Питам за помощ, защото не мога да преценя шегува ли се или си го мисли сериозно. Голям шегобиец е по-принцип. Помагайте.
Не е добре че така си го разлюбила. На мен ми се е случвало подобно нещо, но колкото и да бях добър и нежен към нея не можех да се отпусна на цяло. Просто злото веднъж е сторено. Не знам до каква степен твоя човек е преживял факта че си го зарязала, но това се помни доста дълго време. В зависимост от това колко трудно го е преживял толкова по мил, нежен и жесток ще става. Ще те накара горчивичко да съжаляваш за това че си го отблъснала. Точно по този начин по който го прави. Ти ще хлътнеш и накрая ще се влачиш след него. Ще се чувставш винова и ще искаш да потънеш в дън земя, без да знаеш защо го искаш и какво си съгрешила.
Всъщност в момента говори злото ми "АЗ", истината е че вероятно наистина те обича и иска да е с теб. Но, се двоуми да ли да зареже приятелката си от колято има дете. И ако го направи как да и вземе детето и да ли ти ще се грижиш за неговото дете. От друга страна се чуди защо да го прави и вярва че колкото и да изглеждат зле нещата с майката на детето му тя ще се промени и ще си заживеят щастливо. Т.е. от една страна иска теб но не може да остави детето си без истинската му майка. От друга страна не иска да го оставя а, те вървят в комплект. А бе, сложно е някак си. Дай повече детайли. Но телеца не проявява внимание към някого ако не е сериозно заинтересован от него. Давай повече информация.