казва дали му липсвам , но винаги когато се връща в града ми звъни да се видим още пътувайки . Rolling Eyes , сигурно защото няма търпение да се видим , знам ли. newsm78  Редбул хайде дее , къде изчезна , идвай да разнищваме мъжът Телец - само ти ни остана , трябва да положим усилия да не те загубим и теб . Grinning

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 22:04 от tarpelivkata

# 443
Добре де, ти си жена нормално е да си казваш когато ти липсва - присъщо е за жените.
Пак напомням - как очакваш такъв корав мъж да се разнежва? Няма такова нещо - факта че ти звъни още докато пътува да се видите и вероятно пристига до вас още с багажа е достатъчно красноречив жест за това че му липваш. И иска да те види веднага. Grinning Така си мисля.

# 444
на този въпрос и аз се чудя.... ти една седмица се оплакваш, че няма да го виждаш ...., а аз няма да казвам от кога - и се държи все едно нищо не е станало ....  ooooh!

Това може да е защото жена му е наоколо или има някой около него. А, другата причина е че вероятно е избрал жена си и започва малко по малко да те дистанцира от себе си. Това ми хрумва в момента не знам да ли съм прав - дано не съм.

# 445
Добре де, ти си жена нормално е да си казваш когато ти липсва - присъщо е за жените.
Пак напомням - как очакваш такъв корав мъж да се разнежва? Няма такова нещо - факта че ти звъни още докато пътува да се видите и вероятно пристига до вас още с багажа е достатъчно красноречив жест за това че му липваш. И иска да те види веднага. Grinning Така си мисля.

Трябваше ми някой  мъж Телец  да го потвърди Rolling Eyes че щом пътувайки ми звъни да се видим говори красноречиво за това че съм му липсвала  Grinning , ще го приема за знак че дистанцийте и паузите не са пречка за него , а пък за мен още повече- дори повече го искам. Wink Наистина не се издава какво чувства и мисли , но пък когато останем на саме всички съмнения се изпаряват и така до следващият път  Heart Eyes Загадката си остава .

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 11:05 от tarpelivkata

# 446
Тва телеца кво чака и то не знае. Ама чака...

# 447

Редбул , внеси малко яснота  Grinning то нали и аз съм Телец , аз по принцип знам какво чакам и искам , винаги съм наясно със себе си - но ако имаше такава яснота и отсреща щеше да е супер  Wink

# 448
Ух, че скучно! Що спряхте да пишете бре?!

# 449

Редбул , внеси малко яснота  Grinning то нали и аз съм Телец , аз по принцип знам какво чакам и искам , винаги съм наясно със себе си - но ако имаше такава яснота и отсреща щеше да е супер  Wink
Искам да кажа че телците като че ли стоим малко встрани от живота. Стоим и наблюдаваме... какво наблюдаваме, защо го правим?

Общи условия

Активация на акаунт