Мъж Телец - 4

• 41 472
  • 804
  •   1
Отговори
# 705
Не обиждай охлювите Grinning

# 706
Гаври се с теб и чувствата ти.

Много гадно!
Казва ми, че е с нея заради детето. Тя е забременяла без да искат. А той ме гони  от 4 години!
Непрекъснато повтаря, че е турист и че са съквартиранти
. Не правят секс. Не я целува. Но странното е, че се страхува от нея. Крие си телефона, не ми дава да му звъня, когато си е в къщи. Може би наистина ми се подиграва.

Не знам дали той ти се подиграва, но ти се подиграваш със себе си. Голям охлюв трябва да е един мъж, че да каже такива неща.

Той всъщност е голям майтапчия. Точно в това е целият проблем, че не знам кога говори сериозно и кога се шегува. Иначе е ужасно добър. Не познавам толкова добър човек като него. Колкото до приказките за жена му и аз съм го питала какво толкова му е направила, че така да говори за нея, но явно много лошо се държи с него щом и е набрал толкова. Не го оправдавам, но не смятам, че  е едностранно това поведение.

# 707
vesela76, дали е едностранно неговото поведение към жена му  - това какво общо има с тебе? Това те успокоява ли, какво?
Просто не ме кефи мъж, който така говори за жена си, гаджето, приятелката си и т.н., а после се прибира при нея ... Звучи ми като оправдание, доста жалко някак си ... Какъв мъж грябва да си- да живееш така, а пък и да мрънкаш Confused
Пак ти казвам- ти имаш проблем, не той Peace

Обещавам да не обиждам охлювите повече, а и пед****ите също. Нищо лично.

# 708

Много гадно!
Казва ми, че е с нея заради детето. Тя е забременяла без да искат. при телеца няма случаини неща,още по-малко пък случаино да има дете.

# 709
Ами какво става ако настоящата патньорка забременее? (щото незнам за телеца, обаче случайни неща се случват Laughing ) та... насилствен аборт или просто не признава детето за свое?  Grinning  Grinning  Grinning
Аз разбирам да няма необмислени решения при телеца ама някои неща се случват без да питат..

# 710
Много неща се случват без да питат, но телецът е  подготвен психически за половината Simple Smile. Случва се неочаквана бременност, но според мен няма как да стане един телец да се прибира всяка вечер при жена, за която твърди, че не правят секс и не целува и няма чувства към нея. Дори и да има дете от нея, все пак ако се разделят, детето ще продължава да си е негово и ще си го вижда... Може би не е меродавно моето мнение, защото съм доста мнителна Simple Smile, но аз съм телец и един от най-близките ми приятели е телец и знам, че когато няма тръпка, когато няма чувства просто ставаш и си тръгваш оттам.

# 711
Много неща се случват без да питат, но телецът е  подготвен психически за половината Simple Smile. Случва се неочаквана бременност, но според мен няма как да стане един телец да се прибира всяка вечер при жена, за която твърди, че не правят секс и не целува и няма чувства към нея. Дори и да има дете от нея, все пак ако се разделят, детето ще продължава да си е негово и ще си го вижда... Може би не е меродавно моето мнение, защото съм доста мнителна Simple Smile, но аз съм телец и един от най-близките ми приятели е телец и знам, че когато няма тръпка, когато няма чувства просто ставаш и си тръгваш оттам.

Аз също подкрепям цитата на Lady_Valia че случайни неща при Телеца няма , всичко е добре обмислено и ако няма чувства то имаме отговорност която си поемаме към семейство, приятели и тк.н Възможно е един Телец да живее със съпругата си без да има чувства но когато има дете между тях схемата е различна - той си е отговорен докрай , а това качество на Телеца е безценно .

# 712

Аз също подкрепям цитата на Lady_Valia че случайни неща при Телеца няма , всичко е добре обмислено и ако няма чувства то имаме отговорност която си поемаме към семейство, приятели и тк.н Възможно е един Телец да живее със съпругата си без да има чувства но когато има дете между тях схемата е различна - той си е отговорен докрай , а това качество на Телеца е безценно .
Добре ме наковахте.  Laughing Все пак си мисля, че не може да слагате телците под един знаменател. Нали влияние оказват и асцендентите все пак. пък и от човек до човек си има разлика. За жена му съм чувала не много хубави неща - проверява му телефона, прави му скандали, ако му се обади жена, много се гримира и пазарува дрехи непрекъснато, а не работи. Не готви, не му пере дрехите изобщо не се грижи за него. сам си мие чиниите, сам си приготвя храната, сам си пере дрехите. Той затова казва, че са съквартиранти с нея.

# 713
Колкото до детето - това, че е станало без да иска ми го е казвал много отдавна - още преди 4 години. Спомням си, че и аз тогава го питах как става бебе така случайно при мъж на 30 години, но той ме уверяваше, че е така и че и той нямал обяснение за това.

# 714
Казах вече и пак повтарям - нямам за цел да развалям семейството му. Той е този, който ме пита дали искам да се оженим, а аз съм тази, която си мисли, че той се бъзика. Въпросът ми към вас беше доколко сериозно той казва това. До колко са сериозни чувствата му, казвайки ми "обичам те". Всъщност ролята на любовница ми допада повече засега, отколкото да живея с него. Живяла съм достатъчно време с  мъж, за да искам друг отново.

# 715
Казах вече и пак повтарям - нямам за цел да развалям семейството му. Той е този, който ме пита дали искам да се оженим, а аз съм тази, която си мисли, че той се бъзика. Въпросът ми към вас беше доколко сериозно той казва това. До колко са сериозни чувствата му, казвайки ми "обичам те". Всъщност ролята на любовница ми допада повече засега, отколкото да живея с него. Живяла съм достатъчно време с  мъж, за да искам друг отново.

Телетата обикновено не казват нещо, което нямат предвид, но все пак ти си тази, която може да почувства и да прецени доколко сериозно ти казва, че те обича. А щом те устройва това положение, това е чудесно Simple Smile, карай си така, както казваш в ролята на любовницата и това е (казвам го без капка ирония). А жена му каква е си е негова работа, аз това не разбирам защо ти се оплаква от нея при положение, че всяка вечер се прибира при същата жена, според мен по този начин малко или много той обижда сам себе си.

# 716
vesela76, по повод на това, че жена му не била цвете - аз да знаеш какви неща чух за себе си от новата приятелка на бившия Laughing

# 717
Абе то детето може и да е станало случайно, ама не са се оженили случайно нали  Thinking
А това че му проверява телефона е съвсем нормална женска реакция при положение че тя със сигурност усеща че нещо не е наред(и все пак му е жена). И ако бяха просто съквартиранти защо така настоятелно ще се крие от нея? за пред детето? че нали те и двамата с нея са възрастни хора и могат да си кажат нещата насаме.
Също, за да се оплаква тя че не правят секс, значи че е много рядко но не и че никога не се случва...
не звучи добре цялата тая ситуация, щом това те устройва, стой. Аз ако бях на твое място щях да бягам надалеч..  Peace

# 718
Абе то детето може и да е станало случайно, ама не са се оженили случайно нали  Thinking
А това че му проверява телефона е съвсем нормална женска реакция при положение че тя със сигурност усеща че нещо не е наред(и все пак му е жена). И ако бяха просто съквартиранти защо така настоятелно ще се крие от нея? за пред детето? че нали те и двамата с нея са възрастни хора и могат да си кажат нещата насаме.
Също, за да се оплаква тя че не правят секс, значи че е много рядко но не и че никога не се случва...
не звучи добре цялата тая ситуация, щом това те устройва, стой. Аз ако бях на твое място щях да бягам надалеч..  Peace

Ама те не са се женили.

# 719
ама защо го нападнахте така, момчето за това, че си е поел отговорността. Преди 4 години сигурно е обичал жена си. Или може би е трябвало да я накара да абортира голият охлюв. Не сте прави да се изказвате така крайно за човек, когото не познавате.

Общи условия

Активация на акаунт