Мъж Телец - 4

• 41 476
  • 804
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. И аз се забърках в една голяма каша с един телец. Моля за помощ някоя от вас да ми даде съвет. Той ме преследва от 4 години. В началото и аз бях влюбена в него, но за малко и не особено сериозно. После нещо ми досади и го разлюбих, чак ме дразнеше. Сега нещо се случи с мен. Всичко се завъртя на 180 градуса. Влюбих се в него. Но не просто влюбена, а луда. В мен се блъскат хиляди чувства. Най- странното от тях е ревността. Никога не съм ревнувала, но при него е различно. Както и да е. Проблемът е, че той има семейство - не е женен, но има дете и живее с жена си, за която казва, че не понася. Говори ми за брак, но после казва, че се шегува. Не знам какво да правя и какво да си мисля.Иначе  се държи много добре с мен - много е нежен. Правихме и секс. Страхотен! Изобщо нямам забележки.
Питам за помощ, защото не мога да преценя шегува ли се или си го мисли сериозно. Голям шегобиец е по-принцип. Помагайте.

Не е добре че така си го разлюбила. На мен ми се е случвало подобно нещо, но колкото и да бях добър и нежен към нея не можех да се отпусна на цяло. Просто злото веднъж е сторено. Не знам до каква степен твоя човек е преживял факта че си го зарязала, но това се помни доста дълго време. В зависимост от това колко трудно го е преживял толкова по мил, нежен и жесток ще става. Ще те накара горчивичко да съжаляваш за това че си го отблъснала. Точно по този начин по който го прави. Ти ще хлътнеш и накрая ще се влачиш след него. Ще се чувставш винова и ще искаш да потънеш в дън земя, без да знаеш защо го искаш и какво си съгрешила.

Всъщност в момента говори злото ми "АЗ", истината е че вероятно наистина те обича и иска да е с теб. Но, се двоуми да ли да зареже приятелката си от колято има дете. И ако го направи как да и вземе детето и да ли ти ще се грижиш за неговото дете. От друга страна се чуди защо да го прави  и вярва че колкото и да изглеждат зле нещата с майката на детето му тя ще се промени и ще си заживеят щастливо. Т.е. от една страна иска теб но не може да остави детето си без истинската му майка. От друга страна не иска да го оставя а, те вървят в комплект. А бе, сложно е някак си. Дай повече детайли. Но телеца не проявява внимание към някого ако не е сериозно заинтересован от него. Давай повече информация.

# 691
Гаври се с теб и чувствата ти.

Много гадно!
Казва ми, че е с нея заради детето. Тя е забременяла без да искат. А той ме гони  от 4 години!
Непрекъснато повтаря, че е турист и че са съквартиранти. Не правят секс. Не я целува. Но странното е, че се страхува от нея. Крие си телефона, не ми дава да му звъня, когато си е в къщи. Може би наистина ми се подиграва.

Едва ли ти се подиграва. Ако, това което казваш тук е вярно значи си седи при нея само заради детето. И за да не изглежда мухльо не прекратява връзката + не иска детето му да остане без майка. Трудна работа е тва... дай още информация.

А да ли го е страх от приятелката му - едва ли няма нормален мъж който да го е страх от жена Grinning
По-скоро не иска да създава кавги за да не е свидетел на тях детето.

# 692

Много гадно!
Казва ми, че е с нея заради детето. Тя е забременяла без да искат. А той ме гони  от 4 години!
Непрекъснато повтаря, че е турист и че са съквартиранти. Не правят секс. Не я целува. Но странното е, че се страхува от нея. Крие си телефона, не ми дава да му звъня, когато си е в къщи. Може би наистина ми се подиграва.

Едва ли ти се подиграва. Ако, това което казваш тук е вярно значи си седи при нея само заради детето. И за да не изглежда мухльо не прекратява връзката + не иска детето му да остане без майка. Трудна работа е тва... дай още информация.

А да ли го е страх от приятелката му - едва ли няма нормален мъж който да го е страх от жена Grinning
По-скоро не иска да създава кавги за да не е свидетел на тях детето.

Той почти не се прибира при нея. Излиза сутрин рано и се прибира късно вечер. Работното му място се намира близо до моя магаазин и виси при мен непрекъснато. Не мисля, че е злопаметен. Аз всъщност не съм го зарязвала преди. Просто нещата се размиха. Мисля, че по-скоро при първото ми влюбване в него, той не е бил влюбен, а просто се е закачал с мен. Не беше истинска връзка, а по-скоро като закачка.
Сега ми казва, че го побърквам, че ме иска много. За жена си казва, че са като съквартиранти и че е снея заради детето, което се е появило случайно.  Не правят секс. Тя му се сърдела, мрънкала за това.

# 693
еми, тая май нещо й хлопа дъската или го обича пък на него не му пука. Щом ти казва че е побъркан значи трябва и ти да си признаеш и готово. И да измислите някъв начин да сте заедно. И ако всичко потръгне няма грижи. Simple Smile Кажи си зодията.

# 694
Аз всъщност си мисля, че той не очакваше, че ще му отговоря на чувствата и може би е останал изненадан. Сварила съм го неподготвен и сега разни мисли почват да му се оформят в главата. Мисля си, че е ужасно объркан и не смятам, че ми се подиграва, макар че трудно му се разбира кога се шегува и кога се държи сериозно. Смятам, че му се иска да е с мен, но отговорността към детето му пречи много, за което го разбирам. В никакъв случай не искам да разбивам семейството му и да правя детето му нещастно. Просто искам да знам, доколко са истински чувствата му към мен. А пък каквото е писано това ще е. Просто не искам да ми се подиграва. Това, което пишете за телците много ме обнадеждава. Ролята на втората засега ме устройва.

# 695
еми, тая май нещо й хлопа дъската или го обича пък на него не му пука. Щом ти казва че е побъркан значи трябва и ти да си признаеш и готово. И да измислите някъв начин да сте заедно. И ако всичко потръгне няма грижи. Simple Smile Кажи си зодията.

Зодия Лъв, луна в лъв, асцендент Лъв. Знам какво ще ми кажеш - несъвместими сме, но аз съм много търпелив лъв и правя много компромиси. имам две ужасно дълги връзки с водолей и с козирог.

# 696
Даже и да не ти се подиграва, едва ли искаш цял живот да сте в тази ситуация - той си седи при нея и ти го чакаш...

Точно това се чудя. Дали един телец би зарязал жена си, която със сигурност не обича за другата, която обича?

# 697
Ти си един голям ЛЪВ Simple Smile имах една охажорка зодия лъв. Беше ме страх от нея, искам да кажа че тя беше много хлътнала и аз я харесваш много, но нещо не се получи между нас - разминавахме се. В крайна сметак се разделихме и сме си приятели  и до сега при това ми е истински приятел. Искам да кажа че може това да го притеснява или да усеща че не сте на една вълна и да се дърпа. Но, пак ти казвам че докато не си признаете какво изпитвате и какви са ви намеренията един към друг - няма как да се синхронизирате. Просто си поговорете на четири очи съвсем сериозно.

# 698
  • Варна
Винаги ме е било страх да си хвана рогато...  Laughing Laughing Embarassed

# 699

Еми, като те е страх да ми го кажеш директно в очите. Така ще е. А, трябва само да си го признаеш Grinning а, не да се занимаваш с някви деви там егоистични.

# 700
  • Варна

Еми, като те е страх да ми го кажеш директно в очите. Така ще е. А, трябва само да си го признаеш Grinning а, не да се занимаваш с някви деви там егоистични.

Абе падам си по деви,защото показва,че луна ми е в дева и асц. дева или асц. везни имах...не знам  Laughing Laughingама е възможно да ми е асц. дева,защото към дядо си,който е дева, бях много привързана към него...бях малка,когато го загубих. Леля ми (сестрата на майка ми, и дъщеря на този мой дядо ,дето е зодия дева) тя също е като него...девичка.  Simple Smile

# 701
  • Варна

Чувам,че рогатите са много страстни  в леглото  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 702

Абе падам си по деви,защото показва,че луна ми е в дева и асц. дева или асц. везни имах...не знам  Laughing Laughingама е възможно да ми е асц. дева,защото към дядо си,който е дева, бях много привързана към него...бях малка,когато го загубих. Леля ми (сестрата на майка ми, и дъщеря на този мой дядо ,дето е зодия дева) тя също е като него...девичка.  Simple Smile

Още малко...

# 703
Тва май си зависи от характера Simple Smile

# 704

Много гадно!
Непрекъснато повтаря, че е турист и че са съквартиранти
. Не правят секс. Не я целува. Но странното е, че се страхува от нея. Крие си телефона, не ми дава да му звъня, когато си е в къщи. Може би наистина ми се подиграва.

Не знам дали той ти се подиграва, но ти се подиграваш със себе си. Голям охлюв трябва да е един мъж, че да каже такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт