Мъж Телец - 4

• 42 167
  • 804
  •   1
Отговори
# 450
Ух, че скучно! Що спряхте да пишете бре?!

Заради чата как защо Simple Smile

# 451
Е аз пиша и в двете Simple Smile Като един малък Наполеончо Simple Smile

# 452
Тва телеца кво чака и то не знае. Ама чака...

Просто не намирате смисъл в бързането ... Simple Smile Не заради друго.

# 453
Тва телеца кво чака и то не знае. Ама чака...

Редбул , внеси малко яснота  Grinning то нали и аз съм Телец , аз по принцип знам какво чакам и искам , винаги съм наясно със себе си - но ако имаше такава яснота и отсреща щеше да е супер  Wink
Искам да кажа че телците като че ли стоим малко встрани от живота. Стоим и наблюдаваме... какво наблюдаваме, защо го правим?

Даа Редбул наистина е вярно че наблюдаваме нещата отстрани и по принцип стоим на лека дистанция от всички и всичко   Wink , много обичаме  да владеем ситуацията  и се хвърляме само на сигурното и провереното - ако нещо излезе от обичайния ритъм и рамка правим всичко възможно да въведем ред , наместваме си пластовете така че да ни е комфортно и спокойно. Grinning

# 454
Като казваш пластове мислиш ли че телците сме дебели по природа Grinning

# 455
Многопластови сте, то се знае Simple Smile

# 456

Хаах дебели Телци няма Wink има само набити здрави мъже  Grinning и женствени жени Телец - аз съм атлетична според моето теле  Rolling Eyes Embarassed

# 457

Хаах дебели Телци няма Wink има само набити здрави мъже  Grinning и женствени жени Телец - аз съм атлетична според моето теле  Rolling Eyes Embarassed

Ей, тва е! Ей тази реплика ще си я разпечатам на А0 и ще си я залепя на стената в офиса. На мен ми писна да обяснявам че не съм дебел. Grinning

# 458
А, да ви питам защо не влизате в чата?

# 459

Хаах дебели Телци няма Wink има само набити здрави мъже  Grinning и женствени жени Телец - аз съм атлетична според моето теле  Rolling Eyes Embarassed

Ей, тва е! Ей тази реплика ще си я разпечатам на А0 и ще си я залепя на стената в офиса. На мен ми писна да обяснявам че не съм дебел. Grinning

Joy   Joy   Joy Това определено ме разсмя , абе как може на хубав и набит здравеняк като мъжът Телец да се осмелят да го нарекът че е дебел  Grinning

P.S.  А в чата не влизам защото по принцип не влизам в скайпа , много рядко може да се случи да вляза- в годината няколко пъти . Причината е че там не се чувствам комфортно ,  Фейсбука  например е съвсем друго, все пак това е социална мрежа и мога да си наблюдавам пасивно какво се случва. Grinning

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:21 от tarpelivkata

# 460
Я, кажете какво първо впечатление прави мъмжът телец? Как се почувствахте като го видяхте за първи път?

# 461
Я, кажете какво първо впечатление прави мъмжът телец? Как се почувствахте като го видяхте за първи път?

Първите ми впечатления са от съобщения във ФБ - беше деликатно настоятелен и много мил . Първи впечатления от личен контакт- голям кавалер ,  забавен и остроумен , да не пропусна най-важното  -внушаваше респект отвсякъде . Sunglasses и тк.н. А как се почувствах - специална и ухажвана от един истински мъж , който прекрасно знае какво иска. Wink

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 21:37 от tarpelivkata

# 462
И сега какво излиза? Че ние телците понеже всяваме респект дамите даже и да ни харесат се дръпват от страх? Grinning Не е добре тая работа Grinning

# 463
И сега какво излиза? Че ние телците понеже всяваме респект дамите даже и да ни харесат се дръпват от страх? Grinning Не е добре тая работа Grinning

Ами зависи от това дали дамата си пада по мъже внушаващи респект или по някой метросексуален нежен женчо. Grinning Наясно съм какво е метросексуален мъж - но ако добавим към това нежност и грация нали се сещаш за какъв респект говорим  Wink

# 464
хахаха... така е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт